ДПС поиска: Възродителният процес – в учебниците

Карадайъ отново възрази срещу участието на националисти в кабинета
Обновена: 18 мар 2018 21:13 | 18 мар 2018 20:50, Красимир Ангелов
152

Всички събития от Възродителният процес да бъдат описани в учебниците. За това настоя на възпоменателен митинг в село Барутин лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Председателят на ДПС отново възрази срещу участието на националистически партии в управляващата коалиция и напомни, че при подобно управление са били асимилирани турски граждани по време на комунистическия режим у нас.

Какво още поиска Карадайъ вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
8
 
! Отговори
Добре! преди 6 години
Спомени: Изповядващету различна религия от християнската, българи мюсюлмани, за мен са добри, чисти и работливи хора, включително и помаците, насилствено приелите друга религия. Но какви са предизвикателствата към всички етнически групи в БГ? Излямизмът проповядван от СА, самият Коран осъжда насилието - Буново, Пловдив - неосъществен атентат, и др. трябва да си подадем ръде в името на МИРА.Нямам нищо против от проповедници завършили БГ у-ща. Имам против ИД и изнасилени и убити мюсюлмани. МИР!
103
4
 
12
 
! Отговори
50 преди 6 години
Както и терористичните групи и актове на протурски националисти!
102
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС И НЕЩАСТИЕТО НА ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗУЧАВА, НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЛЕДВА И ЗАЛЕГНЕ И КАК ТЕХНИТЕ ЛИДЕРИ ЗА БРОЕНИ ГОДИНИ УСПЯХА ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ ГОРДИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЯХТИ И САРАИ ЯХНАЛИ НЕЩАСТИЕТО И БЕДНОСТТА НА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ. НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ, НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ЦИНИЗЪМ ЛИ Е ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ ИЛИ ДА.
101
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние пък искаме грабителя на КТБ - Дебелян в затвора!
100
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ISTINSKATA DEMOKRAZIA YA DONESOHA TURZITE PREZ VAZRODITELNIAT PROZES.
99
2
 
8
 
! Отговори
История на България преди 6 години
История на България не започва с Възродителен Процес през 1986 г. а с насилственото християнизиране на Българския Народ от Византия при Борис I през 866 г. тоест така нареченото Покръстване , първо децата имат пълното право да научат как пра дедите им са станали Християни по тези Земи
98
5
 
1
 
! Отговори
Galipoly1915..... преди 6 години
...TAZI STRANITCA OT ISTORIYATA TRYABVA DA SE UCHIBI ZNAE.....! TOZI ..KOYTO NASILA POKRUSTI BULGARITE/BORIS/....I ONEZI KOITO NALOJIHA DRUGI IMENA NA TURCITE V BULGARIYA!
97
0
 
12
 
! Отговори
българина преди 6 години
Аз съм за, но да се почне от причините за него и неговата цел нека се посочи и класациите на България по качество на живот преди 89 и след, както и демографската структура, така че децата да знаят кой и как ни докара до тука, козяк, мит, цру и нпо тата на сорос
96
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атентатите на турските терористи(най-големият на гара Буново)също в учебниците!!!
95
9
 
10
 
! Отговори
КаймакАМ преди 6 години
Вчера Аскера заби турския байлак в центъра на Африн .Пак вчера се навършиха 103 години от битката за Чанаккале .....Празника е двоен.
94
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, турчеещи се шал//варковците, за 500 години вашите предци са избили над 1.5 милиона българи. След Освобождението сме ви оставили са живеете тук, никой не ви е избивал! Да спомена само за кланетата в Батак, Копривщуца, Перущица, Стара Загора и още и още. Възродителния процес за съжаление закъсня! Ако ви бяхме избили както турците правят навсякъде, нямаше да има нужда от такъв прицес. При Бай Тошо имахте редица предимства и приеилегии, но сте тъ:пи ужасно. Турция ви размъти мозъците. Глу/паци.
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И така е редно. Изстъпленията на по-големия коалиционен партньор на ДПС трябва да се знаят.
92
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези които си мислят ,че са турци да вземат да поръсаждават по въпроса дали пък са турци или някой им е натрапил това чувство за принадлежност към етнос ,който е спорен ,защото хора с такава палитра от цветове и изглеждащи по толкова различен начин не може да са нация ,а че се чустват кат турци ,което преди десетки години е бил дори обиден термин това е друго нещо,да не би това да им служи като повод ,за постигане на някои подмолни цели както албанците в Македония
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗаедно с Волен, разбира се!Сакралният златен пръстичок!
90
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде ДПС и БСП!Господ късмет да ви даде и да спечелите изборите!
89
8
 
15
 
! Отговори
А1 преди 6 години
Защо когато в парламента искаха да въведат образователен ценз за гласуване Ду Пи Се рекоха сакън..Значи признават че еклектората им е ***. Я да каже някой колко в турският меджилс са с не турски имена?? А тука.. как е?? Колко повече свободи и колко повече права искате? Проблема ви е в софтуера ,вземете да се цивилизовате
88
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес бг... Защо не написа, че Турците вече дигнаха байряка в Африн... Защо избра тази дата 18.03... Как бяха посрещнати!!! 58 дена... Без един цивилен да умре!!! Защо не полажете как е Африн след турската операция... И как са Ракка, Мусул и т.н. след америанските операции (няма една здрава сграда, за цивилни да не говорим)!!! Това не ви върши работа нали!!! Не е важно нали!!! Аре гонете си там злите сили кукери по вашия начин... И ние по нашия начин... :-)
87
5
 
21
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Е никакъв процес не може да ви възроди вас. Карате си в средновековието..трудно се подавате на ограмотяване. Най важно е джамията. Сами знаете че като видят в Германия да пише в личната ви карта Ахмед и..може да продаваш само дюнери. Затова и вашите млади сами искат наши имена. Но вие ги дърпате назад.Никой никъде не ви харесва и иска..Факт
86
14
 
9
 
! Отговори
:-) преди 6 години
"Като сте против българите, защо пишете на български? Българите са пазили Европа 500 години от азиатщината."Може би за да ни разберете.. Щот ако пишем на турски нама да ни разберете :-) :-) :-) А и това е едно доказателство, че не е било лошо през тия 500 години, защото ако беше така цялата ти рода щеше да знае перфектно турски!!! Едва ли пра пра дядо ти е знаел!!! Защо пишем на бългаски:-) :-) :-) на патагонски ли да пишем като общуваме с ***:-) :-) :-) :-)
85
8
 
5
 
! Отговори
Застрашен индивид преди 6 години
"винаги ще има български националисти във властта, и така да края на света и такаоще един милион години в България ще има националисти във властта.Слава на българските националисти, слава и винаги във властта."След 30 години намаляваш драстично!! А след още 30 изчезваш напълно!!! Какви един милион години... изчезващ индивид си!