Президентска партия? Едва ли! Кабинетът трябва да изкара пълен мандат!

Скандалът с Русия и с ЧЕЗ са преекспонинрани, смята Огнян Герджиков
18 мар 2018 12:29, Екип на Bulgaria On Air
80

Едва ли се подготвя президентска партия в България. Кабинетът трябва да изкара пълен мандат.

Това обяви бившият служебен премиер проф.Огнян Герджиков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него най-добрият вариант е това правителство да изкара пълен мандат.

"Всичките скандали тук се преекспонират. Радев защити националния интерес на България. Абсолютно възможно е да не е имало стенограма. Все пак, посещението на патриарха не беше политическо, въпреки че се превърна в такова", каза Герджиков по повод напрежението между българския президент и патриарха на Русия.

Според  бившия премиер и скандалът с ЧЕЗ е преекспониран. "Смятам, че анкетната комисия, която се готви, няма да свърши никаква работа", каза още професорът.

Още за скандалите в България и по света гледайте във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да прави партия презитента, това е супер идея, пак да се оплетат бабите като с АБВ
11
27
 
6
 
! Отговори
РАДЕВ Е БОК..ЛУК преди 6 години
РУСКИЯ ПАТРИАРХ ..ГО НАВРЕ НА КУЧЕТО У *** ...ДОКАТО ВИЦЕТО МУ СЕ ВЪРГАЛЯШЕ ПО ЗЕМЯТА ДА МУ ЦЕЛУВА ОПИНЦИТЕ!!!ЕГАТЕ У ПРЕЗИДЕНТО...ХА,ХА,ХАААААААААА
10
2
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Ето го този, когото Румен Радев назначи за служебен премиер. Той трябваше да разследва далаверите на ГЕРБ след първия и втория им мандат.Дали го е направил сами може да прецените ...Днес същият този нагаждач пожелава пълен мандат на правителството "Борисов-3".Хайде после пак ми разправяйте колко почтен президент бил генерал Маринкин и как нямал никаква вина за третия мандат на Тиквата !А, Герджика е стар престъпник от шайката на Мони Мадридския крадец.Някой хора бързо забравиха това.
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо днес,с бг нищо не пише за освобождаването на Африн от терористите от ССД и Турската армия без нито един изстрел
8
17
 
2
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Селяните прости, не гледат да правят качествени стоки и услуги и да имат повече външни пазари, а се въртят като патета в калчища и се акцентират в управлението и устройството на държавата, все едно тя ще има капацитет ,средства и ресурси да се пребори с конкуренцията!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!
7
7
 
32
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Партия на достойния президент ГЕНЕРАЛ Румен Радев ще получи подкрепата на 87 % от българските граждани ( колкото е одобрението към него)....и ГРОБарите отиват на бунището на историята!!!
6
7
 
39
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 6 години
Ега ти и държавата дето Боко - ТИКВАТА е премиер!!! Това е най-неграмотния политик в 1337-годишната история на България!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А неСпоред мен не хвали правителството. Просто сега избори ще доведат пак до същото, така че са без смисъл. Сега е времето т.нар. десни да търсят начини да си върнат избирателите, защото пак ще гласуват тези дето са си за Боко или другите комунисти.
4
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направи ли радев партия ще е поне втори.
3
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали вече си имаме царска партия, за какво ни е президентска?
2
6
 
37
 
! Отговори
А не преди 6 години
Това управление направи България най-бедната,умираща и корумпирана държава в ЕС бе Герджиков въобще за какъв мандат говориш и кой ти плаща за да хвалиш тази тотална гавра Борисов 3!?
1
23
 
12
 
! Отговори
СМЕХОВЕ... преди 6 години
НАПРАВИ ЛИ РАДЕВ ПАРТИЯ---НИНОВА , НЕМА ДА ВЗЕМЕ И 1-% НА ИЗБИРИ..ХА,ХА,ХАААААЦЕЛАТА ЧЕРВЕНА *** ПЕНЯ-- ШЕ МИНЕ КЪМ РАДЕВ!!!КОЕТО ЗНАЧИ --ЕДНА ЧЕРВЕНА ЛАЙКУЧКА ...ПО-МАЛКО...!