Президентска партия? Едва ли! Кабинетът трябва да изкара пълен мандат!

Скандалът с Русия и с ЧЕЗ са преекспонинрани, смята Огнян Герджиков
18 мар 2018 12:29, Екип на Bulgaria On Air
80

Едва ли се подготвя президентска партия в България. Кабинетът трябва да изкара пълен мандат.

Това обяви бившият служебен премиер проф.Огнян Герджиков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него най-добрият вариант е това правителство да изкара пълен мандат.

"Всичките скандали тук се преекспонират. Радев защити националния интерес на България. Абсолютно възможно е да не е имало стенограма. Все пак, посещението на патриарха не беше политическо, въпреки че се превърна в такова", каза Герджиков по повод напрежението между българския президент и патриарха на Русия.

Според  бившия премиер и скандалът с ЧЕЗ е преекспониран. "Смятам, че анкетната комисия, която се готви, няма да свърши никаква работа", каза още професорът.

Още за скандалите в България и по света гледайте във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
До:73 преди 6 години
За мен добрият управленец, политик е онзи, който обединява нацията, затова Де Гол, Чърчил, Путин, Тръмп, Кенеди са добри политици.Омразата говори за липса на качества, езикът на омразата е безсилие и политическа импотентност. България на ГЕРБ не е моята България. Политици които настройват хората на комунисти и сорос/оиди не са политици. Хорята които ги подкрепят са ПРЕДАТЕЛИ!Държавата на Гинка, Плъха не е моята държава!Вървете по дяво$лите с вашата омраза!Българите се умориха от ОМРАЗАТА.
71
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 70Доколкото знам Р.Овч. е най-компетентния енергетик в странатаа Румен Гечев е най-компетентния финансист. Никой преди него не е постигал инфлация 3000%. Ако дойдат на власт *** може да се пробва за нов рекорд.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Давидабе ти си май по-*** и от *** бе? Той поне говори изключително бавно, за да се сети какво е искал да каже, а на теб писането ти на пресекулки без никаква мисъл. Като говориш мучиш ли?
69
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държвен Преврат , това е мисията на Радев , а дано
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 58Доколкото знам Р.Овч. е най-компетентния енергетик в страната и с много познания в тази област,а не продавач на детски пюрета.
67
12
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
До АнонименВече 10 години ГЕРБ уж ще падат, ама все печелят избори, хахахахаха. Това ако е падане, честита загуба на БСП и ГЕРБ.
66
14
 
7
 
! Отговори
Петър преди 6 години
При едни нови избори ГЕРБ ще спечели отново, ако щете вярвайте. БСП и ДПС са по-лош вариант отколкото ГЕРБ и патриотите.
65
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ падат и няма да си изкарат мандат.....за пореден и последен път.
64
8
 
21
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
НЕ ВИЖДАМ ШАНС МАФИОТКОТО ПРАВИТЕЛСТВА НА ГЕРБ ДА СИ ИЗКАРА МАНДАТА. СКАНДАЛИТЕ СВЪРЗАНИ С КОРУПЦИОННИТЕ СДЕЛКИ НА БОКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕДВАТ ЕДИН СЛЕД ДРУГ. ПРИ ЕДНА КОМПЕТЕНТНА И НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА БОКО, ЦВЪКИ И ДРУГИТЕ МАСТИТИ ГЕРБАДЖИИ ГИ ЧАКА ЗАТВОР !!!
63
11
 
6
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 6 години
ТУК СИ ...ЗА ДА ПИШЕШ ТЪПИЗМИ И ГЛУПОСТИ....ЩОТО ДРУГО СИ И НЕ МОЖЕШ!ПРЕЗИДЕНТИ КАТО ТОЯ ***....С КОФА ДА ГИ РИНЕШ!А , ВИЦЕТА , КАТО НАШАТА ...НА ОКОЛОВРЪСНОТО , ВСЕ ЗАД"ИКА И ПРЕД"ИКА ЩЕ ТИ ЦЕЛУВАТ , КАТО НА РУСКИ ПОП , АКО СИ ПЛАЩАШ !!!
62
7
 
9
 
! Отговори
До 58 преди 6 години
Не само Лукойл. Ами къде слагаш ЧЕЗ, ами "Американските централи"? Всичко това е руски офшорки с които Р.Овч сдлючи заробващи договори за да станем данъкоплатци на Империята на злото. Сега ни го удържат дето Аспарух ги е накарал на 24 Август 681 г да му плащат годишен данък.
61
2
 
13
 
! Отговори
Давид преди 6 години
Тук съм за да не се обиждам , а да ви преценя :) Това ми е задачата :) Аз работя за държавата от 20 годишен и ще ви победим и за това не си крия IP - адреса . Времето е настъпило и аз не съм заварчик от гр. Монтана а човек от народа и за народа :) Така , че пишете и вас има кой да наблюдава ;) За работническата класа тази дето не е обслужващ персонал в Европа :) Ще подобрим и ще установим ред в който ще сте независими и горди хора :) Другите в трудово - поправителни - лагери ; ) Заедно с ДАНС
60
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Давид 60Толкова си *** че не ти се разбира какво искаш да кажеш.Такива като теб им е "писано" да чукат камъни цял живот.
59
2
 
16
 
! Отговори
тамб преди 6 години
Трябва да премахнем: - германското източване (МЕРКЕЛ-ГРОБАДЖИИ-К***УФЛАНД-ЛИ''ДЛ)! - турското изтичеане (политици-мекерета с фамилни връзки с Турция - БОКО)! - социалките за ро'ми'те
58
5
 
12
 
! Отговори
Давид преди 6 години
Този мошеник е свързан със Северозапада . По начин , за който не е нужно да се прокламира . Защо ли ? Защото НИЕ , няма да рекламираме хора , обслужващи цели . Най веч с икономическа цел . С настъпилата световна обстановка на нас Българите ни е нужен един мъж с програма , цел и народна - целенасоченост с цел просперитет и възход . Знамето ни е ключа - бялото - БАН - Наука . Зеленото - Селско Стопанство . Червеното - Армията . Това е България . Традиция , морал и чест .
57
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ КОГАТО БОЙКО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ
56
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРадев дали ще направи президенства партия? Едва ли, няма да им стигнат паритте на Лукойл за толкова
55
3
 
26
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Абе, вие Борисов за политик ли го имате ?!
54
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички гербери са много ниско качество. Качеството е нарочно ниско, за да не засенчва глупостта на Първия. Разни недоразумения се предлагат за президент и министри, които са много умствено и интелектуално ограничени. Работата не върви, всичко спира и затъва в дреболии и пиар. Хаотично управление, без интелект. Една крачка напред, две назад, това е управлението.
53
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-некадърно управление от днешното никога не сме имали.КОЙ и какво "мотивира" Герджиков да го защитава???