ЧЕЗ под килима: ГЕРБ действа чрез измислени скандали!

Така коментира скандала около Таско Ерменков социалистът Иван Иванов
21 мар 2018 23:00,
27

ГЕРБ се опитва чрез измислени скандали да замазва случващото се в държавата. Сделката с ЧЕЗ е една от водещите теми, които управляващите искат да заметат под килима. Въпросителните около сделката с електроразпределителното дружество станаха твърде много и ГЕРБ търсят изход.

Това каза в студиото на "Денят ON AIR" народният представител от БСП Иван Иванов по повод публикацията на депутата Таско Ерменков за президентския вот в Русия и развихрилия се скандал в Народното събрание.

Социалистът направи коментар във Facebook, че 90% от хората в анексирания Крим са гласували за Путин на президентските избори преди дни, а след това с реторичен въпрос попита дали САЩ и западноевропейските държави са чули гласа на хората. Постът завършва с цитата на Христо Ботев: "...а Вий... Вий сте идиоти".

Според Иванов Ерменков ясно е заявил, че това е негова лична позиция и всеки има право на собствено мнение.

"ГЕРБ направи декларация ала Третия райх за това изказване. Беше заредена с много емоции и обвинения в какво ли не, сякаш политическата ни група е виновна и за глобалното затопляне. Ние отговорихме на всички въпроси, зададени от трибуната на Народното събрание", обясни още депутатът от БСП пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че БСП не е антиевропейска партия и не е правилно заради едно изказване да се слага етикет на абсолютно цялата група.

Социалистът коментира и темата за обсъжданото актуализиране на Стратегията за национална сигурност на България.

"Всъщност, уговорката беше стратегията да бъде не актуализирана, а напълно подменена - да се напише нова такава. На нас обаче ни бе представена кръпка на парче. Не бе направен сериозен анализ на реалната среда и опасностите за България. Предложиха ни текст, който е почти преписан от този, приет през 2011 г.", завърши Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Handel: Много преди Русия да подпише т.н. Беловеждко споразумение, всички европейски държави бяха подписали в Хелзинки договор, че следвоенните граници в Европа няма да се нарушават. Но! Но след това имаше едно Косово, където под натиска на големия бял брат всички западни и други сателити на САЩ признаха държавата Косово. Това беше прецедентът: правото на самоопределение е над териториалната цялост. И чак след това беше референдума в Крим. Е, не е изгоден за запада, но щом може за Косово..
21
2
 
15
 
! Отговори
ГРАБИТЕЛИ преди 6 години
БОКО ИСКАШЕ ДА ГЕПИ ЧЕЗ ,НО НЕ УСПЯ--СЕГА ТЪРСИ НАЧИН КАК ДА ЗАМАЖЕ ПРОВАЛА НА БАНДИТСКО-ТЕРОРИСТИЧНАТА СИ ПАРТИЯ-ГРОБ--КЪДЕТО Е ГЕРБ ТАМ СА КРАЖБИ,ДАЛАВЕРИ,ИЗМАМИ--КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ЗАЕМА ОТ 16 МИЛИАРДА--КЪДЕ Е ДДС ЗА ОЩЕ 16 МИЛИАРДА--ФОНДОВЕТЕ НА ЕС СЕ ТОЧАТ ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА ГЕРБ И ДЕЛЯТ ПАРИЧКИТЕ--ГЕРБ СА МИЛИАРДЕРИ И МИЛИОНЕРИ С КРАДЕНИ ПАРИ---БАНДИТИ-МАФИОТИ....
20
2
 
12
 
! Отговори
ПАРАЗИТИ преди 6 години
Време е ГЕйРБ вече да изЧЕЗне.И от държавните институции да се изрине цялата шуробаджанашка ***, настанена там на прехрана.
19
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече няма нужда да обсъждаме всеки от скандалите на ГЕРБ. ОСТАВКА и нищо друго!!! Няма търпимост, няма надежда, няма смисъл с това управление! Животът ни мина в лъжи!
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ташунко пак се е изакал в ефир.
17
4
 
15
 
! Отговори
Мале,малееее преди 6 години
А какви ги е натворил и Патриарха......Не случайно ходи на свиждане в Правителствена болница,заради 180кръвно на бащицата. Има много за какво да му е благодарен........Отдавна е видно,че няма нещо в тази държава,зад което да не стои Борисов.
16
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, как ми е писнало от червени !
15
3
 
11
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
Това е малък Шошо. Много компетентен се оказа. Защо не каже нещо за баща си?
14
34
 
12
 
! Отговори
русская сволочь преди 6 години
Няма по мръсно и противно нещо от руският фашизъм и техните ***!
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Nr.7И Турция ли да си вземе своето!?
12
2
 
46
 
! Отговори
Че преди 6 години
Народе! Време е да изметеш ШАЙКАТА!
11
10
 
43
 
! Отговори
До Nr.7 преди 6 години
Ами то Окрайна си е цяла, Русия си е взела само своето!!!!!
10
12
 
50
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
90% от народа в Крим да гласува за Путин и ти да казваш ,че искат да са в украйна-е това е хамериканско безочиееее
9
11
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Режима в София се оплете в корупция и всякакви грабежи.Виновна им е опозицията, ес и папата.
8
13
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна е време всички сили анти гроп да се обединят. Няма ляво няма дясно, от хунтата трябва да се отървем като спрем да гласуваме за патерици на гроб, начело със Слави Трифонов в момента - поредната патерица.
7
60
 
16
 
! Отговори
Handel преди 6 години
***. Не е въпросът в това дали хората в Крим искат да живеят в Русия или в Занзибар, въпросът в че Русия се е подписала като под международен договор като гарант че територията на Украйна ще си остане непокътната в границите след разпада на СССР... И този кретеноид сме го избрал иза депутатин?
6
45
 
19
 
! Отговори
месара преди 6 години
поредния другар който се опитва да каже нещо смислено, но и неговото е като на всички другари, едно голямо бръщолевене безпочвено! в бсп_то е така - аз смятам, той смята, ние смятаме. абе, бсп, мислители. СМЯХ!!!
5
11
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четете в Афера истината за сделката за ЧЕЗ. Зад Гинка стоят Суджука, Прасето и дори Патриарха.
4
8
 
46
 
! Отговори
Умото не е тъпо преди 6 години
аде да се пробаме с едно гласуване:"Ти, Гражаданино на Република България" искаш ли Путин да заеме поста "Изпъляващ Длъжността Президент на България"аде де. аде Андора чака.
3
27
 
16
 
! Отговори
everybody преди 6 години
То пък този е един социалист ....