Шефката на парламента: Депутатите не са безделници!

Те работят много в районите си и в комисиите, защити ги Караянчва
218
Шефката на парламента: Депутатите не са безделници!
Снимка: Булфото

Не е вярно, че депутатите са безделници, те работят в комисии и по избирателните си райони и видяното в пленарната зала е много малка част от тяхната дейност, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред bTV.

По думите й всеки един народен представител работи в избирателния си район, а след това и в комисиите на народното събрание. "Това, което виждат зрителите в залата, е само повърхността на работата на народните представители", категорична беше Караянчева.

Според шефката на парламента е проблем, че хората не разбират, че "депутатите също имат своите чувства, своето отношение" и тя призова гражданите да дойдат и да видят как заседава Народното събрание.

Караянчева призна, че има моменти, в които парламента се използва за политически цели, а не за конкретни дебати и това създава проблем.  В същото време обаче шефът на парламента беше категоричен, че не съжалява за това, че е била груба като депутат:

"Няма лесни решения, но досега никога, когато нещо са ми предлагали да поема като ангажимент, никога не съм отказвала", подчерта Караянчева.


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
28
 
! Отговори
кво да кажеш преди 1 година
А бе,хора,кво се нахвърлихте всички на жената,не виждате ли,че не е добре!?Ей,лош народ и туй-то!
120
0
 
17
 
! Отговори
Не са! преди 1 година
Нито дУпетатите ни са безделници, нито хранениците, чието ръководство се помещава от другата страна на площада - ЦУ на БАН. И едните, и другите представят
на гладния и измъчен български народ едни такива "напудрени и захаросани отчети"(определението е на проф.Ив.Канев), че чак свят да ти се завие! Ако съдиш само по онова, което твърдят, че са свършили, ще останеш с впечатлението, че живееш в най-проспериращата държава от ЕС, в която епохални научни открития се правят всяка седмица!
119
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забравил съм че днес е първи април-бравос Караянчева напълни ми душата ! Без-делници но за това пък БЕЗДАРНИЦИ-без изключение всичките в НС ! Та да не се обиди някой !? Случайно де !?
118
0
 
26
 
! Отговори
teo преди 1 година
Цвета Караянчева излъга в чест на ПЪРВИ АПРИЛ ! Парламента в петък е почти празен, освен 10-15 депутата и министри на разпит! Останалите депутати запразняват още в четвъртък след обяд и после ВАКАНЦИЯ до сряда!!! Така, че депутатите са повече от безделници с ВИСОКИ, ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ ! Българино ?????
117
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, те са просто тъпоумници. Оттам и впечатлението за безделие.
116
1
 
24
 
! Отговори
Абсурд преди 1 година
Ало, Караянчева, депутатите са неефективни, ялови, много на брой , не кореспондират с очакванията на обществото. Най-много от тях са от ГЕРБ, а ти си им председател. Това е.
115
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо гепаджийките са все с квадратни глави и тая и оная на ЦГМ - ***!
114
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снощи Баце Борисов е хвянал двама руски дипломати с чанти с бял прах да минават под прозорците на Додндуков 1. При направения тест веществото е реагирало на кокаин. Руските дипломати са декларирали че веществото е аржентинско брашно. Баце се е обадил на Нинова как да разрешат казуса за да не гонят дипломатите и да не дразнят Путин. Нинова на място е донесла 8 яйца 250 гр краве масло и буца сирене и се е заела да прави баница за да докаже че това наистина е брашно. Баце е благодарил на Нинова.
113
2
 
33
 
! Отговори
Морски преди 1 година
За 10г. от както ГЕРБ са на власт България е с нови 25 милиарда лева заеми,и други над 250 милиарда загуби от пропуснати ползи.Оставка!!!!
112
0
 
19
 
! Отговори
Българина преди 1 година
Таз уфсъ да обясни дпс и дост ли я пратиха да представлява преди 2 седмици България на събранието на азиатските парламенти в турция????? Или юнкер я прати? Така и така няма да влизаме в шенген барем един санджак да станем
111
0
 
33
 
! Отговори
Вервайте ми преди 1 година
Отлично казано на 1 април.
110
0
 
34
 
! Отговори
Народ преди 1 година
Честит първи Април и на вас , госпожо Караянчева !
109
0
 
17
 
! Отговори
ЦОЛЕ преди 1 година
сега работят те после прокуратурата
108
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не са без делници,но и без празници не са.С тия незаслужени мангизи,всеки ден е празник
107
0
 
35
 
! Отговори
гражданин преди 1 година
Ами убедете народа че не сте безделници и бездарници, приемете най-сетне свестни закони които да важат за всички. Омръзна ми да имам по-малко права от малцинствата които с нищо не допринасят за просперитета на тази държава!
106
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Морски

Стига с и ни навирал лентяите от БСП бе.
105
0
 
32
 
! Отговори
Грую преди 1 година
Не са безделници, ама са бездарници.
Или са без делници :)
104
1
 
49
 
! Отговори
Не са безделници!!! преди 1 година
Те са НАГЛИ,КРАДЛИВИ,ПРОСТИ и АРОГАНТНИ безделници!
103
2
 
30
 
! Отговори
Морски преди 1 година
Щом ГЕРБ не могат да управляват без външни заеми - ОСТАВКА!!!!!!!Други могат.
102
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не случайно над три милиона гласуваха на референдума да им намалим субсудията инда станат 120 вместо 240! На госпожата искам да кажа, че оценка дава работодателят - народът, а не тя! Т