Близнашки: 3-ият мандат на Борисов – лебедова песен!

Редица скандали се сгромолясаха на плещите на управляващите
Обновена: 14 мар 2018 11:32 | 14 мар 2018 11:30, Петя Славова
72

Редица скандали се сгромолясаха на плещите на управляващите от началото на 2018 г.

Има ли реална възможност трусовете във властта и в управляващата коалиция да доведат до предсрочни избори и какво ни каза руският патриарх Кирил по време на визитата си у нас?

Още по темата

"Истината е, че третият мандат на Бойко Борисов в е неговата лебедова песен. Той може да покаже най-доброто, на което е способен. Това е поради липса на силна опозиция. Съдбата му е щастлива. Дано това да е капитал за България. Премиерът управлява в трудна коалиция, но умело използва партньорите си, за да разтовари политическата тежест от себе си. Драмата в "Обединени патриоти е видна", посочи бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

Според него казусът с ЧЕЗ има потенциала да разклати стабилността в управляващите.

"Ако бях на мястото на опозицията, бих свикал анкетна комисия. Опозицията трябва да си свърши работата, иначе това ще остане като поредния затрупан скандал", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR.

Все по-често общественият взор се обръща и към личността на президента. По думите на проф. Близнашки неговата роля не е да разплита злободневните проблеми в държавата, а да гледа към дългосрочните интереси на страната.

"Патриарх Кирил е крупна фигура в руския политически живот. Той е визионер. Играе изключително важна роля. С идването си ни представи новото разбиране на Русия за събитията около Освобождението. Не бяхме подготвени докрай за срещата с патриарх Кирил", подчерта за финал бившият премиер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само лебедова песен,но и танца на умиращия лебед!Ех Близнашки!
43
0
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Какво стана с КТБ, какво стана с поръчката на изтребители? Защо замълчаха и пак се извъртяха към руснаците? Какво стана с Южен поток? Като ходи да се покланя пред паметника на избитите 7200 евреи в Маседония, обели ли дума за разрушените ни гробища край Дойран, или обели ли дума за счупената от Миленко с *** плоча? Направи ли някакво изказване, с което да настоява за спазване на националния ни интерес, пред когото и да било, или върти опашка като пуделче, очакващо поредното почесване зад ушенца
42
0
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Това, което Корнелия направи , за да повдигне от нищото БСП е нищожно малко в сравнение с това, което прави Баце със същата цел. Гаф след гаф, конфуз след конфуз, и вече и тези, които дежурно му замазват гафовете, не смогват. Какво стана схъба "Балкан", напълнихме ли го с наш газ от Черно море, или с втечнен газ от Америка или Катар? Какво стана с Белене? Турците април почват да строят "Акую", докато ние по йезуитски с референдум отхвърляме волятана народа? Още ли вярвате на Баце че играе заБ-я?
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
едни исъщи ни водят за носъ вече 29 години !
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
борисов не беше ли комунист а шайката около него ????????????
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това ,,зрелище"" е след активни тренировки! Срамза трнерите!
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Угрижен помагач на ердоган .
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слава на Русия .Фобчетата в гъола и с камъни .
36
8
 
4
 
! Отговори
Горски преди 6 години
До МорскиВсе така да я съсипват.Заплатите преди ГЕРБ бяха наполовина, БВП беше 1/3, бюджета беше наполовина, активите в банките бяха 1/6, безработицата беше рекордна, инфлацията галопираше.ТОВА Е ИСТИНАТА и тя е една!Смърт на БСП !
35
10
 
4
 
! Отговори
калоян преди 6 години
Я , сега пък реформаторите се готвят да управляват , Борисов ще прави и четвъртия кабинет , а ако пожелае и петия , защото е избран от хората !
34
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
До гербер,*** та и той е комунист,нима не знаеш.
33
2
 
14
 
! Отговори
КАБинет за СПАСЯВАНЕ преди 6 години
ДА се въведе извънредно положение срещу БОРИСОВ И други престъпници на власт.ДА с е конфискуват милиардите насочени към корупционни обекти..ДА се спасяват децата от педофили и камери..С е иска в специален доклад до НАТО..НЯма нормални в този кабинет подава проверка..ХАрчат десетки милиарди на ЗЕЛЕНО ..Трупат дългове за бъдещето .за да крадат милиарди годишно джебни...
32
1
 
8
 
! Отговори
АМАН ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ преди 6 години
ПреВЪРНАХА всички служители на МВР В НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕРОРИСТИ..Ползват ги за НАГЪЛ ПОЛИЦЕЙСКИ РЕКЕТ Обезпечаващ ограбването на милиарди живи левове и ликвидация на БЪлгарския народ със все по жестоко в редни тежко терористични зомби съоръжения инсталирани в лични и други документи .АМАН ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ
31
1
 
7
 
! Отговори
НЕ Е ЗАКОНЕН преди 6 години
ПОлзват НАГЛО ПРЕСТЪПНИ СЪОРЪЖЕНИЯ вградени в лични документи за манипулиране на ИЗБОРИТЕ>Заради ЗАБРАНЕНИ ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН камери и обемни скенери всички ИЗБОРИ СА НЕЗАКОННИ..ЗА ДА МЕНКАТ нарочно създадени престъпни групировки вкл ГЕРБ <ДПС И БСП НА власт позлват спец подсладители и пси активни клипове по телевизии
30
5
 
9
 
! Отговори
ЛИквидира БЪлгарите преди 6 години
над 5 000 000 БЪлгари са трайно НЕЛЕЧИМО УВРЕДЕНИ От продавани с полицейски рекет тежко вредни ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ>над 5 700 000 БЪлгари нямат доходи з а оцеляване в БЪлгария..НАд 2 900 000 нямаме никакви доходи..Всяка година КРАДАТ по над 10 000 000 000 живи лева от народа.перат ги през корупционни схеми.
29
4
 
11
 
! Отговори
АМАН ОТ БОРИСОВ преди 6 години
ИМа страшен демографски срив .ЗА раждане и отглеждане на БЪлгари пари не дават.МИлиони младежи и деца се увреждат тежко и нелечимо през нагло престъпна НЕЗАКОННА ПЕдофилска видео техника закупена с нагла корупция и с милиарди ограбени от народа.Населението се отравя в хлор токсични канцерогенни разтвори продавани вместо питейна вода .Бирата е отровена специално ..Милиони отровени се цакат с милиарди разходи уж за "здраве".МИлииони водачи са принудени да увреждат тежко земята с включени фаров
28
3
 
10
 
! Отговори
крадат милиарди преди 6 години
Данните от тази година посочват че през канбинета Борисов са ни ограбили с нови над 18 000 000 000 живи кървави лева насочени към нагло корупционни обекти.НАгли престъпници менкащи на власт нарочно създадени групировки маскирани като партии в БОрисов и Цветанов намериха перфектни крадци на милиарди годишно..
27
6
 
12
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Не лебедова, а изпята песен. Оставка!!!
26
0
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Ще има и 100-ни мандат на Борисов, ако му позволите. И БСП ще управляват още 1000 пъти както я карате. Можете да си ги сменяте през 2 мандата, че то така през един е скучно. Трябва малко драма.
25
4
 
22
 
! Отговори
Морски преди 6 години
ОСТАВКА за мародерите ГЕРБ!!!!Съсипаха страната.