А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас

Таско Ерменков от БСП пише, Десислава Атанасова от ГЕРБ му отвръща
389
А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас
Снимка: Reuters

Изборите в Русия и категоричната победа на Владимир Путин  разгорещиха страстите и сред нашия политически елит.

Още по темата

Депутатът от БСП Таско Ерменков нарече "идиоти" ЕС и държавите от Западна Европа.

"Днес Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФГР, Франция, ЕС, в края на крайщата – чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не, Крим каза своята тежка дума, а Вие, както беше казал Христо Ботев "а... вий... вий сте идиоти!", написа той в профила си в социалната мрежа Facebook.

Това пък провокира гневна реакция сред управляващите.

Десислава Атанасова от ГЕРБ контраатакува: "Душевните граници на Таско нямат граница! БСП ще се разграничи ли? Или смята, че обръщението: "Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС - Вий, вий сте идиоти" е подходящ израз на народен представител в държава член на ЕС, от партиен член на ПЕС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
3
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
8. В Германия хората не са притискани икономически от работодателите си.9. В Германия местните власти не се държат като разпуснати феодални владетели.10. В Германия не са овладени медиите.11. В Германия институциите са свободни и независими.12. В Германия съдебната система работи истински.13. В Германия политиците и администрацията работят за хората.14. В Германия няма ужасяваща лъжлива пропаганда.15. В Германия няма фалшифициране на изборите.
266
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Косово е открадната сръбска територия, дадена незаконно на албанската мафия, която има няколко любими занимания:1.търговия с наркотици2.търговия с оръжия3.търговия с човешки органи
265
3
 
3
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
21 разлики между изборите в Русия и Германия1. В Германия не е унищожена опозицията.2. В Германия не са застреляни възможните опоненти.3. В Германия не са наплашени хората.4. В Германия не заточват политическите си опоненти.5. В Германия има много политически сили и истинска политика.6. В Германия не променят конституцията, за да може един и същи човек да стои на власт.7. В Германия икономиката не е в ръцете на поставени хора, повечето от които са бивши или настоящи членове на КГБ и ГРУ
264
5
 
7
 
! Отговори
ДЕСИЛАВА АТАНАСОВА преди 6 години
ДА ЗАМИНАВА В САЩ И ЕС... НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, А НЕ КАТО ГЕРБ ***... ЗЛОБЕЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ОБИЧАТ СТРАНАТА СИ И СА ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ, А НЕ КАТО ГЕРБАДЖИИТЕ ПРОДАВЧИЦИ...
263
5
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Таско е много гаден комунистически ***. Агент на ДС, женен за рускиня..... Глада и лабутя не му се отразяват добре :)))))
262
5
 
9
 
! Отговори
полезните идиоти вън преди 6 години
от България ! Сталин много правилно е преценил какво представляват българските русофили и ненапразно ги е нарекъл полезни ***.и , защото никога не критикуват Русия дори и да е виновна за нещо ! Готови са да пренебрегнат българските интереси в полза на руските ! Ако се мисли така елементарно , ами и Лудогорието може да си каже тежката дума в полза на Турция понеже над 90 % в Лудогорието са турци !
261
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крим е руски, Крим е даден незаконно на Украйна, сега Крим се връща обратно към Русия , където му е мястото.Кърджали винаги е бил в България.
260
16
 
9
 
! Отговори
тъпанар русофилски преди 6 години
Крим си казал тежката дума ?! Абе и Кърджали ще си каже тежката дума в рполза на Турция ,но нека не забравяме ,че Кърджали е българска територия ! Този полезен *** какво се опитва да оправдае незаконната анексия на Крим ! Кримчани искали Русия ,ами искат защото болшинството са руснаци ,но територията е украинска както в Кърджали болшинството са турци ,но територията българска !
259
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог избра Путин да спаси православните държави от англо-саксонската мафия!!!
258
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ерменков е идиoтa, в кърджалийско 90% подкрепят Ердоган, значи този регион да го харизваме на Турция.
257
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гърчат се червеите евроатлантически , направо ще се самоизядат от яд! Браво Путин! Слава на Русия!
256
9
 
14
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Тази Десито започнала и диагнози да поставя на хората. Мисли, че като е била министър на здравеопазването, вече е станала и лекар. Но какъвто пожарникаря, такъв и мятряла му.
255
2
 
9
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
*** *** нападат всеки политик който се опълчва на Ердоган. Влезте засправка в Дневник "БСП призова Борисов да критикува Ердоган" и вижте с очите си. Троловете на "Америка за България"- Прокопиев, съдесйтват на Ердоган. Не вярвайте на мен ами гледайте с очите си.
254
5
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Гърчат се като червеи евроатлантиците. Сън не ги лови от вчера ... :)Путин не просто победи на изборите, а доказа, че е любим водач на руския народ.Руснаците просто го обичат и вярват в него. Това е !Всякакви опити да се омаловажи победата му са смешни и жалки.
253
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западните лицемери вече преминаха всякакви граници..................взеха ни за маймуни...............така че прав е човека за тях!!!
252
11
 
20
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Десислава Атанасова от ГЕРБ контраатакува: "Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС - Вий, вий сте ***" е подходящ израз на народен представител в държава член на ЕС, от партиен член на ПЕС.---------Ами, да, прав е човека!Трябва да си завършен ид---от за да не видиш двойните стандарти които прилагат САЩ и ЕС във външната и вътрешна политика!То не бяха Истанбулски секларации, открити краници за Ками---лари от Бл Изток и Африка, то не бяха измислени санкции срещу РФ.Тъй,че прав е човека!
251
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците не са глупави да се поддадат на западната пропаганда срещу Путин!!!Те помнят времената на Елцин и Горбачов!!!
250
8
 
17
 
! Отговори
Таско ли??? WTF??? преди 6 години
Спомням си една американка на висок пост беше казала:"Fu.. the EU"Сравнен с нея онзи червен текезесар Таско е малък немирник!
249
24
 
18
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
*** е само един-Таско.
248
17
 
23
 
! Отговори
Стига с тоя ЕС ма, преди 6 години
Толкова си куха и интелектуално бедна,че ти се чудя на наглостта.На всяко гърне мерудия си и се изказваш неподготвена. Къде си тръгнала От един повреден инкубатор ли ви вадят,запъртъци.Подкрепяте мръсните деяния на западняците и се пъчите с това. Срам нямате. И какво му направиха на Путин? Изписаха му веждите,а вие ГРОБокопачите на България,тотално се нас....те и с изцепката на Захариева. Борисов се крие като плъх,а ти вадиш въглените с голи ръце. Няма такава простотия и наглост.