БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България

Чака делегация от ПЕС през април, после свиква национално съвещание
146
БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България
Снимка: Булфото, архив

През май БСП ще представи визия за България на национално съвещание. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в доклада си за актуалната политическа обстановка и задачите пред БСП по време на Пленума на левицата, съобщи "Фокус“.

Заседанието на Националния съвет на БСП се провежда в зала „Александър Лилов“ и е закрито за медиите.

Дневният му ред включва доклад на лидера на БСП Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка.

Стана ясно, че БСП ще представи визия за България на голямо национално съвещание, в което ще участват общинските и областните председатели на партията, кметове, общински съветници, депутати и членовете на Националния съвет на левицата.

Датата ще определи Изпълнителното бюро на партията, като се очаква тя да е през май.

В края на април предстои посещение на делегация на ПЕС в София, с която ще бъдат обсъдени леви политики.

В началото на април е предвидено посещение на лидера на БСП Корнелия Нинова в Черна гора и Албания, където тя ще се срещне с лидерите на партии от политическото семейство.

За 16 май, в София, е насрочена среща на премиерите, комисарите и председателите на леви партии от Европа.

Продължават и изнесените заседания на Изпълнителното бюро на БСП в страната, като следващото ще в Пазарджик на 27 март. Там ще бъдат обсъдени местни проблеми и политики и организационни въпроси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никъде го няма това. Уж социалисти пък приватизират яко. И се опитват да ни баламосват на всичкото отгоре. Наглеци.
108
3
 
4
 
! Отговори
Ако БСП иска да се преди 6 години
промени трябва да направи следните неща: (1) намаляване на административната тежест, като се почне от депутатите 101, Софийските съветници (25), намаление на чиновниците и т.н. За някои от тези неща могат да почнат да действат още сега, те са като воденичен камък на шията на България; (2) жестоки проверки на качеството на изграденото с нашите пари (сега); (3) смяна на изборната система. сегашната възпроизвежда една паразитна система. Ако не са способни на това, няма как да променят България
107
3
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 6 години
Визията на безродниците от БСП за България я знаем-превръщането ни в Задунайска губерния. Но няма да им стане играта на предателите.
106
1
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Може пък това да е замисъла,да откажат хората от телевизия и интернет,май станахме прекалено информирани.
105
3
 
9
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Няма да простим на ГЕРБ. Ще ги изгоним от властта. Изядоха всичкия суджук
104
4
 
13
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
103
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажи си за Техноимпекс, *** како.
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП /БКП/е управлявала винаги с метода и ЗАПОВЕДИ от МОСКВА. ОПИТ НА САМОСТОЯТЕЛНА ПАРТИЯ НЯМА. ПАРИТЕ СЕ ПЕЧАТЕХА ЗА БКП В МОСКВА И ЗАПОВЕДИТЕ ОТ ТАМ.СЕГА КАК И С КАКВИ ПАРИ???? ТРЯБВА ДА ПИТА ББ ДРУГОТО е конспирация,
101
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма кой да ви вярва вече..Пътници сте вие заедно с Тиквата. Той първи заминава,след това сте вие.
100
1
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
За съжаление има много хора,които така и не разбират НОВАТА политика на другарите от БСП- да се убие вярата на обикновените хора жививота,да се доокраде това,което не е било окрадено от бащите и дядовците на тия,дето сега развяват партийните червени знамена и се кълнат в "името на народа " Да,ама вече ги няма ония наивници,които сляпо да вървиме след тях и хорово да грачиме :"Винаги верни на партията!" И понеже не бяхме верни на НАРОДА СИ ето докъде стигнахме -долна политика !!!
99
2
 
15
 
! Отговори
госпожа лъжа преди 6 години
Комунистите са ловки и обиграни в лъжите. При тях лъжата е начин на живот.Кой знае какви нови мурафети ще обсъждат. Явно не са за пред хората щом ще е при закрити врати.
98
2
 
17
 
! Отговори
Комунистите лъжат преди 6 години
БСП управлява 19 години от 28 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот.Не знам как може да обяснят тези ФАКТИ Станишев, Нинова и овцете гласуващи за тях. Вероятно с "международното положение", "американския империализъм", с Маркс, Енгелс и трудовете на др.Т.Живков.
97
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, пази България от тези хиени!
96
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако БСП иска доверие1. Нека поеме отговорностат за атентата в църквата "св Крал" и се извини на убитите2. Нека поеме отогворностат за Народни съд, а не да разправя колко е полезен3. Да престане с глупостите че в България е имало Фашизъм4. Да се извини за политикана си по отоншение на македонските българи5 Да каже какво стана с куфарчетат с пари.
95
3
 
11
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Разбирай разработва се схема за крадене
94
15
 
6
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА 18 преди 6 години
Нинова , прави политика - не война Хабиш много време и енергия да опонираш на гафовете и безобразията на Б Б и ГЕРБ .ДОКАЖИ НА ТОЗИ ОТЧАЯН НАРОД , ЧЕ БСП Е НЕГОВАТА ПАРТИЯ , ЧЕ САМО ТЯ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЕДНИТЕ
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КатегориченСЛЪЧОГЛЕД ПАРТИЯ
92
3
 
15
 
! Отговори
сполука за България преди 6 години
Партията на милионерите!Готви се за "скок".
91
6
 
12
 
! Отговори
аре оди в ляво преди 6 години
Лява партияЛява политикаЛява резбаАбе, лява работаЛявата работа и кучета не я ядат.
90
4
 
19
 
! Отговори
Престъпен ум преди 6 години
Половината активни борци срещу фашизма са си били обикновени крадци и убийци,които са се крили от властите, а другата половина на издръжка на Коминтерна.Комуниститите вигаги са коткали престъпниците,защото им трябват за сплашване на народа. Басси каква *** се нанесе в софийските апартаменти на професори,търговци, фабриканти, след като ги беше първо ограбила, после осъдила, изселила и избила новата червена аристокрация.За това си мечтае всеки комунист, дори да е сменил името на партията си