Дебили, Народен съд и... "Вий сте идиоти": Накъде отива БСП?

Христов, Жаблянов, Ерменков са само част от скандалните в червено
22 мар 2018 11:15,
422

Преди година Корнелия Нинова каза, че демокрацията ни отнема много, след това Иво Христов нарече 80% от българите идиоти, малко по-късно Жаблянов се изказа за Народния съд и сега се стигна до писането на постове от Ерменков по гащи. Невежеството на БСП продължава.

Така режисьорът Евгений Михайлов коментира в "България сутрин" всички скандали, които се завихриха около БСП в Народното събрание в последните няколко месеца.

"29 години след промените и падането на Живков, повече от 10 години от членството ни в ЕС и НАТО ние продължаваме да се занимаваме с терзанията на БСП. Случва се това, че социалистите се връщат към ценностите на БКП. Това издава една слаба култура", добави още Михайлов.

Още по темата

Той смята, че сегашният скандал около поста на Ерменков във Facebook показва, че обществото не си е свършило добре работата.

"Когато през 2018 г. светът говори за технологичен скок, ние говорим за поста на Ерменков. Продължава и насаждането на страхове от страна на БСП срещу турците, срещу Европа, срещу различните, харесва им руският патриарх да тропа по масата на българския президент", уточни режисьорът.

Политологът доц. Мария Пиргова пък е точно на противоположното мнение за написаното от Ерменков.

"Всеки има право да си каже мнението. Аз си представям демокрацията като свобода на словото, всеки да може да каже какво мисли. Това е поредният скандал, който е прах в очите на хората. Та това е само пост във Facebook. БСП е проевропейска партия", отбеляза още Пиргова пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ българската държава в момента е доста зле както при външната, така и при вътрешната политика.

"България е страшно бедна и подчинена страна. Икономиката ни в докладите на ЕС е описана много зле, няма значение, че управляващите изкарват положението ни цветущо. Не е вярно", завърши политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
1
 
3
 
! Отговори
не е вярно преди 6 години
Хляба струваше 48 ст!
254
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 265 преди 6 години
Понеже си долен интригант ще ти кажа няколко неща. Ако 180 лева преди се равняват на 4500 сега, и хляба ако преди струваше 15 ст., сега би трябвало да струва по твоите сметки точно 3,75, което явно не е така и ти си лъжец. Имаше дефицит, не щото хората купуваха, а щото произвеждахме най-необходимото. Сети се. И да млякото в магазина си беше мляко наистина, прав си, но на 80 % беше субсидирано от държавата, и точно заради тези субсидии сега сме на този хал. Охл'в
253
1
 
4
 
! Отговори
До Хисарския поп преди 6 години
В грешка си! Тогава народните представители бяха 500.Съзнателно пропущаш да споменеш АБПФК а те бяха истинските изедници със привилегиите. Народа другите не ги виждаше.
252
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соца няма да се върне, не се надявайте, а демократичната мизерия ще става все по-жестока и по-жестока каквато е тенденцията през последните 30 години. Който си мисли, че след 30 години нарастваща мизерия ей така от утре или след 10 или след 50 години нещата ще започнат да се оправят значи е голям наивник.
251
4
 
1
 
! Отговори
хисарския поп преди 6 години
До ПешкоЕ, Пешко аз не зная на колко си години! Само,че ас си спомням за някои други години преди 1989г.Имаше 12-14 праведни: членове на ЦК на БКП.По-малко праведни 120 членове на ЦК нА бкп.И още по-малко правоверни 240 народни представители.Занчи, тъй като разбирам от математика - изчисляваме по 5./ по пет/.Защото един бивш мин. председ-л с името Ив. Костов каза , че всички в Б-я сме братовчеди . И се започна : Солун. митница, външно м-во, фин-во и т.н.Сега има 12 пъти повече ***.
250
4
 
5
 
! Отговори
трябва действие преди 6 години
Не ви ли омръзна тези пропаднали БСП ари и десни заченати в клубовете за Българо-Съветска дружба да скандализират обществото с безпочвените си обвинения?Трябва да се въведат и да се прилагат наказания за безпочвени обвинения.Тогава *** ще има респект към обществото.
249
0
 
3
 
! Отговори
Предложение преди 6 години
Предлагам в България да въведем демокрация, защото сега нямаме демокрация, само демокрация ни лиспва, и всичко ще се оправи! Демокрацията е най-съвършената система! Където има демокрация там текат реки от мед и масло, но в България за съжаление няма демокрация!
248
1
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До АНТИ до разбирачитеЩе се върне соца кога ти цъфнат нaлъмитe!
247
1
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Не може да ви е виновна демокрацията, щото такава в Бг няма.Имаме няколко демократични крачки, направени под въздействието на демократични държави.
246
5
 
11
 
! Отговори
няма да мине преди 6 години
БСП са си такива. За нищо не стават.Като руснаците не са годни да направят нищо полезно. Знаят само да разрушават.Още мечтаят червената армия да ги татрузи на главите на трудещите се хора и да ползват облаги за престъпленията си.
245
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е виновна демокрацията, нещо друго е виновно!
244
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
180 лева заплата тогава при соца се равняват на около 4500 лева заплата днес като покупателна способност. Затова имаше дефицит, всичко се изкупиваше, хората имаха пари но имаха и глад за стоки, а стоките не бяха разнобразни и бяха доста сиви и неугледни. От храните имаше ограничен избор от видове продукти, но бяха истински и с гарантирано качество, не като днес 40 вида сирене и кашкавал в лъскави опаковки и всичките ментета от растително масло и химия.
243
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В договора между Патриаршшията и Инерком фирмата на Гинка, има доста странни неща.Само че в България няма нито Съди, нито Прокуратура - има само мутро-суджуци и калинки-мажоретки.
242
3
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Тоя Евгений Михайлов нали беше активист на ДОСТ на Лютви Местан (финансирана от Турция). На тая партия вече и се загубиха дирите. Ако са търсили кой да каже нещо против БСП, точно този п'родажник ли трябваше да поканят?
241
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учете, учете, квалифицирайте се! 24% от хората, останали без подслон, са вишисти. Много от тях са се простили с професията си в годините на прехода и са загубили жилището си, защото са взели кредити. 76% от бездомниците имат професионална квалификация. Най-често се срещат хора със средно и средно-техническо образование в техническата и ресторантьорска сфера.
240
3
 
3
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
До Анонимен 254Баце Ти е хранил дълго време кучетата на Жени Живкова . Тя го пробута в политиката.
239
3
 
4
 
! Отговори
Демокрацията преди 6 години
Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.
238
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и преди си беше мизерия, ама беше сигурно че ше имаш работа. 180 кинта пак си бяха малко, ама с 4 модела салами, коли и шоколади, кво има да избираш. Сигурност имаше, а не че беше по-ефтино. И да, ся е кофти, щото ако не си учил, и си мързелив, няма как да оцелееш. Ако ти се бачка, винаги ще намериш нещо. Говоря за по големите градове. В селата да си гледат нивите, и пак ще има. Това е. Много дрънкате, а малко вършите.
237
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво толкова го криете този генерал - казва се Чавдар Чернев и е от кръга МОНТЕРЕЙ.Нета е пълен с информация, кой е пробутал Баце в политиката.
236
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При демокрацията съм на 4 хилки, при соца бях на 180 лева.