Нинова с предложения: Нови бюджети срещу наводненията

Соцлидерката иска да се преразгледат концесиите на язовири и водеоми
10 мар 2018 15:42,
19
Нинова с предложения: Нови бюджети срещу наводненията
Снимка: архив Bulphoto

Председателят на БСП Корнелия Нинова излиза с предложения за предотвратяване на бъдещи наводнения, съобщиха от пресцентъра на партията.

Нинова е направила изявление в родното си село Крушовица, където е заявила, че днес за пореден път правителството е демонстрирало на своето заседание безпомощност и хаос.

Още по темата

Сред предложенията на Нинова са спешна актуализация на всички общински бюджети със средства за ремонт и поддръжка на язовирите, отделяне на пари за почистване на коритата на реките и засилен контрол на кметовете дали извършват дейността.

Друго предложение на лидера на левицата е да се направи преглед на всички язовири и водоеми, дадени на концесия на частни лица, и да се прекратят концесии, ако съоръженията не се поддържат в техническа изправност.

Нинова изтъква необходимостта от създаване на единен държавен орган, който да отговаря за съоръженията. Тя настоява да бъде потърсена съдебна отговорност на виновниците за случилите се наводнения.

"205 броя язовири на територията на цялата страна са с най-висока степен на неизправности, същевременно представляват опасност за населението. Това е написала прокуратурата в доклад до правителството през 2017 г. Разполагам с него и мога да ви го предоставя", е казала председателят на БСП. Тя е добавила, че в него се констатира, че положението се е влошило и броят им се е увеличил спрямо проверката от 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
положението е тежко преди 6 години
Нинова има проблем и той е очевиден. Хора с такова раздвоено съзнание се чустват зле. Не могат да спят и сами се обръщат за помощ в лечебното заведение.Понякога започват да буйстват и им слагат едни ризи със дълги ръкави които могат да се завързват отзад. Дано не се стига до там по време на мандата.
17
1
 
2
 
! Отговори
лъжливо и изменчиво преди 6 години
Тази не се спря да прави предложения.Навремето един председател на нейната партия беше казал че Асфалта не се яде.Сега Нинова организира протести да се правят магистрали. Бойко като ги направи Нинова ще лъже че са станали защото тя е организирала протести.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова аз и моята партия предлагаме 2000 лв. пенсия и 4000 лв. минимална заплата. Също така предлагаме на всички кметове на селата начело със с. Крушовица по 100 милиона безотчетни пари да си правят ремонтчета и да си гледат рибики. Само , че предлагаме всички червени капиталисти начело с тебе да върнат ограбените пари и имоти на Държавата.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е на чужд гръб,за Корнишева и 100 бюджета са малко!
14
1
 
13
 
! Отговори
Злобна Заядливка преди 6 години
Червената лидерка показва всячески, че не може да е нормален човек.
13
0
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
На всяка манджа Корнелия...
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен-но пенсинер преди 6 години
До пенсионерБраво,че и пенсионерите се напъват във Фейсбук.
11
0
 
7
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 6 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието.Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
10
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Горката ***! Днес и тя пострада от наводнението в с.Крушовица- намокри си ботушите!
9
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Нинова, стига си се напъвала! Омръзна на всички, даже и на кликата, около себе си!
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно Корнелия е излязла с предложение да се забрани на наводненията да наводняват. Комунистите така решават проблеми. А ако наводнението все пак наводни, въпреки указа, то се дава на народен съд.
7
2
 
20
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
6
2
 
9
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
народа си каза думата - от кремълските фашисти и техните роби в България нищо да не зависи. Глас народен - глас Божи!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да се скрие и да не се показва през следващите 50 години поне.
4
3
 
18
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Брей, не спря да иска тази жена.И ние искаме европейски заплати , ама няма.
3
4
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
ГОЛЯМАТА ЛЪЖА с чужда пита помен..
2
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам да направят ревизия на концесиите на язовирите и да стресират партийчетата от ГЕРБ! Виж, през 5 години да принуждават дребните търговци да сменят касови апарати - това е друга работа!
1
4
 
21
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Нинова с предложение:Боко да спре валежите иначе-оставка!