Трудни времена за властта, но Борисов e на прав път!

В много сфери решаването на проблемите обаче се отлагало
28

Бягство от затвора през парадния вход. Издирване на затворниците-бегълци, като към момента без следа. Пореден протест на надзирателите и искане на оставки от страна на опозицията. Това е настоящият политически живот у нас. Докога ще издържи правителството и каква ще бъде цената за "Борисов 3"?

Още по темата

"Редно е министърът на правосъдието да си подаде оставката. Друг е въпросът дали премиерът ще я приеме. Така се прави, за да има отдушник за обществените настроения. Но една оставка не решава проблемите. Късно е да се дават съвети, тъй като нещо ужасно вече се е случило. В много сфери решаването на проблемите се отлага. Идват тежки времена за управляващите и на Борисов ще му се наложи да вземе радикални мерки", подчерта бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

В предаването "България сутрин" гостът отбеляза, че засега не виждал реална алтернатива на ГЕРБ, но за да остане правителството на власт ще трябва да се намерят алтернативни политики на сегашните.

"Европредседателството е исторически шанс за страната ни. Премиерът правилно насочва вниманието си към международната политика. България се справя добре в тази ситуация. Ние не преследваме строго егоистични интереси, а се опитваме да намерим общобалкански решения. Не трябва да се надценява значението на инфраструктурата", посочи проф. Близнашки пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пореден път оправда името си - Лизашки!
4
2
 
36
 
! Отговори
Любе преди 6 години
Какаъв прав път видяхте? Поредната платена новина, затворници бягат през централният вход за затвора, простести за какво ли не, кражби и измами се толирерират, за 10-та поредна година най-бедни , но видиш ли сме вървели на добре...
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във ВСИЧКИ сфери държавата е абдикирала и министрите щъкат като пчелички по света със самочувствието на фактори в международен план. Май трябва да ги оставим да щъкат, а за тук да си назначим нови, които да си знаят задълженията и да си помнят клетвата!
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази гуша кой я изкара пак на пазара?
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пр положение, че 8% от мит'ряла е от контингента на Иво Христов, няма никакъв проблем!