Радев поздрави Меркел: Разчитаме и се надяваме!

Президентът изпрати писмо за преизбирането на канцлера
15 мар 2018 13:15,
23
Радев поздрави Меркел: Разчитаме и се надяваме!
Снимка: архив "Булфото"

Президентът Румен Радев поздрави Ангела Меркел за преизбирането й за четвърти път за канцлер на Германия.

Вчера Меркел положи клетва след като Бундестагът й одобри избирането й след шестмесечни преговори за съставяне на правителство.

Още по темата

"Като страна, председател на Съвета на Европейския съюз България разчита и се надява на Вашата активна и действена подкрепа за успешното реализиране на целите и приоритетите, които сме си поставили", се казва в писмото на българския президент.

"Бих желал да изразя желанието на българския народ за задълбочаване и укрепване на стратегическите отношения между нашите държави, основани на дълбоките исторически връзки и тясното ни партньорство в рамките на ЕС и на НАТО", се казва още в поздравлението на Радев, цитирано от президентския пресцентър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Меркел изобщо дали знае кой е този долнопробен комунист
17
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Там на където е тръгнал Радев, от там се връща бат Бойко.
16
0
 
2
 
! Отговори
гимнастик преди 6 години
ако дойде *** ще направи двайсет лицеви опори и ще бяга с противогаз в негова чест
15
0
 
4
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Радев ще направи празнично коремно в чест на Меркел. После ще скочи на дървото и ще изяде един банан с кората.
14
1
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Браво на Радев- много правилно е постъпил човека!
13
0
 
1
 
! Отговори
Ами сложете една преди 6 години
ведра, усмихната снимка на президента(има).Ако поздравява Путин тази ли сложите? С този поглед?
12
3
 
3
 
! Отговори
самальотчик преди 6 години
къв е тоя мишок гимнастик рублофил
11
3
 
10
 
! Отговори
Бай Киро преди 6 години
Щом платените писачи на БСП са в истерия, значи, че всичко е наред и България се развива правилно!
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тоя "съюз" бе!!!!! България е държава от 1330 години и е съществувала, когато въобще в т.н еуропка са се къпали по два пъти в живота - при раждане и умиране! Я ми разкарайте тия готованци, на които други трябва да им мият чиниите и изтриват зад.ни.ците!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ НАЙ-СЕТНЕ! Аз съм българин и нямам НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ С НЯКОГО ОТ ТРЕТИЯ МИР (а еуропката вече става такава) ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ!
9
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7БРАВОС...........ЦЕЛИЯ НАРОД (с изключение на такива п.л.юнки като тебе) ЩЕ Е СЪГЛАСЕН КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЪРЗО ДА СЕ ПРЪЖДОСАМЕ ОТ този гаден, противен, лицемерен, безчовечен, безпринципен, фалшив и безчувствен "съюз"!!!!
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй ли????? И НА КАКВО РАЗЧИТАТЕ????? На по-нататъшно РАЗГРАБВАНЕ!!!!??? Последните ни млади да се запилеят, а ние да разчитаме на увиличаващото се ромско гето??? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ еуропката ци.ни.чно ни устройва ПЪЛЕН ГЕНОЦИД??? Ако пък виждате, а се правите на слепи, значи сте СЪУЧАСТНИЦИ В НАШЕТО ЗАТРИВАНЕ!!!! И НА ВАС ЩЕ ДОЙДЕ НОВ НАРОДЕН СЪД! И вече се вижда (вкл. и от геополитиката сега), че ТОВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ СЕ ПРИБЛИЖАВА!!!!
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев разчитал и се надявал !!!Говори като просяк, а не като равноправен член на ЕС. Защо един път не го чух да каже, че и той подкрепя нещо в този съюз, а само хленчи да му дадат, да го подпомагат, да го подкрепят, а той да гледа руския байрак от балкона си ?Не знам дали ЕС ще се разпадне, но със сигурност ще изхвърлят България заради такива като него и русофилската пета колона !
6
2
 
1
 
! Отговори
баба Шмергел преди 6 години
Тъй ли - и що така?
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре,че чехите не си поплюват и разкриха истината за някои хора в държавата и славното им минало в Панкрац.Руснаците тотално вдигнаха ръце от нас и ни оставиха в ръцете на турците,на които лигите вече текат за Кърджали и Родопите.А и газа ще им плащаме,защото умникът слуша господарите.
4
8
 
9
 
! Отговори
нетърпелив преди 6 години
Борисов си мие втори ден зъбите,че се готви да се мляска с Меркел.Той това си може-целувки,милувки и потупване по задни части.
3
7
 
10
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Па то си е лицемерно от всякъде!! И после Борисов се кланял...боже опази. След като Кирчо сви сърмите на ***, за да разведри малко обстановката и да набере малко самочувствие, че той не е само фигурант. Той да си се грижи за неговият група!!
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев поздрави Меркел: Разчитаме и се надяваме!Радев, внимавай какво ще пишеш в понеделник, няма да ти се размине така сухо и вяло както с Меркел. Твоите писачи на проруски хвалебствия като съветника писач на речи Иво Христов да си сяда на чевения *** и още от сега да подготви челобитните възклицания по случай чисто новия президент на Русия Путин.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормален и задължителен политически ход.Така правят всички.Обратното би било неуважение.