Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
22
 
! Отговори
Булгар преди 6 години
Аман от ***
9
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пасито пак се изходи в полза на господарите си.Какво работи към днешна дата това нещо и с какво се изхранва?Дали има още запаси от царското му управление или разчита на шорошките трохи???Знае ли ревльото,че ако/да не дава господ/една от страните членки на НАТО нападне друга,НАТО не се намесва.Докога ще бъдем със свалени *** пред новия по-голям брат???
8
3
 
46
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
ТОЗИ ЛИ ЩЕ ДАВА АКЪЛ ??? ТОЗИ КОЙТО ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ ?? ТОВА ИЗЧАДИЕ ЗАЩО МУ РАЗРЕШАВАТ ДА СЕ ПОЯВЯВА ПРЕД МЕДИИ И ДА ПЛЕЩИ НЕБИВАЛИЦИ. И НАЙ ТЪПИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е СКАЛЪПЕНО. НИМА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ СМЯТА ПУТИН ЗА ГОЛЯМ ***, ТА ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА УБИВА ЕДИН ПРЕДАТЕЛ НА РУСИЯ И ТО ИЗВЪН ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ. МОЖЕЛ Е ДА ГО СТОРИ МНОГО ПО-РАНО В РУСИЯ А НЕ ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. КОЙ СТОИ НА ДЪНОТО НА ТОВА САЩ. САЩ ИСКА ВОЙНА НА СТАРИЯ КОНТИНЕНТ И ДА СПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА. САМО ГЛУПАЦИТЕ НЕ РАЗБРА
7
3
 
36
 
! Отговори
тъпчо преди 6 години
Много елементарно Паси.Скрипал към Путин, се отнася както Клинтън към Тръмп ли???Логиката му куца, ако трябвало да се трови някой, щеше да е конкурент на Путин ... примерно Навални. Да сравнява някакъв пенсиониран предател с партиен лидер е меко казано налудничаво.Може би търси внимание и се прави на интересен, но някакви не му се отдава>
6
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние благодарение на прекрасното време след 89-та останахме с 4 самолета и 10 танка и армия около 20 000 души. Въоръжени до зъби смях голям.
5
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямата заплаха за България не идва от североизток, а от югоизток. Ама какво да каже тоя, нали е на заплата при западните си господари.
4
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да се защитаваме от Русия, тя трябва да ни нападне. Засега само Турция дава анонси за нападения. От Турция ще се защитаваме ли или не? Паси се похвали че поискал от Турция обезщетение за тракийския геноцид, а турците му казали че нищо не знаят за тая работа. И днес пак нищо не знаят по същия въпрос.
3
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мръcно куче.
2
6
 
53
 
! Отговори
заблудени оФци преди 6 години
Боже мили , слез да си събереш версийте
1
5
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой плъх е ходил да го пита като какъв дава акъли тоя, със Паси трява да се разговаря само по един начин със шутове по кривата му кратуна.