За Русия и "Скрипал": Волен хвали Борисов за баланса

Шпионският скандал бил изработен в мозъчен щаб на спецслужби
87
За Русия и "Скрипал": Волен хвали Борисов за баланса
Снимка: Bulfoto, архив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поздрави премиера Бойко Борисов за балансираната позиция по скандала "Скрипал".

Той обаче настоя да се свика заседание на Коалиционния съвет на управляващите, на което да бъде направен цялостен анализ на ситуацията, за да се вземе най-правилното решение.

Сидеров уточни, че преди да има официална позиция на властта, той може да коментира случая само от лично качество.

"Той сплоти руските избиратели, въпреки очакванията за обратното и сега се усеща натиск върху отделни държави в Европа да започат дипломатическа война с Русия", каза лидерът на "Атака".

Според него скандалът е изработен в мозъчен щаб на определени служби.

"В този случай трябва на много прецизни аптекарски везни да се поддържа баланса в отношенията. В никакъв случай не трябва да се правят резки движения, защото все още няма категоричи доказателства за ролята на Русия", каза още Сидеров.

Според него страната ни е обект в геополитическа игра и е много важно хора от екипа на Борисов да не нарушават премерената политика.

Сидеров даде да се разбере, че има предвид външния министър Екатерина Захариева, която преди дни написа в Туитър, че дава пълна подкрепа за Лондон в случая "Скрипал".

Още по темата

Лидерът на "Атака" разказа, че е обсъдил накратко ситуацията с премиера, но настоя отново за коалиционен съвет.

Според Сидеров разрешението на проблема е в големите държави, които трябва да седнат и да преговарят. Той си спомни ученията по бомбоубежищата, когато е бил дете, изрази надежда, че това време няма да се върне.


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Овчар преди 8 месеца
До Дядо Петър

Дядо Петре, "Голям камък хвърли, голяма дума не казвай", така казват мъдрите хора ...., но ти явно просто си само остарял ....
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Никога не съм се съмнявал,че количеството на глупчците в България не е малък,та били то министри,мин.председатели,депутати и таво рода нац.предатели.
73
0
 
2
 
! Отговори
PD до 69 преди 8 месеца
Щом ти се мълчи, давай!
И какво значение има какво ще прави Сидеров, ако ножа опре до кокала. Въпроса е, ти какво ще правиш. Явно имаш нужда от лидер, който да следваш, а Сидеров не ти харесва. Това с нищо не променя процесите в обществото които той осветли. А ако мислиш, че който и да е " днешен лидер" подвие опашка, и ти ще имаш оправдание да го последваш, малко си Хора, а повече публика. Кога ножа опре в кокала, ще стане ясно кой кой е. Всеки има право сам да избира, но по Съвест и Род.
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Панталеев

Какви глупости говориш! Задай си този въпрос: коя страна в Европа и света( ако ще и да е от "великите" сили) се притеснява и е грижа за България и българите? Аз разбирам да си русофил,американофил ,еврофил и туркофил,но толкова далече да стигнеш в глупостта си,че да искаш България да бъде заличена и да не съществува като име,държава и народност- такива злобари въобще не сте за подражание и добър образец към младите българи. Защо русофилите не се женят за рускини,а за българки?
71
5
 
0
 
! Отговори
Панталеев преди 8 месеца
Типично по Български,нали нас не ни засяга Скрипал не е станало в България ,да пазим неутралитет.То и съседа като го таковат ,ние пак си траем нали нас не ни таковат,но утре нас като ни таковат пак ще си траем нали !!!!!!!
70
2
 
3
 
! Отговори
PD do 68 преди 8 месеца
Как поне една истина не написа.
1. По тези събития пише само един гръко-визнатийски публицист, който пропуска да спомене, че тогавашния цар, е изцяло под влиянието на Византия. Светослав е от Български царски род, и е поканен да поведе опълчилите се срещу предателството сили.
1. Отношението на Русия по Съединението ясно е записана в Берлинския договор от 1881 известен като Съюз на трите императора в допулнителния протокол. Не случайно Сърбия обявява война, подтикната от Австро-Унгария.
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Доволен Сидеров да не бърза с похвалите. Сега получават заповедите и инструкциите от партньорските служби. Всяко мнение е предпоследно и се променя 3-4 пъти за 12 часа.
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 68

