Симеонов за скандала: Няма да се извиня, няма за какво!

"Не мога да допусна някой да идва в моята родина и да раздава указания"
9 мар 2018 16:30,
436

Не стихва скандалът след посещението на руския патриарх Кирил у нас.

Припомняме, че главата на руската църква се изказа остро и назидателно към президента Румен Радев по линия на речта на държавния ни глава за 3 март.

Още по темата

Редица висши политици и анализатори коментираха случилото се. Един от тях беше и вицепремиерът Валери Симеонов, който определи патриарх Кирил като "второразрядно ченге от КГБ и цигарен митрополит".

Лидерът на НФСБ днес обяви, че няма да се извини за думите си по адрес на патриарха и няма да подава оставка.

"Няма да се извиня, тъй като няма за какво. Не мога да допусна някой да идва в моята родина и да раздава указания на кого да благодарим и на кого не. Няма да мръдна и на сантиметър от това, което съм казал", отсече Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Междувременно в парламента министърът на отбраната Красимир Каракачанов и лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров се срещнаха и обсъдиха коментарите на лидера на третия член в малката коалиция Валери Симеонов.

След разговорите двамата обявиха, че думите на Симеонов щели да лежат на съвестта му, тъй като борбата била за православието.

Воеводата Каракачанов бе категоричен, че колицията "Обединените патриоти" не е в риск от разпад.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
1
 
1
 
! Отговори
Бат колйо преди 6 години
Америка майка
352
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери от американското посолство:до 368, 369Извинявай попе...ама друг път !
351
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далавери,бъди сигурен,че ще се извиниш ,щото той и Ердоган така се пенеше ама после долази на червеното килимче в Кремъл да иска прошка.
350
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямал да се извини защото от американското посолство още не са му казали да се извини.
349
1
 
13
 
! Отговори
Иван Вазов преди 6 години
КЪМ ЕДНА КАЛ(Посвещава се на 3. С. в Кукуригу) Иван ВазовСъс храчки, мръсотий и калсвета си, байно, олигавил:да би ги някой в куп събрал,ти в тях се би удавил!
348
1
 
3
 
! Отговори
българин преди 6 години
Кагебейския поп твърди , че понеже тези страни са били в границите на Руската империя , всички живяли там са били Русия ! Искам да го попитам - това означава ли , че нашите Левски , Ботев , Каблешков , и всички останали революционери и възрожденци са били турци , след като са гживяли в Турската империя ?!?!? Отговори , бе !!!
347
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък смятам, че Симеонов единствен от българските политици имаше смелостта да сложи тоя руски мерзавец на място, защото оня дойде да прокарва руската путинистка политика на разделяй и владей и целта на визитата му беше само да внесе раздор сред българите. Е, успя... А от Сидеров, който години наред харчеше руски "дарения" в милиони, за да бъде скрит проводник на същата тази политика в България, какво може да се очаква?
346
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато България е била самостоятелно ЦАРСТВО Русия не е съществувала на картата на света. Едва два века по-късно се появява едно малко петно около Новгород с неясни граници и агресивни племена. От там нататък историята на руската империя е само войни - наричани освободителни, грабежи на територии наричано - присъединяли, окупация - наричана освобождение, рекет - наричан помощ.Зтова няма по-голямо унижение да ти дойде един самозабравил се КГБ поп от тази империя и да се дъжи на софрата ти
345
0
 
7
 
! Отговори
Васил Левский преди 6 години
Който ни освободи - ще ни пороби!Казвам ви!
344
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, Симеонов нали се извини накрая, като каза:- Извинявай,...ама няма как да стане !
343
4
 
10
 
! Отговори
Отвратена преди 6 години
Ами Йотовата ,вицето :направила си старомодни букли,прикляка като на аудиенция при папата!!Направо не е за вярване,тия от БСП -то наистина били селски кокошки..Мен ме е срам заради нейното държане,пък тя доволна предоволна!.Срам и отврат!
342
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велик Валери! На следвщите избори ти си моят човек! Всички останали са абсолютни мишки мазнещи се на българофобска Русия!
341
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно освобождение от Русия и България ще бъде погребана под руските паметници !
340
7
 
13
 
! Отговори
Ядосан преди 6 години
Руснаците ги хваща истерията,все повече губят в международен план,и си изкарват яда на България.То бива наглост..ама чак пяна им излиза на устата в пропагандните им TV предавания .Отвращават ме все повече...Един украинец ми каза наскоро:Под маската на Освободител руснака винаги крие рилото на Окупатор!Това украинците най добре го знаем....,,
339
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най жадния мръсникккк за власт най ордения бокликкккккк
338
3
 
13
 
! Отговори
Историк преди 6 години
След пет вековно робство българите оцеляха, но освобождението от Русия е на път да ги погуби !Признателността която освободителите със заповеднически тон ни натрапват е като воденичен камък на врата на България !Аз не познавам аналог в световната История, при който 0свободителя прилага одушваща хватка на Освободения, за да получи признателност колкото той иска !за справка: виж Историята
337
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръчмарскотатарско бръщолевене !!!
336
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кремълскте КГБ апаратчици нарекоха българите неблагодарни, а Президента им предател !И ЗАЩО ?Защото като изказали благодарност и признателност към руската армия споменали, че в нея е имало и финландци, и украинци, и поляци, и молдовци, и...!!!И КОЕ НЕ Е ВЯРНО !?А, защо тези воини са се били за Освобождението ни в състава на руската армия, а не отделно от нея ?Ами много просто - защото страните им по това време са били поробени от...Русия !!!По същата причина - както България от...Турция !
335
1
 
4
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 6 години
Леле, наште как тенко подлъзнаа всите кагебейци с навирени носове. Браво. А они още не са се усетили. Евала на наште служби.
334
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си прав трябва да удряш наглостта на КГБ емисарите в расо по-яко, за да ти имат и те уважението, а смирението е присъщо за васала !