Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
3
 
13
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До MELLДО КОГА ЩЕ ИМА ЕС И НАТО ХАХАХАХАХА ПРЕД РАЗПАДАНЕ Е ВСИЧКО. ГЕРМАНИЯ ЧАО И ВИЕ СТЕ ЧАО КЪДЕТО ХВАЛИТЕ САТАНИНСКИЯ ЗАПАД
169
1
 
14
 
! Отговори
до Цонко преди 6 години
Не, Русия не си е взела всичко от нас. Забравили са да вземат костите на 130 000 техни войници и офицери.
168
1
 
12
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До ЦонкоПосле ти го казвам. Запада унищожи БЪЛГАРИЯ и е разпръсва по целия свят.Чакай НАТО същото е да чакаш от УМРЯЛ ПИСМО (Баба Ванга го е казала "Не чакайте помощ от този който трябва да ни помогне")!!!!
167
17
 
4
 
! Отговори
MELL преди 6 години
България е в ЕС и НАТО! Бази ще има! Полети до Москва има всеки ден! Приятен път!
166
13
 
3
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
И пак казвам, вижте какво стана с Украйна. От Киевска Рус, през СССР, та до съвремието, руснаците имат с украйнците хиляда пъти по-близки отношения отколкото нас. И въпреки това, в момента в който украинците решиха да наритат марионентния си президент, назначен от Кремъл и да се сближат с цивилизованата част на света, руснаците ги атакуваха и анексираха част от територията им, без въобще да им пука славяни ли са, муджахедини ли са. Толкоз за славяните, пак казвам: за русия няма нищо свято!
165
0
 
8
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До ЦонкоИди-отски национален предател. Не Русия е врага, а този който сочи. Като прехвалената Хамерика за кулите близнаци "не бяха те ("Ал Кайда се сочеше с пръст"), беше цр"У"".Посмей да изгориш бойното знаме с това което е оставено от РУСИЯ. Ще гориш в казана!!!!
164
14
 
1
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До HELLНито съм викал ура, нито съм признавал Косово. русия си е взела всичко, което е оставяла в България, барабар със златния ни резерв, тонове архивни документи и ценни за България артефакти. А историята си я знам, ,въпреки че комунистите ми пълнеха главата с лъжи, слава богу имаше достатъчно източници, от които можах да науча истинската история на България. И в тази история, русия играе ролята на най-големия враг на България! Сега обаче сме в НАТО, слава богу!
163
0
 
3
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До Анонимен 166Безродника си ти като не си знаете и не помните собствената си история!
162
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелеее, каква голяма част от населението е готова да умре за русия!! Де да имаше и толкова готови да умрат за България! Що за *** сте вие бе yроди?!!
161
0
 
5
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До ЦонкоТи си ***-ОТ. Как виждаш със Сърбите да се сближим, защото си викал 'УРА" на Костов да пусне Хамерика да е бомбандира и признаваш Косово.ОТ РУСИЯ Е ОСТАВЕНО НЕЩО КОЕТО НИЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ ПАК ПОВТАРЯМ, ЗАЩОТО НЕ СИ ЗНАЕШ ИСТОРИЯТА. РУСИЯ НЯМА ДА ЧАКА РАЗРЕШЕНИЕ НА 240 МАЙМУНИ ДАЛИ ДА Е ПУСНЕ ВЛИЗА АКО СЕ ОСКВЕРНИ НЕЩО ОТ НАШАТА МАРЛИВОСТ!
160
0
 
7
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
Тоя продажник ще ме съветва.Как бих му почерпил долните бузки с шепа морска сол.
159
0
 
8
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Да... остарявам ! Клел съм се,обаче, да воювам срещу НАТЮ ! Смята ли Солмонел ,че ще наруша клетвата си ?!?! Знае ли ... ,че мога да ликвидирам достатъчно натювци /преди да дам "фира" /?!?! И еврейски натювецо ,аз съм "законно" въоръжен /мога да ви убивам и с "тиган" !!!!!!!
158
12
 
3
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До HELLТе и сърбите са славяни, по-добре да се сближаваме с тях! А как точно постъпват руснаците със славяните, видяхме в Украйна. Славянските алибали са само прах в очите на невежите като теб. За русанците няма нищо свято!
157
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба Ванга пак е права. Никога срещу братята, никога срещу Русия. От тоз който чакаме помощ няма да се появи изобщо. Всичко ке се разпадне до Русия. Водата,водата тя ще стане по скъпа и от златото.
156
2
 
6
 
! Отговори
От Пентагона преди 6 години
От Пентагона са казали, че българската армия трябва да се готви за войната която предстои срещу Русия
155
0
 
16
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Вече около 30 тина години сме американски пионки! Защо не ни помогнаха т.н Запад да станем що годе нормална страна!??? Използваха ни за пазар и източник на евтина, но квалифицирана работна ръка! Сега искат и пушечно месо да станем! Да, ама народа малко отмалко помъдря, така че това с базите НЕМА ДА МИНЕ!
154
0
 
14
 
! Отговори
Следваща стъпка преди 6 години
Следващата стъпка ще е да се предложи на Ердоган да влезе в България за да ни пази от Путин. Айде Соломоне покани приятеля от НАТО да вкара танковете във Варна, защото може да дойдат руснаците.
153
0
 
15
 
! Отговори
НОВОСТ преди 6 години
НА НАРКОПАЗАРА В БЪЛГАРИЯ ИМА НОВ НАРКОТИК...ПРЪ---ЯТА НА ТЕРЕЗКА МЕЙ--ИЗЛЪЧВА СИЛНА ВОНЯ НО И ПРЕКРАСНО ДЕЙСТВА НА БЕЗМОЗЪЧНИ ***....
152
0
 
15
 
! Отговори
Часовника преди 6 години
Стрелките на часовника сочат близо до 12. Близко сме до апокалипсис. Достатъчно е една единствена провокация за да пламне света и да потъне в радиация. А действията против Русия на такива като тоя, не намаляват а увеличават риска. Интересно ми е, правят ли си сметка дали Израел ще просъществува при глобален ядрен конфликт. Защо наливате малко в огъня?
151
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой Стамболов, онзи дето го убиха руснаците ли? Не, оня безродник турското ***, любимец на султана, дето македонците го насякоха насред София за продажната си политика към Македония.