Относно Светослав Първи ( син на света княгиня Олга)- след като напуска БЪлгария,печенегите го убиват и правят от черепа му чаша.
67
0
 
8
 
! Отговори
Африкански преди 8 месеца
От личен опит зная,че на англ.спец.служби не трябва да се доверяваме,какт и на тез в България ,които безусловно ги подкрепят.
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 65

Точно така! Тази англосакска зг..., това сбродище на робовладелци и пирати, мошеници и тирани, трябва да се ликвидира. Тези, дето ползват азбуката на одавна умрял език, тези дето са си говорили с конете и са яли плъхове, когато тук е имало цивилизация и земеделие, тези дето 500 години цицат целия свят, тези ли ще дават акъл, тези ли са морален стожер???
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До PD Мъльчи ....мълчи че Ердоган ни анексира Волен пръв ще приеме исляма и ще потурчва за турски лири...
Още ли има глупави хора да му вярват и той подигравателно да им се подсмива род мустак
64
10
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 8 месеца
Кога Русия ни е била съюзник и приятел.
1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита на
българската държава.
2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжките
българи, когато Иван Грозни Българоубиец избива 1 милион българи в Казан и
околностите му.
1. През 1886г. когато е против Съединението.
2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждаваме
с героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена от
България?
3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собствеността<span class=msoIns>
63
2
 
2
 
! Отговори
PD преди 8 месеца
Стига личностни нападки срещу Сидеров. Който е безгрешен, нека пръв да хвърля камъни. А до тогава внимавайте какво говори, защото за много тенденции в новата ни държава, пръв масово отвори очите на хората.
Б.Б отдавна е заел умерена позиция. Примири се, когато големите се караха, и преглътна ЮП, но сега има шанс за отклонение от ТП за хъба. На Турция и отказаха подкрепа от НАТО за война с Русия, още след инцидента с сваления самолет. така че тази тема не е обсъждана в Варна.
62
14
 
4
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 месеца
Не съд, ТРИБУНАЛ за руските агенти и лакеи в България!
За национално предателство.
61
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мал'оумщината българска се развива успешно и заразно ! Как не разбрахте за 29 г., че няма БСП,няма ГЕРБ, няма Атака и т.н., а има само БКП бе трудномислещи коментаристи ? Някой да е виждал успял политик наследник на жертва на комунизма или на безпартиен ? Не виждате ли,че всичкият про'сташки червен контингент ражда само и единствено "успешни" политици на които единствената задача е да не допуснат във властта наследниците на честните безпартийни българи ? Българинът е от порода-"безмозъчна овца"
60
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Правителството ясно заяви,че е с хулигана рублофил,фурнаджийската лопата,психично волния Болен Свинктера, а не с НАТО и ЕС.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
NE OTIVA V ADA
58
11
 
5
 
! Отговори
Сидеров, преди 8 месеца
не се обявявай АПРИОРИ против ЕС, Лондон и да защитаваш Москва и Путин.Разбираме те, но прехвърли се в БСП.Там ще бъдеш "на място"! Ето- на същото мнение са Вигенин, Нинова, Зарков.
Не може толкова ОПРЕДЕЛЕНО да си "кавало ди Троя."( знаеш чужди езици).
57
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
пьрво беше г марков после ни набедиха за папата и сега тьпите гмо мозьци от ми6
си измислят простотии на които никои не вярва т меи не може да се справи с вьтр проблеми и ги прехвьрля вьрху измислен враг англия се е доказала вьв вековете че
на нея не може да се вярва в нищо
56
11
 
3
 
! Отговори
ууу преди 8 месеца
До Боленчо

Един е руски лакей, друг брюкселски, но никой за себе си не казва .... и аз съм. Защото човек с реална, неутрална оценка никога не е толкова категоричен. А за този не ми се говори .....