Каракачанов зад Борисов за "Скрипал": Балансиран е!

Вицепремиерът отрече да има трусове в коалицията
Обновена: 29 мар 2018 17:13 | 29 мар 2018 17:00,
98
Каракачанов зад Борисов за "Скрипал": Балансиран е!
Снимка: Архив, Булфото

Вицепремиерът Красимир Каракачанов подкрепи позицията на премиера Бойко Борисов по случая "Скрипал" и я нарече "изключително балансирана". Той отрече и да има трусове в коалицията и настоя, че всичко е наред.

Още по темата

"На заседанията на коалиционния съвет никога не е имало остър тон. Мисля, че и утре няма да има такъв, ако има заседание", каза Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Попитан трябва ли България да отзове дипломатите си в Русия той уточни, че това не е позиция, която трябва да се изразява от един или друг като политик.

"Тя трябва да се вземе от Съвета по сигурността, на който да се докладва ситуацията. На миналото заседание на Съвета, мнението ми, което беше изразено от зам.-министър Запрянов, е че България на този етап, към началото на седмицата, няма основание да предприема подобни действия. Оттук нататък ще видим дали има нова информация, на базата на която може да се вземе едно или друго решение", обясни Красимир Каракачанов.

Вицепремиерът коментира и появилата се информация, че се проверяват бомбоубежищата по нареждане на Борисов.

"Бомбоубежищата са на пряко подчинение на общините и областните управители. Тъй като няма никаква промяна на ситуацията по отношение на заплахи или опасност от война, в която да бъде въвлечена България - най-вероятно става въпрос за рутинни действия", каза Каракачанов.

Той уточни, че не е говорил с премиера и допълни, че ако има такава негова заповед, най-вероятно е, за да се провери състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
15
 
4
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Защо се случва все така, че загиват противниците на Путин? Как пък не загина някой от приятелите на Путин? А. Йорданов
46
3
 
13
 
! Отговори
цц преди 6 години
И ако се окаже че Русия няма нищо общо, а всичко е дело на Терезка и Доналнчо ? Справка как излъгаха за урана в Иран и избиха във войната невинни хора, а после тихо се извиниха че сбъркали... Май и сега е така.
45
3
 
3
 
! Отговори
До МММ преди 6 години
Има антидот. Т.е. проверява се върху Скрипалови.Иначе, защо да ги тровят идиотчетата от лабораторията за изработване на антиотрови на БОВ в околностите на Солзбъри.Само, че ако отровата не е оригинална руска, а изработена в същата лаборатория не може да сме сигурни дали този антидот ще действа на руската отрова.
44
3
 
14
 
! Отговори
Wikipedia преди 6 години
Wikipedia - информационната агенция на ЦРУ представя записан разговор между Тереза Мей и Доналд Тръмп:Вещицата Тереза Мей пита Доналд Тръмп:- Кога ще ликвидирате Григорий Родченков?Тръмп: Когато ЦРУ го качи на самолета за Лондон!Вещицата: И да не забравите да споменете, че за това е виновен Путин!Тръмп: Това вие ще споменете!Вещицата: Хайде задействайте тези мързеливци от ЦРУ, че ЛЪЖАТА с отравянето на Скрипал доста се изтърка вече и хората не вярват на това което казвам!
43
1
 
8
 
! Отговори
историята преди 6 години
е доказала, че България няма шанс да води неутрална или балансирана политика, рано или късно тя ще бъде принудена да избере лагер, към който да се придъедини. И цар Борис 3 на времето си се е надявал да го дръпнат към лагера си Британците и Американците, но само Германия е била заинтересована да прави бизнес с България и ето как сме се оказали в губещия лагер, пък междувременно Британците и Американците са се извъртели и са се съюзили със Сталин...Британия няма приятели има интереси...
42
1
 
