Нинова бясна от снощи: Едно поискахме, друго чухме!

БСП поиска стенограмата от срещата в Евксиноград
27 мар 2018 17:00,
205
Нинова бясна от снощи: Едно поискахме, друго чухме!
Снимка: Bulfoto, архив

Искаме стенограмата от разговорите във Варна с Ердоган, настоя Корнелия Нинова на пресконференция в Пазарджик, след изнесеното заседание на Изпълнителното бюро на партията във връзка със срещата във Варна - ЕС–Турция.

Лидерът на БСП посочи, че няма конкретен резултат и напредък по нито един от спорните въпроси след проведената среща.

"Нито по спорът с Гърция, нито по отношение конкретно решение за присъединяването на Турция към ЕС, нито по въпроса за облекчаването на визите за турски граждани за ЕС. По нищо не се отбеляза съществен напредък. В тази връзка продължаваме да поставяме въпросите за българския национален интерес. Позицията - България е домакин на среща между две страни - Европа и Турция, ние не я приемаме, защото България е Европа, ние сме в ЕС", посочи тя

Още по темата

Нинова заяви още, че премиерът Борисов "не може да ни поставя в трета независима позиция, която просто наблюдава процеса" и че след като е поставен въпросът за изказването на Ердоган, според когото душевните граници на Турция се простират до Кърджали, не се разбира какъв е отговорът.

"Има ли категоричен отговор и поставено ли е категорично това изявление и редица други като неприемливо, провокативно и като провокация към националния суверенитет и националния интерес на България", каза Нинова.

Според нея, за да стане публично всичко, което се е говорило и за да го разбере българският народ, БСП иска стенограма от тези разговори с ясни и категорични позиции.

По отношение на въпроса с тракийските бежанци, Нинова посочи, че това не е въпрос на двустранни отношения. Тя припомни, че ЕП приема резолюция, в която се казва, че Европа се ангажира този въпрос да бъде поставен двустранно между България и Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
6
 
45
 
! Отговори
сус мър! преди 6 години
На бодлива крава - бог рога не дава.
88
4
 
50
 
! Отговори
Мишо Гюрука преди 6 години
Не се нерви *** ***...ше вземе да ти отслабне дупарата ...ха,ха,хааааа...Нема после как да си тежиш на местото!
87
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Нинова бясна от снощи ... ""..................Другарката Нинова е бяснa, защото не е на власт, а външната политика да я остави на професионалистите, че виждаме подопечния и фатмaк - набеден за президент ... колко е "успешен" на международната сцена ...
86
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да видя стенограмата за утрешният тираж на тотото да знам кои числа да пусна
85
4
 
36
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 6 години
*** ...ПАК СЕ ИЗДЪРВИ..ХА,ХА,ХААААААААААААААА....
84
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-жа лъжа пак завижда на Боко че се вижда с властни мъже . То и аз искам да спечеля 12 милиона ама няма
83
7
 
7
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
Абе ЮАР, разбирачо, що си не гледаш *** там ами се буташ тук акъл да ни даваш?Я айде у лево
82
6
 
30
 
! Отговори
месара преди 6 години
е що е бясна другарката "истина" нинова, дали щото никой не и обръща политическо внимание, или е в мено пауза........? ех другарко, кажи с какво можем да ти помогнем, откривай я тая твоя телевизия, и там си изливай бесовете!
81
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе каква стенограма? То там трябва да е записано само мляс, мляс, мляс...Докато е целувал ту тук, ту там не му е останало време за въпроси и отговори.След целувките минаха на сукалче с розмарин, риби и вино - пак няма какво да пишат в стенограмата.Накрая здрав сън и кой от къде е ...
80
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бясна жена....ммммммм ще е палавница
79
7
 
38
 
! Отговори
от ЮАР преди 6 години
Когато извадите стенограмата от челобитието на Радев и компания пред цигарения поп - тогава изисквайте каквото и да било. Партия със затихващи функции има наглостта да изисква!
78
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гостЗа съжаление тук няма нищо нормално. Нито ляво, нито дясно, нито център. А цялата бясна риторика е за да държат в кондиция 80 процентовия си електорат. В едно нормално общество, с нормален език, партии като бсп, герб, дпс, псевдопатриотите и разните там подобия на барековците, не биха помирисали парламента.
77
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е жива и здрава партийната секретарка и все така да продължава да втвърдява партийните редици.
76
6
 
33
 
! Отговори
ЩО ,МА КУРИ.... преди 6 години
ТИ, СТЕНОГРАМА ЗА РАЗГОВОРИТЕ С РУСКОТО ЧЕНГЕ И ПРЕЗИДЕНТА , ДАДЕ ЛИ ...??!!!!Я , СЕ СТЕГНИ И ....У ЛЕВООООООО!!!
75
4
 
34
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Курнелийо ти от позиция на каква искаш стенограми? Още повече че тази среща е по-скоро помежду ЕС и Турция на която България се оказва домакин а не между страната ни и Турция. Така че когато народа ви позволи да управлявате тогава ще искаш стенограми а до тогава да си гледате партийната телевизия. Аман с претенциите. То по същата логика всеки който си създаде партийка има също толкова право на стенограмите колкото и БСП.
74
25
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Има ли какво да крие Бибитко за срещата си с Ердоган? ЕС също вероятно се интересуват от стенограмите!пп а и ББ да се записва, че не знае сам какво говори/е казал въобще - едно сутрин, друго обед, трето вечер, ... :))
73
1
 
12
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
"Няма резултат от срещата "Още ли има заблудени? Целта на срещата беше да се "затоплят" отношенията между ЕС и Турция! И това стана само поради факта, че Ердоган разговаря с европейските лидери. Който е очаквал Ердоган да се отрече от това което обеща на турците значи,, не е като трябва този човек!
72
2
 
31
 
! Отговори
Нинова е преди 6 години
НЕПРЕКЪСНАТО бясна,откакто Радев е президент.Имаше една пауза,когато +Кирил руски дръпна едно НЕДОВОЛСТВЕНО слово от гостоприемството на РБългария,българите и всички в границите на тази държава, защото сме в ЕС.ТОГАВА Нинова беше абсолютно спокойна,НЕ КАЗА НИТО ДУМА, като че НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ.КОЙ я посъветва на такова мълчание?Изглежда бесът я хваща, когато види УСПЕХИ на правителството.И ПОБЕСНЯВА, за да ги ОМАЛОВАЖИ.Та "ЧАК" е бясна,защо НЯМА визи за гражданите на Турция.Ако имаше, щеше да е
71
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя *** си е бясна отдавна. Само да не ухапе някого
70
0
 
21
 
! Отговори
Гост преди 6 години
А кое ще бъде нормалното ляво?! Явно вие поемате националистите, почнахте с много омраза и агресия. Държавата се нуждае от нормални лява, дясна партия и център. Искам да имаме мирно бъдеще, езикът на г-жа Нинова се отдалечава от моята представа за нормалност.