Шефката на парламента: Депутатите не са безделници!

Те работят много в районите си и в комисиите, защити ги Караянчва
218
Шефката на парламента: Депутатите не са безделници!
Снимка: Булфото

Не е вярно, че депутатите са безделници, те работят в комисии и по избирателните си райони и видяното в пленарната зала е много малка част от тяхната дейност, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред bTV.

По думите й всеки един народен представител работи в избирателния си район, а след това и в комисиите на народното събрание. "Това, което виждат зрителите в залата, е само повърхността на работата на народните представители", категорична беше Караянчева.

Според шефката на парламента е проблем, че хората не разбират, че "депутатите също имат своите чувства, своето отношение" и тя призова гражданите да дойдат и да видят как заседава Народното събрание.

Караянчева призна, че има моменти, в които парламента се използва за политически цели, а не за конкретни дебати и това създава проблем.  В същото време обаче шефът на парламента беше категоричен, че не съжалява за това, че е била груба като депутат:

"Няма лесни решения, но досега никога, когато нещо са ми предлагали да поема като ангажимент, никога не съм отказвала", подчерта Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
9
 
! Отговори
Чикагото преди 6 години
Ама и не са без празници!
151
0
 
17
 
! Отговори
681 преди 6 години
Точно така депутатите ни не са безделници. Те са чисто и просто мошенници. 95% звънци с копче и 5% анти национални интереси
150
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 141БЕЗДЕЛНИЦИ ИЛИ НЕГРАМОТНИ ЛЪЖЦИ - ВСЕ ТАЯ. ОЩЕ УТРЕ ЩЕ ПОИСКАМ ДА ПРИСЪСТВАМ НА РАБОТАТА НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МЕ ПУСНАТ, КАТО ЦИТИРАМ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ПРОСТО НЯМАМ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ. ХАХАХАХАХА
149
0
 
16
 
! Отговори
NICK преди 6 години
ДА Б Е ДА , НЕ СА БЕЗДЕЛНИЦИ, А ПРОСТО СА БЕЗ ПРАЗНИЦИ-РАБОТЯТ НЕУМОРНО ЗА БЛАГОТО , АМА ЗА СОБСТВЕНОТО СИ .
148
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, госпожо, вие да не сте председател на ОФ! Тогава и при министър се влизаше само с искане пред секретарка. Без записване, без чакане. Отделно всички ръководни длъжности имаха приемен ден. Съвсем като сега - китайска стена между власт и граждани. Да не говорим за фирми и монополи. Крият се зад "частната собственост" и "фирмената тайна" - НЕДОСЕГАЕМИ, със съгласието на държавата. Преди време исках среща с председател на комисия - казаха ми да отида в избирателния му район - от София в Добруджа.
147
0
 
24
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Не бе хич не са безделници, просто са некадърници, ***, мошенници, предатели, педофили и куп други неща за които трябва да бъдат разстреляни.
146
0
 
23
 
! Отговори
Фен на Каро фермата преди 6 години
Не са.Те са ненужни , излишни с голямата си бройка.Корумпирани и некадърни.
145
0
 
22
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Не са... Кръчмите около Парламента никога няма да фалират, защото въпросните започват от 11.00 с пиенето, и все от скъпото. Та... не са безделници, хора, обичащи живота и пликовете с пари са.
144
1
 
14
 
! Отговори
Иван Тодоров преди 6 години
ЖАБА
143
0
 
21
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Те не са безделници но просто тяхната дейност е срещу народа... В никакъв случей не бездействат в стремежа да разделят богатството на народа...
142
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постоянният парламент изигра ролята си и не е нужен вече на българите. Трябва да се свиква на сесии, когато е необходимо.
141
0
 
20
 
! Отговори
кастро003 преди 6 години
Те може и да не са безделници, но ние няма как да разберем това. Депутатите са много, прекалено много. От 240 се изказват 40, защото имат някакво мнение все пак. Останалите са машина за гласуване на това което искат началниците.
140
1
 
20
 
! Отговори
sity 40 преди 6 години
Пълни БЕЗДЕЛНИЦИ!
139
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ,ходят по избирателните си райони.По-точно във феодалните си имения да раздават правосъдие и общ. поръчки.
138
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нужда тия з...и да бъдат на постоянна работа в НС - като при Тато - 3-4 пъти в годината когато има нов закон да са там, през останалото време да си изкарват прехраната кои как може, пари от държавата само за тия 3-4 заседания - няма квартири, няма коли, няма и тоалента хартия
137
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депутатите работят срещу народа!
136
0
 
10
 
! Отговори
Бая ти преди 6 години
а дали не са безпразници, а
135
1
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Нещо за Доган и Пеевски няма ли да каже? Те толкова са заети, в районите си, че даже и в парламента не влизат...
134
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИ КЕ СИ, ЦУРИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
133
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛЪЖЕ!!! Безделници и хрантутници са прости! Срам и позор за нас е, че ги търпим тези .