Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е патерица на ГЕРБ!

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за ВНС"
Обновена: 11 мар 2018 07:31 | 11 мар 2018 07:30, Анисия Иванова
220

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри". Това заяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, създател на политическа формация "Кан Кубрат".

"Всичките ни политици произхождат от "Философския факултет" на СУ, от времето на социализма. Тогава беше призната една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е нивото им", убеден е историкът.

И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за Велико народно събрание", допълни той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ и допълни: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство".

"А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни, и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним, е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България", смята Димитров.

А относно ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!", отсече той.

"Ако тя няма капацитет да управлява ЧЕЗ и станем като дискотека веднага жандармерийски части заемат позициите и започват да управляват системата", предложи проф. Божидар Димитров.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До АнонименС какво съм те провокирал!?!?!Ами това са основни положения-ИЗБОР,ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯТА НА НАЙ-УМНОТО ОТ ЕДНА НАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това ли е провокацията!!Да съм казал ,че принадлежа към умните!Но не искам да бъда ръководен от простаци! Но простаците са мнозинството ! За сажаление!
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 89 Владислав Варненчик е поляк,в армията му са се били унгарци,саксонци,германи,поляци...това има значение.Подробностите,които съобщаваш,не намаляват значението на похода,на Владислав Варненчик.В този исторически момент,всеки бунт срещу силната тогава,Османска империя е бил обречен.Защо ,тогава Русия не се притече да спасява българите?
80
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 74 Олигoфрен, а защо цяла Европа като разбра че Османската империя е вече слаба до 1877-*** никоя европейска държава не я нападна, докато не я нападна Русия? Кажи, бе ***?
79
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентът на Франция, г-н Макрон ,подписа вчера договор за 17 милиарда евро с Индия и това е един от многото.Неспира да работи.А ние продаваме златни концесии без пари, енергетика,купуваме *** и се върти е на място , като краставици куче .От времето на Буров ,в тая държава не е имало политик да си използва главата
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другаря Божидар Димитров да влезне във форума .Че имаме да му зададем няколко въпроса за Конско камилските планини , Симеон ОМОН , имеон и така нататък Пакистански фантасмагории .А и за титли някакви изписани на етиопски като КАНАС
77
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВ92 О-о-о,руският трал се ядоса?Не се хаби,не се грижи за България,тя е на добро място,слава Богу.Няма да мине много време и твоята империя на злото-Русия сама ще се разпадне.Тогава,какви ще ги дрънкаш?
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се свика Велико народно събрание!!!!!!!!!!!Това е добра идея.
75
1
 
1
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
О, вече ти повярвах!
74
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.При тоя капацитет на руската патерица БД ще трябва да му търсим още 5-6 държави които да управлява. А жандармерийските части на БД могат да управляват и енергийната система на ЕС в полза на Русия.Поп Киро-цигарата не е обидил България, а е казал верни неща. БД е посъветвал руските си началници следващия път да носят нагайки при президента.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крал Владислав Варненчик напада Османската империя още през 1444,когато тя е била в апогея си и загива във Варна..........А ти знаеш ли,че тази битка е организирана от български болярин под унгарска власт и християнско обединение от хора от други държави,за което боляринът си загубва цялото имущество и властта сред унгарските аристократи.А вината за загубата е на християните,които провеждат лоша тактика,не познавайки местността около битката.
72
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** Маринкин89 Ти си руски ***."Хубаво"сте си живели някои,другарите-цървулани,които избиха и ограбиха имотните българи,по заповед на Москва и завзехте власта.
71
1
 
2
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До АнонименПростият човек не може да оценя! За това и такива като теб не е важно какво мислят! Но лошото е че сте мнозинство! За това ще ви сложат *** и ще лижете дупетата на другите! Това е съдбата на такъв тип народ! Виж в бунището на историята .България е вече там! Огледай се около себе си! Само ***! И на всичкото отгоре се мислете за умници! Я се вижте на кой превиваш гръб!
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВ Провокирани сме от дървени глави,радиа и продажници,като тебе.
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ако не е патерица не виждам кой ще е?Верен паж на мутрата !
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен87 При социализма България изобщо нямаше армия,цялата тази съветска машинерия и кадрови потенциал,бяха на пряко подчинение на СССР.Колко струва за теб,отнемането на суверенитета на родината ти,***?Руската газ за България и сега е най-скъпата в Европа.
67
8
 
1
 
! Отговори
Путьо Маринкин преди 6 години
Абе, каквото и да се пенявите...хубав и спокоен си беше живота по комунизма. Много ми липсва това време. И давам мило и драго да се върне пак.
66
1
 
2
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Всички сте специалисти по чужди проблеми! Знаете много! Но не може да мислите! Вижте колко настрани са ви всичките гениални размишления! Изключения са само троловете,които са като радио.Повтарят едно и същокато грамофонна плоча! Няма изтъркване!И нито сте в състояние да се учите от историята ,миналото, нито може да разберете настоящето , а камо ли да и предвидите бъдещето!
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.На тая руска патерица ще трябва да му търсим още 5-6 държави да управляват неговите 20000 елитарни специалисти. А жандармерийските части на патерицата могат да управляват енергетиката на ЕС в интерес на Русия разбира се. Очаквам при следващата руска делегация в президентството, Радев да изяде нагайката, което ще бъде и филмирано.
64
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВ88 Хубаво,запази си своето"високо"интелигентно ниво,в Империята на злото-Русия,ще го оценят по достойнство.
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владислав втори Ягело е Полско Литовски крал умира на боиното поле около Варна 1444 год. Като ще си говорим за ,, благодарности,,,