Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ ЕВРЕИН НИ НАТИКА В НАТО, ДОРИ БАЩА МУ ИСАК ПАСИ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НЕГО ПРЕДИ ДА УМРЕ.
229
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против евреите. Дори ги уважавам, защото съм научил много неща от тях.Но този ..... на снимката, който се "прослави" с "Майната му на православието" и неговите сънародници го презират.
228
3
 
6
 
! Отговори
Сигурен ли си преди 6 години
Сигурен ли си, че Ердоган няма да стигне до Ерусалим? Да не молите Путин за помощ после. В кладенес от който се пие, не се плюе
227
2
 
4
 
! Отговори
Нека се въоръжим преди 6 години
Срещу Ердоган
226
3
 
6
 
! Отговори
Моше Голдбаум преди 6 години
Мони като си пиине ракията на закуска е що годе адекватен, но на тези ранни интервюта се излага много
225
1
 
4
 
! Отговори
Въоръжение преди 6 години
Да се въоръжим с Танкотрабанти срещу Ердоган ли? НАТО ще спре ли Ердоган? Колкото го спря в Африн срещу кюрдите. При първото възстани на турците в Кърджали, НАТО ще се разкрякат, защо не спазвате правата им, а Ердоган ще нахлуе под предлог че се защитава.
224
3
 
6
 
! Отговори
Ira преди 6 години
Bla-bla-bla, прозявки от кварталното кафене, но господина и за миг не забравя кое е целесъобразно и добро за атлантическата му кариера. И едно въпросче, кой би защитил България в случай на агресия? Вероятен отговор- вие си внушавате, не сте окупирани, бъдете лоялни членове на Алианса и ***... Кариеризъм и перфидност.
223
8
 
16
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 6 години
"С Русия вежливо, но въоръжен до зъби!" А ве, ***, Русия има най-мощните оръжия. Колко трябва да се въоръжим и на каква цена? Те САЩ си траят, та да не ядат калъча, ти си седнал за нас да говориш. Никаква идея за мащаб, военни технологии, политика... Пълен кухар. За добро или лошо, но с Русия сме "рода" - може да се скараш с брат/сестра ти, но НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СМЕНИШ. СЪДБА.
222
10
 
5
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
До до Цонко"Не, Русия не си е взела всичко от нас. Забравили са да вземат костите на 130 000 техни войници и офицери."Уаууу, загиналите по време на руско-турската война, на наша територия етнически руснаци са малко над 15 000. Ако оцелелите руски войници, по някаква причина са носели костите на 115 000 свои събратя да си ги бяха взели по пътя на обратно!
221
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Русия няма опасност, но е отлична идея да си стъкмим десетина ядрени бомби, пък Турция нека тръгне ако смее. Ще им се стопят плобмите на аскера. Дето едвам превзе за два месеца един пуст град в Сирия. Така е армията като е с генерали в затвора.
220
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паси, жива ти е семката благодарение на българския народ и българската правослевна църква. Засрами се и спри да говориш глупости срещу православието.
219
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паси, правете си база в Черно море, в Одеса. И там постъпвай на вахта. Да дежуриш и бдиш срещу въображаемите ти врагове. Отвреме-навреме минавай покрай сградата, в която оранжевите превратаджии избиха и застреляха и после запалиха мирни хора. Срещу 5 милиарда доларова мотивация за преврата. Комунистите измислиха украински и македонски народ, а демократите поддържат заблудата че такива народи има?!?!?! Какво сте различни от комунистите?!?!?!
218
5
 
18
 
! Отговори
dk преди 6 години
този подляр едвам го изслушах сутринта и нахалника зададе на аделина въпроса-кой напада русияа не иска да си припомни кой напада сащ че направиха 800 бази около русияче и най слабата държава не иска да е на мястото на югославия,либия сирия и дрзащо нато не бърза да бомби пхенянестествено е русия да се отбранява след грузия,украйнакой ги вика натовците тама черно море сега щеше да е натовска база,ако не бяха си взели кримнякои от нас не ядем домати с колци,господин *** и
217
1
 
21
 
! Отговори
koko преди 6 години
Без еврейски мнения!Ако не му харесва да отива в Израел !!!
216
3
 
8
 
! Отговори
кубанская столица преди 6 години
...С Россия да говорите, но въоръжен до зъби... И къде е България? Говори вежливо или въоръжена до зъби? Хах-ха-ха. Не забрявайте, във война днес нямя победители. Россия ще проигра, Европа не съществува по-вече. Бълагрият къде иска се оказва?
215
3
 
10
 
! Отговори
реалностите преди 6 години
Ако да речем Русия нахлуе в страните от Прибалтика заради геноцида над руското малцинство там, а именно забрана на избирателни права, на държавна работа и ред други ограничения, то НАТО, демек САЩ само ще пуска декларации, и няма да рискува световна война. Това е положението. Както Англия е трайкала на Хитлар и той е газил Австрия, Чехия, Словакия, НАТО даже и Полша биха преглътнали, а ако русите вече се набутат в Германия ще стане мазало. Другото са дрънканици.
214
19
 
8
 
! Отговори
само НАТО преди 6 години
Събитията в Украйна доказват ,че всяка държава има нужда да членува в НАТО за да се предпази от руските алкохолици ! Ако Украйна беше член на НАТО , сега нямаше да бъде мачкана от Русия !
213
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези предатели да бягат по-бързо че скоро ще им се стъжни.
212
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да слушаш Паси е вежливост, но да му вярваш е лудост! За евреите важи максимата за 70-те %. 70% от Холивуд, 70% от Уолстрийт, 70% от Пентагона, 70% Медии...
211
8
 
17
 
! Отговори
Батко преди 6 години
НАТО се приближи плътно до границите на Русия. С мирни намерения? Или може би с идеята, че при атака срещу Русия ответния удар ще бъде срещу страната от която тя е започнала, примерно Полша? Нищо подобно. Според новата руска военна стратегия нападение от коя да натовска държава се приема за атака от страна на целия пакт. Следва незабавн ответен удар с 90 % от ядрения потенциал по територията на главния шеф. Останалите 10 % се смятат достатъчни за вразумяване на сателитите.