ГЕРБ обяви: Зетьо, шуро, "баджанакизъм" в Мездра

Партията на Борисов с данни за партийни и роднински назначения
Обновена: 5 апр 2018 12:51 | 5 апр 2018 12:50,
118
ГЕРБ обяви: Зетьо, шуро, "баджанакизъм" в Мездра
Снимка: Dnes.bg

ГЕРБ продължи с критиките си към червени кметове с втори ден обвинения към управлението на община Мездра. От партията на Бойко Борисов обвиниха кмета Генади Събков в партийни и роднински назначения.

Вчера от ГЕРБ нападнаха Събков, че е изплатил 1,4 млн. лв. за изграждане на спортна зала в града, която вече четири години не се строи.

Още по темата

Събков отвърна, че е прекратил договора за строежа, но днес управляващите прочетоха писмо от фирмата изпълнител, от което не стана категорично ясно дали това е така.

На фона на това ГЕРБ изнесе нови факти срещу Събков.  

"Няма такава община в България! Триумф на зетьо, шуро, баджанакизма, червеният октопод, който души община Мездра", каза бившият депутат Антон Тодоров.    

Той изчете дълъг списък с партийни и семейни назначения в общината по време на две години управление на Събков.  

В дирекция "Местни приходи" е назначена например Пепа Христова, снаха на шефката на БСП - жени и общински съветник на социалистите Наталия Христова. В дирекция "Хуманитарни дейности" според списъка на ГЕРБ работи майката на председателя на младежкото движение на БСП-Мездра Веселин Петров, Ива Петрова. В дирекция "Общинска собственост" пък бил назначен Цветослав Петков, син на бившия общинар Анета Петкова. Самата Петкова пък била назначена за директор на центъра за личностна подкрепа в Мездра.  

В дирекция "Екология" пък работела Галина Иванова, която е съпруга на местния бизнесмен Мирослав Иванов, подкрепил Събков на изборите.  

В "Счетоводство" била внучката на известен в миналато БСП кмет на Мездра Гено Цеков, Ваня Сиракова.  

Списъкът на ГЕРБ прадължава с назначения в отдел "Връзки с обществеността", строителни техници в общината, секретар на кмета, редактор на общинския вестник, служител в училище и десетки други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с тия от Хасково?А какво стана с умишленото убийство направено от Московски? Провериха ли го за алкохол и наркотици?Или съставиха акт на неравността в гората?Безочливи мерзавци!
2
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не,че не е вярно,но ГЕРБ са по-зле и от тях и с повече червени кадри от БСП.Присмял се хърбел на щърбел.
1
24
 
10
 
! Отговори
Симона Кирилова преди 6 години
ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БОРИСОВ С БОЙКО НАПРЕД!