Сидеров към ГЕРБ: Въздържайте се за "Дипломат гейт"!

"До момента политиката на премиера е много правилна"
29 мар 2018 13:52,
42
Сидеров към ГЕРБ: Въздържайте се за "Дипломат гейт"!
Архив: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова екипа на Бойко Борисов и ръководството на ГЕРБ да се въздържат от коментари по разразрастващия се дипломатически скандал между ЕС и Русия след случая "Скрипал". Той отново настоя и за провеждането на коалиционен съвет, на който да бъдат разгледани всички информации по случая.

По-рано шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че страната ни трябва да е категорично на страната на ЕС и обяви, че предстои кабинетът да вземе трудно политическо решение. Той настоя, че трябва да застанем солидарно зад евроатлантическата общност.

Още по темата

Според Волен Сидеров обаче такива изказвания са "грешни ходове", които могат да повлияят зле на дипломатическите отношения.

"До момента политиката на премиера е много точна и правилна. Призовавам колегите от ръководството на ГЕРБ да не правят грешни ходове, да не изказват мнение, което може да провлияе зле на дипломатическите отношения, с която и да е държава. Да се въздържат от изявления за солидарности и други такива чувства, защото това е вредно за страната.  Това е саботиране на политиката на премиера", отсече националистът.

По думите му България има право на суверенно мнение и позиция, различна от Великобритания.

"В крайна сметка Великобритания напусна ЕС и става дума за две държави, които са извън ЕС. Защо България трябва да взима страна в един конфликт, който има много неизняснени факти?", запита риторично Сидеров.

Попитан дали "Атака" ще напусне коалицията, ако правителството реши да експулсира руски дипломати, Волен Сидеров отговори лаконично, че България трябва да има балансирана политика и да не се правят резки ходове.

"Надявам се, че здравият разум на премиера няма да позволи грешни ходове", завърши националистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Миташки преди 6 години
Волен Каракачанов и Доган не искам тяхното мнение щото са продажници гадни
38
2
 
1
 
! Отговори
Гн Миташки преди 6 години
Болен откъде изкочи акъл да дава това психо
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Господин, Сидеров призовавам ви да мислете и да РАБОТИТЕ за България!!!! Работете за българския народ,че умираме бавно,но сигурно!!!! Какво правите за НАРОДА???? Българите искат да живеят достойно и с гордо вдигната глава!!!!Вие, ПОЛИТИЦИТЕ направихте така българите да живеят мизерно,лошо и недостойно!!!! Засрамете се!!!!!!!!
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До L.На Цвъки устичката му много приказва, не се чуди! Лошото е, че приказва винаги обратното на това, което народът иска да чуе. Този само решетките ще го оправят - колегите там ще му затворят устата! Какво стана с 6-те апартамента?
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го обичам този, но сега е абсолютно прав! Независимо и балансирано поведение на България! Поведем ли се по "европейската солидарност", изгоним ли руски дипломати, ще е позор за нацията! Нова Зеландия, която е част от Общността на нациите, оглавявана от UK, глава на която е Елизабет II, няма да гони руски дипломати, защото не е открила руски шпиони. Ако ние, победителите при Дойран, пострадалите от Ньой,дали хиляди жертви от английските бомби през 1943-44 гг подкрепим Мей, сме жалкислуги!
34
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега и Доган Ага Рублофилоглу Рублохарчещ ще се изока! Тези трябва да направят Русофилско- Турска патриотична партия бореща се за права и свободи на финансирана от Москва.
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Сидер Рубладжийски.
32
6
 
11
 
! Отговори
МММ преди 6 години
Току-що съобщиха, че състоянието на "отровената", от т.нар смъртоносен нервен агент Новичок, Юлия Скрипал се е подобрило значително. Ама... нали уж е смъртоносен? И няма антидот? Кой излъга този път, питам? И не, това не бе дело на Русия. Пръстите сочат към Лондон.
31
6
 
7
 
! Отговори
../\.. преди 6 години
Сидеров е най-голямата *** на българския политически пейзаж.Неадекватен , агресивен, приказлив.Вероятно психично болен , но неизвестно защо толериран/спонсориран от русия.
30
7
 
3
 
! Отговори
руско мекере преди 6 години
Въздържайте се за "Дипломат гейт"! че ще ми спрат транзакциите
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е!
28
8
 
2
 
! Отговори
ромска мечка преди 6 години
Побългарения ром Сидеров играе като ромска мечка , как така изведнъж почна да говори положително за Борисов ,типично ромски номера , да си направи ДНК експертиза да докаже че има български корени а не ромски
27
5
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Въздържайте се, - ама наште Дипломат гей не държат...
26
3
 
19
 
! Отговори
L. преди 6 години
Какво да се въздържат - Цветанов оприказва всички телевизии вече!
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България има съюзник - Македония , която е разрешила общият ни проблем .
24
16
 
5
 
! Отговори
Арлекино преди 6 години
Палячото предлага да се снижим и заеме поза за оправяне. Предлага го този същия , дето лично ходи по изборите да го ашладисват в Москва.Явно иска да сподели удоволствието с нас!!!
23
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все още има живи софиянци, които се стряскат насън, връщайки се в спомените си отпреди над 70 години. Тогава от 14 ноември 1943 до 17 април 1944 година столицата на Царство България е бомбардирана 11 пъти от страховитите летящи крепости на англо-американската авиация. Една четвърт от сградния фонд на София е изравнен със земята, друга една четвърт е повредена. Жертвите са над 2000, а ранените още два пъти по толкова.
22
20
 
5
 
! Отговори
Боленчо преди 6 години
Млъкни,стига се излага руски ***! Говори по обещанията,които си дал в предизборната си прогама! Спри да браниш чужди интереси!
21
6
 
23
 
! Отговори
Проблем преди 6 години
Проблема на света идва от някой луд в ЦРУ. САЩ не могат да преживеят факта, че пълното овладяване на света и ресурсите му, им се изплъзва. Готови са на какви ли не мръсотии и провокации. Според мен, в момента тикат света към война с Русия. Този който е организирал провокацията със Скрипал, е готов да направи и още по голяма провокация която да доведе до война с Русия. Ако не бъде спрян ще залее света с радиация. А като гледам, запада и НАТО подкрепят този курс на конфронтация и провокации
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англия неустоимо желае да се снабдява с евтин природен газ от Русия . Традиционният и съюзник не позволява . Северен поток 2 и е трън в петата . Войната е преди всичко икономическа . В София проверяват бомбоубежищата . Умно .