БСП отлюспи зам.-кмет, бил кримка от 90-те

И кметът на Сопот на прицел заради парите на общината
4 апр 2018 18:35,
16
БСП отлюспи зам.-кмет, бил кримка от 90-те
Снимка: RNews

БСП изключи от партията зам.-кмета на Сопот Николай Новков. Решението е взето снощи на заседание на местната организация. С отлюспването се потвърждавало становище на Контролната комисия на левицата от 2-ри април.

Часове преди другарския съд снощи ГЕРБ даде брифинг в парламента, на който обвини Новков в криминално минало от началото на 90-те години.

Още по темата

Според бившия депутат на управляващите Антов Тодоров зам.-кметът на БСП имал множество криминални регистрации. Те били за множество измами, кражба с използване на откраднато МПС, хулиганство, подкуп, съпротива на органи на реда и др.

От БСП в Сопот остро осъдили действията на Новаков и ги нарекли "уронващи престижа на общината и партията". Поведението на Новаков социалистите определят като "срамно и недостойно”, "неприемливо за административната длъжност, която заема” и " подронващо авторитета  и на местната власт”, съобщи "Дарик".

Другата седмица ръководството на местната структура на БСП ще проведе среща и с кмета на общината  Деян Дойнов, в което да бъде обсъдено финансовото състояние на Община Сопот.

Преди дни ГЕРБ обвини Дойнов, че управлението му е довело до финансови проблеми за общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стивън Спилбърг ще го наеме за актьор! Има осанка на интелектуалец! Само в БСП/БКП има такива забележителни кадри!
12
1
 
8
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
11
5
 
5
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
10
3
 
3
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
9
1
 
0
 
! Отговори
Мангал рукавишников преди 6 години
Статията ми харесва тя е олицетворение на бг цьрвул олигарсите
8
7
 
3
 
! Отговори
BRAWO преди 6 години
На следващите Избори ще се Пръкнат като Кандидати от ГЕРБ .
7
3
 
10
 
! Отговори
Anus shepti преди 6 години
То от бсп то има ли поне един да не е кримка и люспа .То е наслагвано там септични ями една врази друга
6
1
 
13
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
България е страна с най-голямо количество хрантутници *** на глава от населението в света, право пропорционална на това число е престъпноста от всекакъв вид у нас! Бананова република в периферията на ЕС! Излишен патос за да оправдят назначаването на цели кланове на държавната хранилка! Оставка на мутренското правителство!..
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е може и да се е поправил човека :)
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че нещо , но не разбирам какво общо има "кримка" в случая
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свидетелство за съдимост ... не изискват ли вече :)))??
2
2
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
О, люспи ... люспят,ги кметчетата,бият артистично дузпи,kомунетата.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това може да се избегне много лесно със законодателни промени - имаш ли досие нямаш право да си дУпЕтат, министър, общински съветник, кмет, и др. Но едва ли власт-имащите могат да си позволят такъв лукс!