Каракачанов зад Борисов за "Скрипал": Балансиран е!

Вицепремиерът отрече да има трусове в коалицията
Обновена: 29 мар 2018 17:13 | 29 мар 2018 17:00,
98
Каракачанов зад Борисов за "Скрипал": Балансиран е!
Снимка: Архив, Булфото

Вицепремиерът Красимир Каракачанов подкрепи позицията на премиера Бойко Борисов по случая "Скрипал" и я нарече "изключително балансирана". Той отрече и да има трусове в коалицията и настоя, че всичко е наред.

Още по темата

"На заседанията на коалиционния съвет никога не е имало остър тон. Мисля, че и утре няма да има такъв, ако има заседание", каза Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Попитан трябва ли България да отзове дипломатите си в Русия той уточни, че това не е позиция, която трябва да се изразява от един или друг като политик.

"Тя трябва да се вземе от Съвета по сигурността, на който да се докладва ситуацията. На миналото заседание на Съвета, мнението ми, което беше изразено от зам.-министър Запрянов, е че България на този етап, към началото на седмицата, няма основание да предприема подобни действия. Оттук нататък ще видим дали има нова информация, на базата на която може да се вземе едно или друго решение", обясни Красимир Каракачанов.

Вицепремиерът коментира и появилата се информация, че се проверяват бомбоубежищата по нареждане на Борисов.

"Бомбоубежищата са на пряко подчинение на общините и областните управители. Тъй като няма никаква промяна на ситуацията по отношение на заплахи или опасност от война, в която да бъде въвлечена България - най-вероятно става въпрос за рутинни действия", каза Каракачанов.

Той уточни, че не е говорил с премиера и допълни, че ако има такава негова заповед, най-вероятно е, за да се провери състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
4
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Кремъл баш вас (БГ продажници) ви пита какво ви е мнението за Скрипал.
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В коалисията се очеква не трус , а земетресение , софрата е празна вече, а гладни четници воевода не слушат.
65
4
 
3
 
! Отговори
минувач преди 6 години
Спомням си 1982 г когато несправедливо обвиниха България че е способствала в покушението срещу папата.Не си спомням каква подкрепа получихме от Русия.Някой да си спомня?
64
2
 
5
 
! Отговори
те това искат преди 6 години
За да вилнее злото е достатъчно доброто да не прави нищо.
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно - водка, или сельодка. Ама защо не се състоя срещата между ЕС и Ердогав в Крим.
62
1
 
1
 
! Отговори
ВНимателно преди 6 години
Ако англииски шпиони не бяха блокирали СССР преди 22,061941 година и Моксва бе обявила бойна тревога на 19 юни 1941 година нямаше да има десетки милиони зверски убити съветски граждани подава Кремъл ..След окупирането на Киевска Русия и отравянето на над 40 000 000 граждани на СССР живеещи в Украйна положението на тихия невидим за хората фронт с е усложни рязко.
61
2
 
4
 
! Отговори
ЛОндон предлага преди 6 години
Искаме арест на Тереза Мей и съучастници ползвали НАГЛО НАБЕЖДАВАНЕ без резултати от следствието и експертизи .Целта е трайно увреждане на Европа и земята със създаване на остра конфронтация.МОсква е най важния съюзник на Велика Британия който я спасява в две страшни войни.Ако НИколай Втори не беше натикал Русия в Първата световна война сега Русия щеше да има над 600 000 000 население ..КАкто знаем Андантата не помогна на Москва да спре кървавия терор започнал след жестоки убииства на милион
60
2
 
13
 
! Отговори
ОДРИН преди 6 години
Всичко е толкова съшито с бели конци и е ясно АНГЛИЯ ТЪРСИ НА КОГО ДА ВЗЕМЕ,ЗАМРАЗИ ПАРИТЕ ЗА ДА ПЛАТИ НА ЕВРОСЪЮЗА,САЩ СЪЩО и затова КОЙТО ИСКА ПАРИ ГИ ПОДКРЕПЯ.ГЕРМАНИЯ ги сменя,запазва бройката,НИКОЙ НЕ КЪСА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ.Дипломатите се назначават със съгласието на двете страни.Оградата пак е паднала,НАПРАВЕТЕ ХОРИЗОНТАЛНО ,БОДЛИВО,ШИРОКО СЪОРАЖЕНИ,БРАЗДА ОТ РЕЖЕЩА СТОМАНА,ЧЕ ДА НЕ ПАДА.
59
3
 
16
 
! Отговори
епруветката на Колин преди 6 години
Скрипал и дъщеря му изобщо не са отровени. Вероятно са живи и здрави и ги крият на някой далечен остров. Случаят е скалъпен и го ползват за пропаганда. Иначе щяха да покажат снимки от болницата и някоя епруветка с отровата. Като тази, с прах за пране, която размахваше Колин Пауъл.
58
4
 
6
 
! Отговори
Агент Иван преди 6 години
Жалък доносник и дебело прасе с картонче в ДС.
57
2
 
8
 
! Отговори
Съветът по сигурност преди 6 години
Съветът по сигурността към Министерския съвет, в състав ЦРУ, Мосад, НСА, М-5, М-6, БНД, Маргини брадърс и турската МИТ ще проведе заседание утре, 30 март, от 9 часа, съобщиха от пресцентъра на МС.
56
3
 
15
 
! Отговори
Хайде де преди 6 години
Та нима не си знаем, каквото каже Брюксел това ще правим. Ако кажат пр.... нашите ще се насе.... Така стана и с южен поток. Самостоятелна и независима политика нямаааа. Какво ще спечелим ако изгоним дипломати. Помните ли случаят с Георги Марков пак в Англия. Изгониха ли наши дипломати от някоя държава??
55
2
 
7
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 6 години
Балансиран е. Динамичен баланс на машината в Симитли. Даже са му изчукали джантата, напомпали са му гумата и са му вулканизирали грайфера. Намазан обилно с бързооборотна грес, готов за шиканите на евротолерастията.
54
17
 
5
 
! Отговори
патриот преди 6 години
до кога ще сме длъжни на руския октопод-държава?не се и съмнявам в агент Иван и другите лъжепатриоти....
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лакеите са солидарни с вожда.
52
14
 
6
 
! Отговори
Пак сме последни преди 6 години
Пак сме последни по всичко в ЕС. И в гоненето на руски шпиони се очертава да сме последни. Докога ?
51
3
 
15
 
! Отговори
.... преди 6 години
Лъжат та се късат.На пейка в ресторант,пред къщата,в колата.Давайте още. Може да му е писнало да е предател и сам да се е ваксинирал.
50
10
 
5
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Вместо да слагате минуси на заключението, което дава А. Йорданов, дайте разумно обяснение. Няма да изброявам жертвите, но всичките са противници на Путин.
49
2
 
14
 
! Отговори
PD преди 6 години
Няма употреба на БОВ, от типа за масово поражение, въобще. Последни медийни данни, са ги тровили в къщата около вратата. Предните бяха в колата, а ги намерили на пейка.За капак щерката върви към подобрение. Службите са опитали някакво препрограмиране, на Скрипалите, но са ударили на камък и сега водят кампания, по замитане на следи и насочване общественото мнение в друга посока.Пълен смях. Скоро ще се завъртят нещата, а какво ще обясняват солидарните с Мей елити на народите си не е ясно.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересува ме мнението на БСП ОТНОСНО ЕКСТРАДИЦИЯТА НА РУСКИ ДИПЛФМАТИ ОТ БГ.?