БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България

Чака делегация от ПЕС през април, после свиква национално съвещание
146
БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България
Снимка: Булфото, архив

През май БСП ще представи визия за България на национално съвещание. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в доклада си за актуалната политическа обстановка и задачите пред БСП по време на Пленума на левицата, съобщи "Фокус“.

Заседанието на Националния съвет на БСП се провежда в зала „Александър Лилов“ и е закрито за медиите.

Дневният му ред включва доклад на лидера на БСП Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка.

Стана ясно, че БСП ще представи визия за България на голямо национално съвещание, в което ще участват общинските и областните председатели на партията, кметове, общински съветници, депутати и членовете на Националния съвет на левицата.

Датата ще определи Изпълнителното бюро на партията, като се очаква тя да е през май.

В края на април предстои посещение на делегация на ПЕС в София, с която ще бъдат обсъдени леви политики.

В началото на април е предвидено посещение на лидера на БСП Корнелия Нинова в Черна гора и Албания, където тя ще се срещне с лидерите на партии от политическото семейство.

За 16 май, в София, е насрочена среща на премиерите, комисарите и председателите на леви партии от Европа.

Продължават и изнесените заседания на Изпълнителното бюро на БСП в страната, като следващото ще в Пазарджик на 27 март. Там ще бъдат обсъдени местни проблеми и политики и организационни въпроси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
16
 
7
 
! Отговори
МИШО преди 6 години
До Леля Серафимка : ЛЕЛИЧКО ,СИГУРНО СИ ЗАБРАВИЛА ВЕЧЕ БЕЗПЛАТНИТЕ ОБРАЗОВАНИЕ , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , ХОДЕНЕ НА ПОЧИВКА И ДР. НЕЩА ,КОИТО БЯХА ПРЕДИ ДА НАСТЪПИ ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. СДС И ГЕРБ И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ТАЗИ ЛИКВИДАЦИЯ , А ВИЕ ИМ РЪКОПЛЯСКАТЕ И ХВЪРЛЯТЕ ВИНАТА НА БСП. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА ,СИГУРНО ЩЕ ВИ ПЛАТЯТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.
68
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BLAGODARENIE NA BSP I SERGEI STANISHEV BALGARIA E DOBRE PRIETA V EVROPA.
67
8
 
4
 
! Отговори
САШО преди 6 години
До Re 64 : АМИ ,ИМА ДВА ВАРИАНТА . ЕДИНИЯТ Е ДА ПОСЛЕДВАТЕ БСП ,А ДРУГИЯ Е ДА ВДИГНЕТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КРЪВНОТО НА БОРИСОВ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ВРЪЩА КАТО ПРЕМИЕР. МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ВАРИАНТ ? МАЙ ,НЕ ! ЗАЩОТО ПО МИРИЗМАТА ВИ ПОЗНАВАМ ,ЧЕ СТЕ ОТ КОСТОВАТА ЧЕТА ,СЕГА ПРЕИМЕНУВАЛА СЕ НА ГЕРБ.
66
15
 
6
 
! Отговори
Тодор Иванов преди 6 години
95% от пишещите тук са гербаджии - недоносени, ***, заблудени и т.н.
65
6
 
15
 
! Отговори
Престъпници са преди 6 години
ПАРТИЯТА трябва да се самозакрие.Няма как смислен човек с достойнство да членува в подобна престъпна Партия,а само болни мозъци,като г-н 80% и Жабляна.Партия подчинила България на чужд сатрапски режим за цели 45г.,партия насилвала българи да се пишат македонци,а турци да се пишат българи няма място в българския политически живот,камо ли да управлява.Партия убивала всеки, който е имал смелостта дори да говори срещу нея, камо ли да прави - десетки хиляди души.Потомствени лъжливи уубийци!
64
1
 
9
 
! Отговори
щурмфюрер фон Щрьом преди 6 години
"В края на април предстои посещение на делегация на ПЕС в София, с която ще бъдат обсъдени леви политики" Гледайте Станишко да не ви наложи мнението си да гласувате "За" Истанбулската Конвенция,защото ще се провалите напълно! Той е опасен ***. Корнелия,много внимавайте,какво ще правите!
63
0
 
4
 
! Отговори
ЕВОА преди 6 години
Толкова е хубаво-до 2020 трябва да се пенсионирам.Другото го знаем -1944 -1989,1989-2018,максимум-2019.,После...
62
3
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 6 години
Огладняха безродниците.
61
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не искам с парите от моите данъци да се дава субсидия на една изостанала, вредна, комунистическа партия като БСП.
60
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И продължават ли продължават червените рубладжии да бълват отрова от безсилие.
59
3
 
14
 
! Отговори
Re преди 6 години
Леви политики,десни политики.Хората искаме здравеопазване,доходи ,сигурност.Какви леви ,какви десни неща се говорят по тея пленуми?Пълни глупости.
58
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, умряха тез комуно.филистици, че нямат власт. Че не могат да крадат и да правят поразии.
57
3
 
18
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 6 години
*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...
56
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама не ни занимавайте с брътвежите на една проп.аднала партийка и тази недосмаслена крайченка. Не ни интересуват подобни кари.катури, ана лъжи от 1001 нощ, никой не вярва.
55
2
 
17
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, вие мислите ли че тая особа си вярва на демагогиите и лъжите. Не, просто всичко е един зле скалъпен театър, да се доберат до власт червените шаш.къни и отново да почнат с кражбите и захранването на собствените си банкови сметки. Кога тяхната партия е донесла нещо добро - никога. Колко пъти бяха на власт - какво направиха и подобриха - нищо. Само злоба, прос.тотия, разделяна на народа и т.н. Кой каквото прави, за себе си го прави. Помията ви се връща обратно при вас, неуважаеми ком.уняги
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравеопазване,ЯКО КРАДЕНЕ и пак не са им лоши заплатите де,само медицинските сестри и по-малките болници го ду..т,Заплати ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПРИКАЗКАТА "УЧИ МАМА ЗА ДОБРИ ПАРИ'АЛЕЛУЯ,пенсии МИ ОСИГУРЯВАЙТЕ СЕ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА и ПОСЛЕ ЧАКАЙТЕ ГОЛЕМИ ПЕНЦИИ,образование ДВОЙНИ ЗАПЛАТИ или около 1900до 2021 ИМ е обещал Борисов,малко ли е,работа МИ ТО ВЕЧЕ НЕМА КОЙ ДА РАБОТИ!!Та какви толкова проблеми ще решава Корнела а,да ЩЕ РАЗДАВА ПАРИ ДВЕ ГОДИНИ А ПОСЛЕ??Не че Горанов ми е любимец ама Гечев...
52
3
 
4
 
! Отговори
Кольо преди 6 години
Всички планове на БСП и ГЕРБ за развитие на България и светло бъдеще са пълен провал. Само празни обещания и нищо. Видяхте ги колко могат. Колкото могат едните, толкова могат и другите. Не могат да предложат по-хубаво от това, освен. Само на приказки не става. И патриотите много обещаваха, ама се продадоха евтино на ГЕРБ. Ще се продадат още по-евтино на БСП и ДПС в името на властта и парите. А вие продължавайте да гласувате за тях.
51
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарите ревът за РУСИЯ, а децата и имоти, сметки на запад- това лицемерие ли е или какво. Да сте чули социалист да е заминал някъде в Русия да живее и работи.
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде отново събрание на червени ве.щици. Доклади, конгреси и т.н. в съветски стил. Само дето комунок.радците все към САЩ се реят.