Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е патерица на ГЕРБ!

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за ВНС"
Обновена: 11 мар 2018 07:31 | 11 мар 2018 07:30, Анисия Иванова
220

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри". Това заяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, създател на политическа формация "Кан Кубрат".

"Всичките ни политици произхождат от "Философския факултет" на СУ, от времето на социализма. Тогава беше призната една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е нивото им", убеден е историкът.

И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за Велико народно събрание", допълни той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ и допълни: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство".

"А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни, и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним, е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България", смята Димитров.

А относно ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!", отсече той.

"Ако тя няма капацитет да управлява ЧЕЗ и станем като дискотека веднага жандармерийски части заемат позициите и започват да управляват системата", предложи проф. Божидар Димитров.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
3
 
7
 
! Отговори
обикновен Бг преди 6 години
ПРИ МЕН Е ВЕЧЕ БЕЗРАЗЛИЧИЕ КОЙ '' ША НИ ПОМОГНЕ ''..ТУКА ЗНАЕТЕ КАК Е , ДЕВИЗЪТ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е -ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИЗащо говорите все за избори , и ахааа как сте щели да гласувате, прекрасно знаете ,че нищо няма да се промени от едно ПУСКАНЕ НА ХАРТИЙКА.ВСЕ КАК ОЩЕ МАЛКО И КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВАТЕ, ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ СЯКАШ НЕЩО.НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.ОТ РАЯТА НИЩО НЕ ЗАВИСИ , ХЕПТЕН НИЩО.ТАЯ ПРОМЯНА Я ЧАКАМ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ, ОТЧАКА МИ СЕ ЧАКАЛОТО..
121
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ALKOHOLA MU PRECI.
120
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кан Кубрат" си е чисто руска патеррица. Пак ще ни чете конско Божо Димитров от телевизора колко е велика Русия, как постоянно ни освобождава, как ние сме неблагодарници, колко сме лоши българите и т.н. *** това е лайтмотива на всички предатели през последните 73 години в България.
119
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 121"400 суджуци"Нали сте много и сте силни пък се плашите от избори?
118
6
 
12
 
! Отговори
бългериа фърст преди 6 години
Другаря Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е една патерица на ГЕРБ! Ще бъдем две патерици!
117
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 118Я по-спокойно с броенето. Всички станахте почитатели на аритметиката на Мария Захарова. Ако е в изгода на Русия се умножава по 100, ако е във вреда на Русия се дели на 100. Така и загиналите вагнеровци от 500-600 станаха на 5. Така и ти от 60000-70000 хиляди русофили ги направи на 7 милиона.
116
4
 
6
 
! Отговори
До 121 преди 6 години
Искаш да кажеш,че не е лошо да се похарчат едни десетки милиони за да се избере велико народно събрание и няколко месеца да хрантутим не 240,а 400 суджуци,които да съставят други ялови закони,необмислени и непригодни,както много от сегашните.
115
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се свика Велико народно събрание!!!Веднага!Това е добра идея.
114
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде,бе!
113
3
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 115Ганьо,на такива като теб марсианците са им истинският проблем!ФАКТ!
112
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велика е Русия и слава Богу, че не разчита на професионалния хроничен предател Божидар Димитров да защитава българо-руската дружба. Защитават я 7 милиона обикновени българи.
111
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До избирател"Разбирам,че ти е скучно ама................"Хич не му е скучно на Божидар Димитров, огън му гори на главата, неговите началници от руското посолство са му поставили 1 тон задачи да разбива и профанизира българското общество.
110
1
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Явно вървим по почина Всеки българин с най малко една партия. Нещо като всеки комунист с прасе, всеки партиен член с цяла кочинка. Свобода, равенство, братство. Хахаха
109
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 117Ти си поредното "лоботоме"!!Така и неразбрахте че не Русия е ПРОБЛЕМА на България а самите глупави българиса най-големият и НЕПРЕОДОЛИМ проблем.
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да е патерица на ГЕРБ, няма...............няма мама, няма.ХА-ХА-ХАВсъщност този р "патерица" на бившите от ДС.Както е и Бойко, Доган, Пеевски, пЪтриотитИ и мнооого други.А на *** му свеждат едни изречения...........Няма, мама, няма.
107
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 114 МуахахааххахаахаЗначи Сталин се отметнал от договора за ненападение? Затова ли руските разузнавачи като му казват че Хитлер е навлязъл вече в Русия и той им се присмива понеже не им вярва???
106
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен109 Преди окупацията двамата авери-Хитлер и Сталин,имаха договор,да не се нападат,когато си поделят света...но впоследствие се отмятат и така започва войната.Ако Сталин не бе влизал в договорни отношения с Хитлер,войната воже би,нямаше да я има.Доказателство,че Сталин се е стремил към подялба на света е,че окупира половината Европа след края на тази война.Обидите са признак на простотия и незнание.
105
2
 
0
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До Анонимен 95Руски *** съм !! ХА ХА ХА И сега ,като *** да ти се обяснявам какъв ли съм! Ама и какъвто и да съм е без значение! Акълът не е като водата ,че да го прилееш .А и в пробита каца какво може да задържи!! ха ха ха Я виж България! Колко от хората живеят добре като теб и са доволни!
104
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен105"Скапаняцитеот БСП и компания, не могат да водят спорове,защото нямат аргументи,поради незнание и простотия обиждат и нападат,такава е и политиката на БСП в момента.
103
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле мале,"туй" откъде изпълзя и то бе!Пълна лудница стана държавата,направо не е истина!