"Воля" част от европейските националисти, няма да сe променя

Пламен Христов: Всяка държава, членка на ЕС, трябва да запази идентичност
15 мар 2018 21:49, Красимир Ангелов
3
"Воля" част от европейските националисти, няма да сe променя
Снимка: Bulgaria ON AIR

В Брюксел беше гласувано приемането на ПП "Воля" в политическото семейство на "Движение за Европа на нациите и свободите", което обединява всички патриотични партии в ЕС, заяви в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от "Воля" Пламен Христов.

"Поведението на партията няма да се промени по никакъв начин. Особено горди сме, че бяхме припознати от това политическо семейство, тъй като неговите основни ценности изцяло съвпадат с тези на "Воля", коментира още той.

Пред Bulgaria ON AIR Пламен Христов коментира, че е много важно всяка една държава, членка на ЕС, да запази своята идентичност, защото сборът от безлични нации не би могъл да образува силна общност.

Във връзка със сделката за ЧЕЗ, гостът на Владимир Сиркаров подчерта, че национално отговорното поведение на управляващите, както и на всички политици, трябва да се движи паралелно с всички разговори и възникналите проблеми по продажбата на дружеството.

"Не можем да сме сигурни и да твърдим, че "Инерком" като евентуален бъдещ собственик би бил лош стопанин. Дори напротив, може да се окаже, че са доста по-успешен управленец в тази структура. Не е изключено да доведат и до по-ниски цени на тока", обясни Христов.

Какво още каза той вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
ВЪПРОС Е : -ЧИЯ ВОЛЯ... ИЛИ ПО-ТОЧНО : ВОЛЯТА НА КОГО !!!???
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След Реформаторире и Патриотите ,се задават следващите патерици на ГЕРБ ,,,Воля",и ако влязат в Парламента ,,Кан Кубрат" и "ДОСТ" и да не забравяме и ДПС които преди няколко месеца се изказаха,че без Патриотите ,те биха могли да участват в управлението!
1
0
 
8
 
! Отговори
Ха,ха,ха, преди 6 години
Хайдеее, тези започнаха подготовката за бъдещи завои. Не се притеснявайте , следващия парламент е недостъпен за вас бе въртиопашки.