ГЕРБ действа последователно, смята Десислава Атанасова

Общински съветник, кмет, депутат - нивото не било от значение
28 мар 2018 21:10, Красимир Ангелов
43
ГЕРБ действа последователно, смята Десислава Атанасова
Снимка: Bulgaria ON AIR

ГЕРБ действа последователно при съмнения за техни членове, без значение от нивото, дали става въпрос за общински съветник, кмет или народен представител. Това обясни депутатът от най-голямата партия в българския парламент Десислава Атанасова.

Още по темата
Именно това е и причината Димитър Гамишев да подаде оставка. Срещу него е започната данъчна проверка от НАП, а подозренията са, че той е прехвърлил своя фирма със задължения от 200 000 лв. на дружество, управлявано от малоимотен гражданин.

"Реакцията е една и съща. Нещо, което не виждаме в опозиционната БСП", подчерта Десислава Атанасова в ефира на "Денят ON AIR".

Тя обясни, че правителството също е последователно и затова има пари за парични добавки от 40 лева за Великден за пенсионерите с доход до 321 лева. За това правителството ще отдели около 50 милиона лева. Атанасова подчерта, че това се случва за пореден път.

"Този разход и всички други с решение на Министерски съвет, идват от възможността и по-голямата събираемост на приходните агенции. Приходните агенции работят изключително добре. Има сериозен финансов излишък в държавата", заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от ГЕРБ.

Атанасова обясни, че именно заради това има допълнителни средства и за надзирателите, а и за инфраструктурни проекти. "Един такъв проект е тунелът под Шипка", заяви тя в студиото на "Денят ON AIR".

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.