Новата мис "Парламент": Освен модел, и мениджър, и майка...

Аксиева: Основната ми задача са политиките, свързани с жените
5 апр 2018 11:06,
77
Новата мис "Парламент": Освен модел, и мениджър, и майка...
Елена Аксиева. Снимка: Воля

Елена Аксиева, новата депутатка от "Воля", само за няколко часа в парламента,  бе наречена мис "Парламент".  

Тя се закле като народен представител тази сутрин на мястото на напусналата преди време Нина Миткова. Аксиева бе водач на листа и бе избрана за депутат, но отказа да влезе в Народното събрание, защото чака дете.  

Още по темата

"Както знаете, първите месеци са най-важните за едно дете и нямаше как да се отделя от него", обясни днес тя.  

Още преди изборите новата депутатка привлече вниманието със свои снимки като фотомодел.  

Днес Аксиева добави нови елементи към биографията си.  

"Семейна съм, с две деца. В момента уча икономика и от седем години работя като мениджър на софтуерна компания", каза тя пред репортерите.  

Аксиева призна, че не си е представяла, че ще стигне до парламента.  

"Основната ми задача тук са политиките, свързани с жените", каза новата депутатка. Тя допълни, че наскоро участвала в провеждането на кръгла маса по тази тема в Пловдив. По въпроса за Истанбулската конвенция обаче нямала мнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
Пръци преди 6 години
Голяма работа станала! Поредната к.рва в най- попържваната седянка на народни изедници. Истината е, че настоящия интерес към марешката гърла е провокиран от сексапил- и нищо повече! За разлика от нея, всички останали и официално настанени на бюджетна издръжка- ман.фи, ***.ер.си и *** в народната сбирщина, са доказани *** и ***, нищо не правещи за подобряване действителното незавидно битуване на хората, жертвали се да останат в българския ***. С една мераклийка повече, или по- малко?
62
1
 
7
 
! Отговори
Кота преди 6 години
Ох тая какви кавали ще врътка с тоя фейс. Направо и свъшвам на минутата ,а ако може и да гълта за президент я слагаме
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са всички коментари,ало не ги махкайте, това е мнение, като не ви изнася,ги махкайте.На кого е пуснала?Поредния б.***.
60
1
 
9
 
! Отговори
От мен преди 6 години
Не ни трябват миски, борци, мутри, олигарси и разни други саможивляци. Те няма да ни подобрят живота. Трябват ни отговорни хора, но не към партията си, а към народа.
59
0
 
6
 
! Отговори
Светослава преди 6 години
Аз съм съгласна, че в политиката трябва да има млади хора. Не само старите червени вълци да ни ядът, но не може да влизат хора, които ,, Амии, нямам мнение по въпроса"! Аз съм сигурна, че тя няма никакво мнение и по много други въпроси.Но не е само тя. Ние сме свикнали с бисерите на някои известни политици, но сред тази 240на *** има много такива които се спотайват в ъгълчето без да имат мнение по който и да е въпрос и си бройкат заплатките!! А да не говорим за общинските съветници!
58
0
 
7
 
! Отговори
високопарна работа преди 6 години
Просто не знам какво са съзрели по време на интервюто в нея HR специалистките в софтуерната фирма, освен ако не са сестрици по съдба всъщност :P
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МЕРИНДЖЕЙ МОДЕЛ
56
1
 
9
 
! Отговори
Ц преди 6 години
Някой я е пърчил доста,за да се добере до там
55
1
 
13
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Поредната НИКОЯ, от която ще зависим всички. менджър... на !?!?!? Вие тази дума за нищо я нямате....
54
3
 
2
 
! Отговори
54аноним преди 6 години
Байно,хората с по малко образование нямат ли право на представителство?Казва се НСъбрание и представлява всички Запознайте се с конституцията драги!
53
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази какво е постигнала? Снимала се е гола и е спала с Марешки? Какъв невероятен талант! Направо за президент да я изберем!
52
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 53Самият факт, че дори образование няма ни е достатъчен за да преценим, че не е за там. Иначе като човек, може и да е готина, но на 32 и още не завършила, извинявай, ама просто не и е мястото в Парламента.А и връзката и в Марешки е публична тайна.
51
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей мръсно племе сме Ей!Без да познаваме човека така го омаскаряваме,че и близките му не могат да го познаят!Затова май правилно, сме обречени на изчезване!
50
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учи икономика в някой свободен университет сигурно. Да е сигурна, че ще вземе диплом. А как така се става мениджър на софтуерна компания със средно образование, не ми е ясно. Дали знае изобщо от къде се пуска компютъра?
49
0
 
3
 
! Отговори
и те така преди 6 години
До АнонименАз пък си мисля, че съм прекалено стара...
48
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на времето мой познат, известен учен, отказа да влезе в парламента, защото смяташе, че е прекалено млад и недостатъчно подготвен за да управлява. Сега сигурно съжалява като гледа как всяка кифла със средно образование има самочувствието, че е добре подготвена да определя бъдещето на страната.
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В европарламента е още по-зле.Там поне 50% са партийни назначения на хора без опит и квалификация.На прима виста-доведения син на В.Сидеров,Слави Бинев,Бареков...сега някаква *** Паунова,която 5г след дипломирането си става евродепутат
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все си мисля, че нашите депутати не могат да паднат по-ниско, обаче те всеки път успяват да ме изненадат!!!
45
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Качествата "модел" и "мениджър" означават, че въпросният индивид не става за нищо. Също като останалите дембели в парламата.
44
0
 
13
 
! Отговори
Челен опит преди 6 години
До Korean soupЕла да ти разкаже дядо ми как в края на соца събрали хората от един район в самия център на София, на събрание по ОФ-линия. Предстояли избори. Задължили да присъстват членовете на БКП и БЗНС, живеещи в района, както и по-изявените млади хора.Целта на събирането била да им обяснят защо трябва да гласуват градски съветник да бъде непозната 18-годишна работничка от едно от софийските села - била внучка на друга работничка, ударничка. Но хората се опълчили, после имали неприятности.