А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас

Таско Ерменков от БСП пише, Десислава Атанасова от ГЕРБ му отвръща
389
А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас
Снимка: Reuters

Изборите в Русия и категоричната победа на Владимир Путин  разгорещиха страстите и сред нашия политически елит.

Още по темата

Депутатът от БСП Таско Ерменков нарече "идиоти" ЕС и държавите от Западна Европа.

"Днес Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФГР, Франция, ЕС, в края на крайщата – чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не, Крим каза своята тежка дума, а Вие, както беше казал Христо Ботев "а... вий... вий сте идиоти!", написа той в профила си в социалната мрежа Facebook.

Това пък провокира гневна реакция сред управляващите.

Десислава Атанасова от ГЕРБ контраатакува: "Душевните граници на Таско нямат граница! БСП ще се разграничи ли? Или смята, че обръщението: "Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС - Вий, вий сте идиоти" е подходящ израз на народен представител в държава член на ЕС, от партиен член на ПЕС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПутинТИТАН !Поклонн !
306
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изнасянето на руските военни бази с 500 км на Запад, за да заплашват Европа и в частност България, по кой международен договор става? Значи това, че ставате мишена на базите в Крим, ви носи радост и удовлетворение? Крим беше в неутрална Украйна, сега е в милитаристка ***.
305
16
 
10
 
! Отговори
Хан Кубрат преди 6 години
"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси, политическо Знаме, вървенето и воюването под него води до ПРЕДАТЕЛСТВО и национа катастрофа"- Димитър Благоев- Дядото 1906 г.Просто и ясно казано от бащата на социализма в България и Русия преди 112 г.- СУЕВЕРИЕ, което води до ПРЕДАТЕЛСТВО.
304
16
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Помнете, че тези, които искаха да ни правят 16-та Република още не са се отказали...
303
6
 
8
 
! Отговори
Хан Кубрат до306 преди 6 години
Не се страхувам от Русия.Фобия е дума с латински произход и означава страх.Не съм русофоб т.е НЕ се страхувам от Русия. Майната и на Русия.Моята родина е България и си я харесвам и обичам с всичките и недостатъци.
302
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е болезнена.
301
14
 
21
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Браво на Таско Ерменков !Точно казано , на място !Западна Европа още не е разбрала че англосаксонското дуо САЩ и Англия им готвят само неприятности и загуби!А "принцесата "от Дулово е известна "специалистка" по всичко .......
300
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 307 Горбачов не беше в ,,Беловежието" в Беларус,той беше начело на СССР,и Елцин му "дръпна столчето",като се разбра с колегите си от Украйна и Беларус ,да разпуснат съюза!Даже Горбачов ,разбра за спорузомението в Беларус след Дж.Буш!
299
9
 
6
 
! Отговори
Хан Тервел преди 6 години
Никакви русофили не са. Това са отпадаци. Русофили пък децата и внуците им са по Европа и Америка. Да сте чули и видели някой русофил да е заминал да работи,учи или живее в Мурманск, Ростов на Дон, Волгоград,, Владивосток, Махачкала, Курск, Омск??? Да не са луди да ходят в Русия.Не обичат Русия, а рублите- по точно долари и евро.
298
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 305 Разпада на СССР беше по иниациатива на Елцин и се взе решението в Белорус заедно с Украйна!На останалите републики,им беше съобщено и някой бяха същисани!С изключение на Прибалтика и някой в Грузия нито една друга република не искаше отделяне!Елцин по-късно се оправда ,че не иска Русия да хрантути другите републики,което си е вярно!
297
3
 
9
 
! Отговори
за СССР преди 6 години
До анонимен 305СССР се разпадна, защото дъртата вещица - сатанистка Маргарет Тачър и третокласния холивудски артист Рейгън излъгаха колхозника Горбачов и продажния елит около него!
296
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Хан Кубрат 304Русофобите сте дървени кратуни, като Роската Плевнелиев и Соломон Паси - ревлюто с трабанта.Освен това дъртата вещица и военнопрестъпничка Килъри Клинтън вече е бита карта в САЩ.Тя много ви обичаше и финансираше, знаем ги тия номерца!
295
8
 
6
 
! Отговори
Хан Кубрат преди 6 години
Съд за русофилите- предатели.Русофилите-предатели изгонени в Русия при Путин.България за българите. Русофилите в Сибир.
294
1
 
7
 
! Отговори
петел преди 6 години
Абе къде е Плевнелиев, как така не се е произнесъл още ? Демократични ли бяха изборите ли ? Не сгрешиха ли руснаците ? Одобряява ли той избора и прочие неща много ме интересуват.
293
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Душевните граници" на Десислава... Атанасова вдъхновена от Ердоган?
292
4
 
11
 
! Отговори
до Space X преди 6 години
Единственият законен президент на Сирия е Башар Асад!В Сирия няма режим(както пишат западните медии), а законно правителство на Асад.Опозицията на Асад са бандити и терористи, те трябва да бъдат унищожени.Руснаците си знаят работата в Сирия!
291
0
 
5
 
! Отговори
681 преди 6 години
До Тежък Сокол На какъв принцип се определя народността на даден човек - на базата на етноса или на базата на религията? Тук на балканите този принцип който е записан и в документите на ООН е тотално нарушен заради простотиите и желанията на един краварски етнос ,който побърка света! Четете бе хора и не коментирайте на голо събитията!
290
1
 
13
 
! Отговори
до Space X преди 6 години
Бомбардировките над Белград от НАТО с уранови бомби беше военно престъпление.По всички закони на международното право.
289
10
 
3
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
294 Важното е кой започна пръв и това беше Милошевич Цялата държавна машина се задейства срещу косоварите А конкретно точно преди ударите на НАТО когато се водеха преговорите в Рамбуйе зад гърба на преговарящите Милошевич беше задействал операция ПОДКОВА за тоталното насилствено в стил Сталин изгонване на косоварите от Косово и наводняването на Македония с бежанци . Знаете ли какво ставаше после . Палеше се Македония . А после после помилсете вие Сирия на БалканитеПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/03/19/a-vii-vii-ste-***-putin-razpali-chervenite-strasti-u-nas.371122,
288
12
 
3
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
295 Колко е руски Крим , колкото беше руски Берлин Всичко е до време