Депутат от БСП: ГЕРБ лицемерничат

Кабинетът няма реални данни за борба със сивия сектор, смята Богдан Боцев
28 мар 2018 21:33, Красимир Ангелов
8
Депутат от БСП: ГЕРБ лицемерничат
Снимка: Bulgaria ON AIR

С поведението си ГЕРБ проявиха лицемерие. Те винаги са декларирали готовност за борба с корупцията, контрабандата и данъчните измами. От НАП обаче признаха, че милиарди левове е сумата на ревизионните актове, с които са открити злоупотреби с ДДС. До момента няма данни събираемостта на данъците чрез борба с измамите да се е увеличила, коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Богдан Боцев.

"Това означава, че ГЕРБ не изпълняват поетитие към избирателите си ангажименти и нямат реални данни за борба със сивия сектор", допълни той.

Пред Bulgariq ON AIR Боцев посочи, че тези средства могат да бъдат жизненоважни за бюджета на държавата, както и за решаването на важни проблеми, свързани със здравеопазването, образованието, социалната политика и социалните неравенства у нас.

По-рано днес депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев хвърли оставка като народен представител. Причината за това е започнала данъчна проверка и изнесената в медиите информация, че той е свързан с данъчни злоупотреби.

От БСП обвиниха Гамишев, че преди да бъде избран за общински координатор на ГЕРБ – Гоце Делчев, той е прехвърлил фирмата си на друга, която има 2 лева капитал и на чийто адрес има регистрирани 23 фирми.

"Проблемът в случая е, че става въпрос са заобикаляне на закона. Не е редно и не е морално. Още повече от човек, който е народен представител и ще гласува и кове законите на България в парламента", отсече Богдан Боцев.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
русская сволочь преди 6 години
До HarriНаправо да ги избиваме както правят комунистите и в Русия!
6
8
 
11
 
! Отговори
Harri преди 6 години
Глупости, ГРОБ Е сивия сектор.Няма как да съдиш някого по закони които той сам е правил.Просто трябва да разширим Белене и там да приютим политиците и "бизнесмените" ...Няма толкова смешна държава.Ако не броим ХВАЩ и другите подобни де.
5
7
 
16
 
! Отговори
До има факти преди 6 години
Прав си, герб не са убивали Литвиненко, но за Мишо Бирата може да се спори. За други от поредицата също! Да се радват че досега само за кражби ги проверяват!
4
0
 
13
 
! Отговори
До Боцев преди 6 години
Всички сте маскари. Само трябва да ви сменяме през 4-5 години, та да не се забравите в краденето...
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абре от едно котило сте сите ей! Ако не бяхте то България отдавна щеше да е Швейцария! Псувате се на яве ама пийвате заедно на скрито! Радвайте се че народа е оглупял инак да ви е помел като цунами!
2
18
 
5
 
! Отговори
Има факти преди 6 години
Може всякъкви обвинения срещу ГЕРБ и неговите Лидери, суб-лидери, метрови-Лидери чааак до нано- че и *** и фемто лидери...НО ЕДНО Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО:Б Борисов и неговите Телипипани никога никого и никъде не са убивали чрез отравяне двойки Баща и Дъщеря. НИКОГА.Освен това ББ не е отровил Троцки, Бандера, Соц-началниците след войната, както и не са пускали гас в концлагерите, Първата война и Виетнам. Това се доказава чрез простичкото от два дена Гас се точи по тръбите от Сибир през Урина за ЕУ
1
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП изрина още един суджушки депутат