Жорж Ганчев хвали Радев: Умен мъж със свястна жена до него

Той е щастлив човек с кауза, заяви политикът
17 мар 2018 12:05, Александър Попов
94
Жорж Ганчев хвали Радев: Умен мъж със свястна жена до него
Снимка: bTV

Жорж Ганчев не спести суперлативите си за Румен Радев, който през седмицата демонстрира и чудесна физическа подготовка.

"Президентът е едно изключение, мъжко момче - трениран е за летец на изтребители и човек трябва да е наясно с какъв невероятен индивид си има работа – той го показа с едно движение онзи ден", заяви той в ефира на bTV.

"Той е един щастлив човек, тъй като има кауза", категоричен беше бившият кандидат за президентския пост. Според него отправеното послание след изявата на лоста е: "Здрав съм, желая да работя, имам енергия и не можете да се конкурирате с мен". Ганчев смята, че това е насочено към тези, които хулят президента.

"Омерзението на имиджа на президента, избран от цял народ, е една много позорна стъпка към дезорганизация на нашия народ, вместо към обединение. Държавния мъж е много умен и жената до него е много свястна. Това е голям успех за България. Ние трябва да му се радваме, да ги насърчаваме, да бъдат щастливи, като излязат пред света да цъфтят първо от лично щастие и второ – от гордост към Отечеството", заяви Ганчев.

Той призна, че харесва и Бойко Борисов и го определи като полезен.

"Дава добър пример за мъжкарство, макар че е самовлюбен до такава степен, че сам се ревнува". Той призова премиера да стои повече у нас и да се занимава с българските проблеми, а не "да хвърчи по Балканите и в селото Брюксел".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
"на тия хора от пресслужбата на президентството е добре да им се спре поне за 20 минути сръбската музика"---На Президента не знам коя му е любимата певица, и дали въобще слуша сръбска музика, но знам кой умира да чуе Цеца, и на кого му е любима "Батальона се строява за последен път...." Въпрос на интелект, явно.Впрчем, от пръв поглед и от първи изречения, си личи това, което казвам, и без да го обяснявам.
37
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствената полезна за България случка в цялата карера на Радев е шамарът който му извъртя Патриарх Кирил.
36
7
 
3
 
! Отговори
ДО 35 преди 6 години
В Интернет има грях - не *** .Защо се изкуши сам да си сложиш + ?
35
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И каква полза, първо всички да излезем на протест и да искаме мандата на Плевнелиев да се заличи от историята и пенсията и всички привилегии да му бъдат спрени.
34
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАБРАНА ЗА БСП.
33
22
 
24
 
! Отговори
Това президент ли е? преди 6 години
Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?
32
20
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Жоржи Ганчев Анчев хвали генерал Утьо Маринкин ...Комедия !
31
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА
30
15
 
8
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Руският патриарх начука канчето на Президента Радев съвсем правилно в точния момент, като каза какви са обективните исторически събития!Вижте само исторически как патриарха вписа освобождението на България и Руско-Турската война, с полуостров Крим, и обстановката в Европа и геостратегическите велики сили!Нещо напомня ли ви за днес?Руският народ е православен и той разчита Светата Троица да го пази, а тя е Ракетни сухопътни ядрени войски, Военновъздушни и Морски ядрени войски!Молфос!ЦЯРУ!
29
6
 
5
 
! Отговори
ДО 29 преди 6 години
Ти пишеш неорганизирани коментари .Все едно да кажеш че Турция е Освободила България от Руско Робство ?Ракия ?
28
14
 
10
 
! Отговори
съотборник преди 6 години
Браво, ти си готин, жалко, че не стана Президент преди години..
27
15
 
5
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Росен Плевнелиев си беше една офшорна мишчица, която трябваше да се прави на евроатлантик, през времето когато руските енергийни корпорации се опитваха да пробият англосаксонския щит в ЕС!!!С една дума Росен е треторазряден руски шпионин като Жорж Ганчев!И тогава имаше много американски шамари , а той боли и отеква във времето!!! Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!
26
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събрали се двама льольовци и се самовъзхваляват - тъпо!
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"великите и непобедими англоскасонски корпорации и банки"---Аланколу, какъв ще го чинят тия банки и корпорации, когато наоколо е ядрена зима с тълпи обезумели хора навсякъде. До това ще доведат света твоите банки и корпорации.
24
18
 
21
 
! Отговори
ПРАВ Е преди 6 години
Радев е Мъж Президент .Трябва да се гордеем че сме Свидетели на смяната на Ценности в Президенството .Всички знаем какво беше Плевнелиев .Ако имах глас за пенсията на Плевнелиев , бих пуснал глас Против да плащам .
23
19
 
6
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Кремълските сатрапи се опитват да дестабилизират Новият Световен Ред, като създават втори властови център в света и правят съюзи с държави като Китай, Турция и Иран, и други страни, които разполагат с много ресурси, човешки и суровинни!Такива случаи като Скрипал, отровени и убити има много , както между службите на различните държави, така и вътре в самите служби!Тука става въпрос за съвсем друго нещо, трябва да се оформи един монолитен съюз готов за война срещу Русия по всички фронтове!ЦРУ!!
22
8
 
18
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Това е шут бе хора. Толкова ли сте глупави?
21
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ,противен е, но е прав.
20
14
 
12
 
! Отговори
Този път преди 6 години
Е много прав!
19
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако единствената ти цел е да си на върха на хранителната верига то всички са много свестни, какво стана със изтребителите ? Какво стана със съдебната реформа опа нищо не правиме за да си крадеме. какви коремни бе. Eжечасно трябва да се натиска. На Боко оставката му е винаги в джоба