Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е патерица на ГЕРБ!

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за ВНС"
Обновена: 11 мар 2018 07:31 | 11 мар 2018 07:30, Анисия Иванова
220

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри". Това заяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, създател на политическа формация "Кан Кубрат".

"Всичките ни политици произхождат от "Философския факултет" на СУ, от времето на социализма. Тогава беше призната една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е нивото им", убеден е историкът.

И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за Велико народно събрание", допълни той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ и допълни: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство".

"А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни, и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним, е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България", смята Димитров.

А относно ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!", отсече той.

"Ако тя няма капацитет да управлява ЧЕЗ и станем като дискотека веднага жандармерийски части заемат позициите и започват да управляват системата", предложи проф. Божидар Димитров.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сорросите ***!
101
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен105"Баклуци"сте всички руски *** и комунисти от БСП/АВ/Атака.Факт.
100
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен101 Да,да"ненападение",особено когато една от страните спокойно си агексира,която поиска държава.Двамата се обръщат един срещу друг и това дава начало на войната.Ако го нямаше този договор,може би,нямаше да я има и Втората световна война.Фашизмът и комунизмът са еднакво престпъни и са донесли на мовечеството само беди.
99
0
 
1
 
! Отговори
Бранник преди 6 години
Да бе, той не е бил и агент н Държавна Сигурност
98
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви мерки взе българската държава при невижданото унижение на което беше подложена при посещението на руския патриарх? Мога да кажа никакви. Нито протестна нота, нито привикване на Бойко Коцев от Москва в България. Абсолютно никаква реакция на държавно ниво. Ето че мазача БД замазва това посещение като една много добра руско-българска инициатива. При това положение следващият път руската делегация може спокойно да изнасили президента и да запечати акта на видео. Реакция пак няма да има никаква
97
1
 
8
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Абе бат Божо,ти не беше ли някакъв министър,без портфейл?Въпреки това ти успя да се издъниш и с тези малки отговорности. Сега си тръгнал на месия да се правиш.Разбирам,че ти е скучно ама................
96
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 98Подялба на света? Само как звучи...Муахахаха..Не беше ли договор за ненападение, ***? И кой наруши този договор? Хитлер или Сталин?
95
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А относно "Кан Кубрат" мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Божо. "Ако не беше Слави, щеше да е Бойко!", отсече той.
94
1
 
0
 
! Отговори
do 92 преди 6 години
Какво се опитваш да кажеш анонимко??? Оптиваш се да използваш думички ама не им знаеш знчението. Какво значи сепаратистичните ,имперски набези????????????++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hahahhahahhahahahha
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен96 Кой подписа "РибентропМолотов,за подялба на света,не беше ли Хитлеристка Германия и СССР?
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен96 Кой подписа "Рибентроп-***",за подялба на света,не беше ли Хитлеристка Германия и СССР?
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 92 Да де, тя Европа винаги се е подготвяла да спира НАБЕЗИТЕ на Русия след като я нападнат *** като Хитлер и Наполеон примерно! След това знаем резултата.Папагал маллоумен!
90
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВ 97 Ти си руски *** и заслужаваш съжаление.Руските *** и хакери в момента са на подчинение на Москва и се занимават с електронен тероризъм,а тези в България,като по-***,работят разчитайки на дребното си АйКю,за малко рубли,като теб.България трябва да изгони всички руснаци от България,за да почисти територията си от тазива инсекти,като теб.
89
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убедих се че Божидал Димитров и неговите 20000 елитарни специалисти нямат акъл да си обършат зaдниците преди излизане от нyжника ама могат да управляват световната енергийна система с решаващата помощ на българската жандармерия.
88
0
 
9
 
! Отговори
haha преди 6 години
Проблема с властта е че всеки който влезе в нея и се самозабравя. Добре е да има по-образовани люде да ръководят тая държава ама не е само до образование. Требе си и малко патриотизъм а и некаква честност да не сще краде преди казана за всички да е напълнен... То трябва и некаква човещинка да имат управляващтите не само да повтарят като папагали "догмите на за безплатен обят, икономически растеж и финансова политика".
87
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен91 Защото бяла Европа се подготвяше да спре сепаратистичните ,имперски набези на Русия.Ако западът бе довършил пропадащата асманска империя,Русия щеше да "яхне"конфликта и да се обяви за победител.Геополитиката,не е най-силната ти страна.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На дедо Божо нецвврвсч и една дума!! До вчера си беше заврял муцуната в тъмнуте дебри Боковив г///з, днес бил неутрален. Дедо Божо, нови, неомсзсби в далаверите и мръсотиите на всички правителства. Кой знае колко кинти ви куха тулупина от Банкя, както на Освирепелите патриоти, които ако не получават кинти, отдавна биха избягали и полегнали на Кака Кори за една малка и солидна патерица.
85
2
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До Анонимен 88ХА ХА ХА Само да напомня средствата използвани от троловете-определения от този вид! Комунист,расист,фил,фоби така нататък! Машината за обработка на невежите!Това е инстромент ,използван от всички в света! И работи за определеното ниво в обществото! Да обяснявам ли кое е то!! ХА ХА ХА
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен94 Поляците се записаха със златни букви в историята,чрез Владислав Варненчик и хилядите участници в боевете срещу османците.
83
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен95 Османската империя беше тогава съюзник на запада,срещу Русия.Ако не бяха апетитите на Русия за световно господство и завземане на проливите,нещата щяха да се развият по друг начин ,защото българските възрожденци и иреволюционери,бяха поставили вече"българският въпрос"на тола на великите сили от запад.Никой на запад нямаше да има полза от роби/българи/,когато робовладелската система в света се разпада.