Зеленогорски: Логично е да изгоним руски дипломати

Според него това е единственото решение
Обновена: 29 мар 2018 07:20 | 28 мар 2018 22:22, Красимир Ангелов
128
Зеленогорски: Логично е да изгоним руски дипломати
Снимка: Bulgaria ON AIR

Случаят "Скрипал" провокира различни реакции в страни от цял свят. Много държави от Европейския съюз и НАТО експулсираха руските дипломати на тяхна територия. Други пък решиха да изчакат преди да предприемат подобна стъпка. България е една от тях, като към момента единствено българският посланик в Москва се прибра у нас за консултации с правителството.

Още по темата
От "Движение България на гражданите" обаче смятат, че България трябва да предприеме съответните стъпки и да експулсира руските дипломати у нас.

"Това е единственото правилно решение, особено за държава, която председателства Европейския съвет", заяви в студиото на "Денят ON AIR" Найден Зеленогорски от ДБГ.

По думите му е логично и нормално страната ни да последва примера на над 75% от държавите в Европейския съюз. Той подчерта, че ние сме член на ЕС и НАТО и е повече от логично да застанем на страната на това голямо мнозинство.

"Тук става въпрос за солидарност, става въпрос, че е посегнато по един ужасяващ начин на една от държавите, членове на Европейския съюз", обяви Зеленогорски пред Bulgaria ON AIR. Той обясни още, че става въпрос за политическо решение и ние трябва да дадем своята солидарност към държавите, които са основали Европейския съюз.

"Трябва да имаш кураж да взимаш политически решения", категорично заяви Найден Зеленогорски в ефира на "Денят ON AIR".

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
Зеленокрадски, логично е ти да си в затвора за кражбите и безобразията си.
82
0
 
10
 
! Отговори
Зеленокрадски преди 6 години
Това нищожество изпълзя от дупката си и се завира сам насам-натам, бръщолеви глупостите и тъпизмите си, без никой да го е питал, за да не го забравят хората. Политически труп, който за паница леща е готов да продаде и майка си.
81
0
 
12
 
! Отговори
парцал зеленогорски преди 6 години
Пълен ***. От къде изпълзя това нищожество.
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е тоз пудел? Ако другите нещо правят, имат си и гръб да го правят! Каква ни е армията, ако искаме да сме адекватни? Нито самолети, нито танкове с какво ще се отбраняваме ако руснаците ни провокират? Колко мозък трябва да се ампутира, за да се стигне до тези гениални мисловни акробатики?
79
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KOI BECHE TOZI 4E DAVA AKAL.
78
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не заслужаваме Русия да ни е освободила от "турското присъствие във властта" - цитат на Цв.Цв. Трябваше да си останем със срама на Априлското въстание и поведението на Стамболов, Заимов и др. по време на въстанието!
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така, Зеленогорски, логично е! Ама е логично и че такива като теб, Рада Глибоката, Хр. Иванов и други знайни и незнайни *****, ******** и ******** са извън политиката, защото ги оцениха дори по-ниско от Герп, жалостиво скимтят и въртят опашка!
76
10
 
7
 
! Отговори
маши на Русия преди 6 години
И на децата стана ясно , че Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
75
3
 
15
 
! Отговори
nina преди 6 години
За теб, ЦвЦв и пр., разбира се, че е "логично"! Според вас сигурно е логично и на фона на тези измислици да се затрие Русия! Боже, наистина за мен е необяснима тази омраза!
74
13
 
6
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 6 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продажно ***. Като кмет кажи какво не успя да продадеш общинско?
72
4
 
18
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Защо да е логично бе зеленоГОРСКИ ? Срамувам се от такива *** !
71
5
 
33
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Логично е да се отстоява истината и справедливостта! Да имаш чест и достойнство! Все чужди понятия за г-н Зеленогорски и компания!
70
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България пак се надупи на Русия.
69
8
 
38
 
! Отговори
ех преди 6 години
Каква е тази солидарност със всичко западно .Ние нямаме ли свое мнение .Докога ще ни казват какво да правим? Велика България роб на запада.
68
22
 
14
 
! Отговори
а, не може ли преди 6 години
1. Да се проведе изцяло разследване, да бъде осъден Путин и след това да решим дали е виновен. 2. Да ядем с пълна гуша от ЕС, да разчитаме на НАТО за сигурността и армията ни, а да се доверяваме на честните очи на Путин 3. Да се правим на ни лук ял, ни лук мирисъл--да се снишим--докато отмине бурята. Ако слушаме бг екпертите- това е политиката....жалки, миризливи създания на една кремълска хранилка. Хора без чест и достойнсдтво. Хора за който родината е нищо, важни са парите...
67
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да застане на страната на мнозинството, от солидарност ?! Ни дума да застане на страната на истината и справедливостта.. мек
66
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ли ще казва какво трябва да се прави? Този който няма и 1% подкрепа ? И каква солидарност към държава, която не спираше да ни се подиграва и дискриминира гражданите ни ??? Как може да поканите този ненормалник да се изказва ? Защо не го запитате тези въпроси, а го оставяте да говори небивалици ?
65
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нелогично е България да храни и то обилно такива хрантутници като тоя!!! Хората са на ръба на оцеляване за да могат шепа предатели да се развявст в костюмчета и да цапат с слюнките си единственият брат на родината..
64
5
 
33
 
! Отговори
е преди 6 години
Докога ще се влиям от други дьржави.Ами ако се окаже че грешат .както в Ирак какво ще стане.Защо всички мълчат?Кой поенесе някаква отговорност?