НС на БСП одобри финансиране за партийна телевизия

Това било сред основните искания на социалистите в страната
25 мар 2018 17:25, Анисия Иванова
121
НС на БСП одобри финансиране за партийна телевизия
Архив: Булфото

На днешното си заседание Националният съвет на БСП одобри финансиране за пускането на партийна телевизия, съобщиха от партията. Въпросът е бил поставян от социалистите в страната многократно през годините и е сред основните им искания.

На заседанието Националният съвет на БСП е решил още да увеличи финансирането към местни структури.

Това вече е било направено неколкократно още в началото на мандата на сегашното ръководство на партията, уточниха от левицата. Аргументът за повечето средства е, че силата на БСП са организациите по места и те трябва да са напълно финансово обезпечени.

Освен прякото увеличение за структури, продължава да функционира и стартиралият миналата година Фонд за политически инициативи, който отпуска средства на проектен принцип на организациите, които имат добри обществени инициативи.

Още едно ново решение от днес е създаването на звено "Регионална и местна политика" в структурата на Позитано 20, като акцент в дейността му ще бъдат местните избори и работата с кметове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
другари при толкова милионери в редиците ви, дотам ли стигнахте да използвате държавните пари да промивате мозъци. Дарете ги, повече ще спечелите.
64
3
 
17
 
! Отговори
До Баба Мара преди 6 години
Ще гледаш някой съветски сериял дето ще им го дадат без пари. БСП със сигурност няма да плати за километрите
63
3
 
20
 
! Отговори
българин преди 6 години
Кво ще давате по тая телевизия , бе червени тикви ?! Освен ,,На всеки километър " не виждам какво друго ! А , сетих се - може да излъчите филма ,,Ешелоните " , където Тодор Живков спасява българските евреи , пуснете го , не го крийте - нека всички видят какви безумни простотии правехте едно време !!!!
62
3
 
14
 
! Отговори
Ха преди 6 години
Смех, смех, смех ...
61
3
 
17
 
! Отговори
Баба Мара преди 6 години
Охаа, скоро не съм гледала "На всеки километър". Време беше.
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нали си имат АЛФА тв
59
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само парите да не изчезнат като ония от касичката на Позитано
58
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната порнография
57
5
 
25
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
За 27 години от България избягаха 2,5 милиона души. Млади,здрави,образовани,знаещи и можещи. За цялата ни 13 вековна история не е имало друг толкова тежък период. Ето как ни управляваха партиите произлезли от БКП - БСП, АБВ и т.н.
56
22
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
краино време беше сега всички телевизии лаят срещу бсп от сутрин до вечери хората се отвратиха вече и не гледат тв
55
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно сега т.н. обикновени хора какво гледат като си нямат телевизия на БСП . Сигурно гледат слънцето и луната , а другарю недоносен.
54
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Националният съвет на БСП одобри финансиране за пускането на партийна телевизия"---Те добре ще финансират, но от къде ще дойдат парите? Щото който плаща той поръчва музиката. Това може да се окаже много нездравословно за България като се има предвид с кого се съветва кака Корни.
53
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партията дали я искаме е друг въпрос! Искаме телевизията, да се върнат в епохата на Благоев, да има думи, спор, убеждаване пък все ще е от полза. Така съвсем тиквясахме! От какво ви е страх, щом тази партия е обречена? И осъдените имат право на последна дума! Да не би да е заради рекламния дял!?
52
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като още искаме партията , която доведе България до три национални катастрофи да е на власт , значи никога България няма да се оправи.
51
16
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Трябва да има трибуна от която да могат да се казват нещата. Хубаво е БСП да има своя телевизия. Послушните на властта телевизии прекаляват с лъжливите си новини
50
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че тя чинията не е собственост на БСП, а на Герб! Хем отказват да им я дадат, хем не полагат грижи за нея.Нинова трябва да ги осъди за безстопанственост!
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че нека си направят телевизия! Опитомени патриоти имат две!
48
7
 
30
 
! Отговори
БСП е обречена преди 6 години
БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедния българки народ. Така крадените, бедните и онеправданите се надяват на чудо червените милионери, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога.
47
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време беше, идеята е отлична, но зависи как ще го направят!Има много неща, които никоя от съществуващите телевизии няма да каже или така ще ги увърти, че Бойко пак ще е велик и Путин враг номер първи. Ако е откровен диалог - да! Ако е лозунги и заблуди - по зле за тях! Поне да има филми, които никой друг не показва от 30 г. насам, пак ще е добре. Телевизията на гръцката компартия даваше такива филми, но изчезна при смяната на картата на оператора!
46
9
 
22
 
! Отговори
Червени боклуц преди 6 години
Червените целят да дезинформират младите за соц-престъпленията изучавани в училищата.Това ще е пенсионерско-ученическа телевизия,едните тъгуващи по еректията си от 1978г.,а другите девствени информационно.Изопачаването на миналото е единствения шанс тази партия да остане жива и да пренесе престъпния си нрав през времето-власт на всяка цена,с всякакви манипулации и лъжи.А ако Червената армия е зад тях и с терор-ох,котьоо,кой каквото е натрупал става на "народа",т.е. на управляващите червени.