Цветанов за оставката на Гамишев: Достойна постъпка!

Няма да ръководи общинската структура в Гоце Делчев
Обновена: 28 мар 2018 13:53 | 28 мар 2018 13:53,
68
Цветанов за оставката на Гамишев: Достойна постъпка!
Архив: Булфото

Подадената оставка на Димитър Гамишев е достойна и морална постъпка, коментира шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му народният представител не е искал да остави "петно" върху партията или правителството и затова се оттегля от поста си.

"Когато е прехвърлил фирмата на този човек, той казва, че не го е познавал като малоимотен и не е предполагал, че по този начин ще се спекулира в публичното пространство. Тогава фирмата също не е имала и задължения. Гамишев няма никаква комуникация с този човек от момента, в който е прехвърлил фирмата, не знае дали има задължения", обясни Цветан Цветанов.

Още по темата

Въпреки това той уточни, че оставката на Гамишев е депозирана в деловодството на парламента и той няма да бъде ръководител на общинската структура в Гоце Делчев.

Цветанов скочи и срещу БСП, че отново се заиграват със страховете на хората и са избързали да коментират, за да изведат някаква тема.

"Когато даваш морална оценка, все пак трябва да погледнеш самия себе си какво представляваш. Дали те са проявили морал във всичките си действия в 44-тия парламент? Има много разследвания, има съдебен процес за купуване на гласове", припомни вторият в ГЕРБ.

Той даде пример и с изказването на червения Таско Ерменков в социалните мрежи за изборите за президент на Русия в Крим и настоя, че това не може да се подмине така, когато става дума за една изключително важна тема.

По повод на разразилата се дипломатическа криза и случая "Скрипал" и привикването на посланика ни от Москва за консултации, Цветанов обясни, че премиерът полага усилия да се изяснят всички факти, за да може правителството да вземе съответното решение.

"България трябва да бъде солидарна с евроатлантическите държави, защото това е гаранция за нашия просперитет и успех като защита на националния суверенитет", каза Цветанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 6 години
Сега по БТВ,шестапартаментов ,обяснява колко морално е било ,сам да си подадеш оставката,др.шестапарт,вие морални ли бяхте,като го слагахте в листата на герб ,за изборите,като знаехте,че този индивид,през 2014година е убил човек,и срещу него се води следствие,че ще ми говориш за морал.
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Какво е това? - попитал милиционерът.- Амиии това е куче касичка.- А това до него?- Прасенце касичка. Ама много ви моля, другарю милиционер, нека да се разберем като наши хора....... :)
60
0
 
11
 
! Отговори
Тодор Иванов преди 6 години
Господин Цветанов в главата си като пъпеш35103
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на кол да го набучени ще бъде достойно , другарю Цвъки .
58
0
 
19
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 6 години
ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА НА ЕДИН КРАДЕЦ КОЙТО СЕ ОТЧИТА В КАСИЧКАТА НА ЦЦиББ
57
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецооооооооооооо -от кога да си крадец и измамник е достойно и морално бе калун ????? Ще ми се занимават те с Таско Ерменков и какво бил казал той в социалните мрежи за Крим ,ама наглост и безочие -типично за Цветанов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
56
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този бил законотворец, а прехвърляйки дружеството - прецаква държавната хазна, а според физкултурника Цвък - това било достойно. Да - гърбавите крадат без да спрат и това за тях е достойно - който не краде - не е за депутат при ББ. Цвък - има място в затвора за теб и *** ви.
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е!!! А тук е обратното - плащат си за назначенията.....
54
0
 
20
 
! Отговори
gcb59309802 преди 6 години
Толкова са прости, че и мафиотите по света не ги признават
53
0
 
27
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 6 години
Достойна постъпка от недостоен човек!!! Как герб подбират местните си лидери..?! Как, по какви критерии? Спомням си, че в една предизборна кампания в щатите, бяха върнати 1000долара дарение от Илия Павлов, защо ли? Ами там преди да си имат работа с някой, са достатъчно умни да проучат що за човек е! Спестяват си последващи главоболия!
52
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достойно щеше да бъде категорично да заявите на Ердоган, че БЪЛГАРИЯ е суверенна държава и да му дадате ултиматум веднъж завинаги да спре да пропагандира териториални претенции към нас по мюсюлманските медии !!!!
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След всяка тяхна излагация започват на секундата нервно да представят нещата така, както им е изгодно на тях, прикриват, заобикалят законите и се правят, че не се е случило....
50
0
 
23
 
! Отговори
а преди 6 години
ЦВЕТАНОВ..... ОСТАВКА......Толкова сте смешни..... Мислите си, че всяка глепост която изръстите и хората ще ви повярват.... Е тези които финансово са зависими от вашата партия винаги ви вярват !
49
0
 
24
 
! Отговори
Увеличават се преди 6 години
наглите и наглостта им
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъкито все достойни ги нарича,а после лесно се отрича.Тоз друго определение не можа ли да измисли за тайфата си.
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-достойно ще е цялата пасмина на ГЕРБ с маршова стъпка да се отправи към затвора.
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И таткото с моторната шейна е там....
45
0
 
24
 
! Отговори
много достойни там преди 6 години
ЕДИН , СЪЩО "ДОСТОЕН" ОЩЕ СИ СЕДИ В ПАРЛАМЕНТА С ЦЕЛИЯ ЩУРОБАДЖАНАШКИ РЕЗИЛ И НЕ МУ ДРЕМЕ! И КОНСТИТУЦИЯТА НАРУШЕНА И ПАК СИ СЕДИ? ТАЯ ПАРТИЯ ЧУДНИ КАДРИ Е СЪБРАЛА МАЙ?
44
0
 
12
 
! Отговори
Циклоп преди 6 години
До Анонимен 42Цацаров отдавна е ЦИКЛОП НОМЕР ЕДНО! С едно око гледа как да не види и с него. Напазаруваха го след Костинброд и сега си гледа стоката, не му е до службата на прокурор
43
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 6 години
И като награда за достойната постъпка,другарчето гербер,ще отива посланик в Москва.