11
 
! Отговори
Каракачанска уфтцъ преди 6 години
Прибира се дъщерята на свирилия на цигулка.-Тате,Тате откак предаде колегите си свършихме парите. Сега да видиш какво ти нося.Показва му бинарни флакончета.-Какво е туй чедо?-Нося ти един 'новобранец".Даде ми го едно украинче.-Я покажи!-Ето смесваме двете безвредни иначе флакончета...-Гледаш ли пушека?-Нищо вече не виждам...-О, май Т. Мей, защо ги отвори и смеси *** офцо...-Сбогом татко...обичам те!-Т ъ п а, като майка си...
41
2
 
12
 
! Отговори
:):) преди 6 години
пък Цецо е солидарен евроатлантик нали ходи на закуски в Белия дом :)
40
2
 
18
 
! Отговори
МММ преди 6 години
Хайде, току-що съобщиха, че състоянието на "отровената", от т.нар смъртоносен нервен агент Новичок, Юлия Скрипал се е подобрило значително. Ама... нали е уж смъртоносен? И няма антидот? Кой излъга този път, питам? И не, това не бе дело на Русия.
39
3
 
7
 
! Отговори
Боко Баланса преди 6 години
Балансиран е - кон да му го набие, Боко нема да мръдне !
38
2
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
ДО 39-Пиши си каквото си искаш за майка ми- явно си недораслек който не е ял достатъчно бой по празната глава !! Такива като теб са жалки недоносчета - Жалко че не може да се видим физически - да ми попееш една хубава песен - Забляло ми агънце !!
37
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля,че премиера е прав.Засега той води много балансирана политика и аз му се възхищавам.Дано да устои на провокациите!
36
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една торпа с фекалии, която се чуди откъде да вземе подкуп
35
4
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Почне ли някой шкембелия министър-да ви уверява да спите спокоино-значи нещо не е наред- Този "войвода" ако види как прелита няколко десетки тона бомба - и поглъща за 3 секунди цял град - Ще крещи - КОД КАФЯВО-(ще напълни войводските си гащички)- Не се шегувайте с ситуацията в момента -ТЯ е взривоопасна по цял СВят- Много диктатори се появиха и не искат да отстъпват в нищо и за нищо- Гърция и Турция са в ситуация на война след всички реплики -кой на кого ще начупи ръцете и краката на войниците
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Небългарите не могат да определят кои са небългари
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека първо да изгоним небългарите от този сайт и да ги игнорираме
32
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накратко - Герб и ОП ще гонят дипломати, ако ЕС и НАТО им наредят... Няма нищо балансирано!
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 29-Първо тука Е БЪЛГАРСКИ ФОРУМ И СЕ ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ,ВТОРО ПОВЕЧЕ ОТ УВЕРЕНА СЪМ В ТОВА КОЕТО ПИША защото виждам преживелите това НА ЖИВО защото са ми близки!Пред мен болшевишката пропаганда не минава.
30
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
патрот ли си, предател ли си, доносник ли сиизбери синяма как да балансираш между тези роли
29
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи балансирана,едните гонят руски шпиони КЪМ МОСКВА а Борисов ПРИБИРА РУСКИ ШПИОНИ ОТ МАСКВА??!!!Знаят Каракачанов и Борисов че ако трябва от тука да се гонят руските шпиони ЦЕЛИ ЕШЕЛОНИ трябва да тръгнат НАЧЕЛО С КОРНЕЛА,ЕРМЕНКОЖАБЛЯНОВЦИ,ШАРЕНКОВЦИ,ГЕОРГИГЕРГОВЦИ,БОЛЕНСИДЕРОВЦИ,КРАСИМИРПРЕМЯНОВЦИ,ИВОХРИСТОВЦИ И завърши с викащите по площадите ***..ли"кой ще НИ даде пари"!!Трагедия!Шаренкова,Корнела,Иво Христов,Болен варадерото ВСЕ ЧЛЕНОВЕ НА РАННОТО СДС!Пребоядисани ***..ии!!!!!!!!
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъкмо си взех комисионната за ремонта на Миг-овете и сега всичко пропада, мъкаааа