Трудни времена за властта, но Борисов e на прав път!

В много сфери решаването на проблемите обаче се отлагало
28

Бягство от затвора през парадния вход. Издирване на затворниците-бегълци, като към момента без следа. Пореден протест на надзирателите и искане на оставки от страна на опозицията. Това е настоящият политически живот у нас. Докога ще издържи правителството и каква ще бъде цената за "Борисов 3"?

Още по темата

"Редно е министърът на правосъдието да си подаде оставката. Друг е въпросът дали премиерът ще я приеме. Така се прави, за да има отдушник за обществените настроения. Но една оставка не решава проблемите. Късно е да се дават съвети, тъй като нещо ужасно вече се е случило. В много сфери решаването на проблемите се отлага. Идват тежки времена за управляващите и на Борисов ще му се наложи да вземе радикални мерки", подчерта бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

В предаването "България сутрин" гостът отбеляза, че засега не виждал реална алтернатива на ГЕРБ, но за да остане правителството на власт ще трябва да се намерят алтернативни политики на сегашните.

"Европредседателството е исторически шанс за страната ни. Премиерът правилно насочва вниманието си към международната политика. България се справя добре в тази ситуация. Ние не преследваме строго егоистични интереси, а се опитваме да намерим общобалкански решения. Не трябва да се надценява значението на инфраструктурата", посочи проф. Близнашки пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Тъпчем на едно място" ??България за 10 години катастрофира по всички показатели, при някои дори в челната тройка в световен мащаб... Дори да събереш всичката разруха, войни, глад, немотия за цялата българска история, пак ще излезе по-малко от последните 10-тина години...
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правият път на всяка мутра, бивша или настояща, минава през затвора! В случая пътят изобщо не е прав, а следва да се поправи според НК.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път си има край !Лошо е ,когато пътят е все грешен !И от това страда цял един Народ !
22
0
 
4
 
! Отговори
За Властта преди 6 години
е трудничко-Трудно е за Народеца! Ама пак ще ви го върнем,тарикатчета Разбогатели-ЯКИ РИТНИЦИ са СВЕТЛОТО ви ББЪДЕЩЕ-ИИИИЙЕХУУУУУУ....!
21
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Прав път?Борисов работи, ако сме реалисти, ще го признаем
20
1
 
22
 
! Отговори
айде сега преди 6 години
Те така вече 9 г. се повтаря тази мантра"не е добре, ама няма алтернатива на герб". Значи всеки себеуважаващ се човек,без да се води от политически пристрастия, да си признае кое от наболелите проблеми на БГ от прехода до 2009 г. са реформирани към по-добро или най-малкото- започнали да се реформират през последните 9 г.???
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правия път е благоденствието на българския Народ! Не европредседателството и пищните им обяди, не позлатяването на мигрантите, не интригите и караниците с Бсп, не лазенето пред евро господарите....!Правия път е да се направи нещо полезно - спиране на кражбите, радикални мерки и конфискация на незаконно забогатели, вдигане на заплати и пенсии, почасово плащане, сваляне на ДДС от много стоки и лекарства, слагане на чатал на фирмите за бързи кредити, проверка на съмнителните лотарии и т.н !
18
3
 
27
 
! Отговори
Цирк Герб преди 6 години
Продавача на илюзии - Борисов! Дереджето ни е такова заради все още големия процент наивни и простовати българи!
17
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов да си подава оставката и да се маха! Десет години тъпчем на едно място и крачим назад заради този *** и накадърник и неговата също такава ***!
16
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светът е под заплаха от война. Ние имаме стотици огромни проблеми и всички се втурнаха да замазват положението като хвалят Борисов - анкети, проучвания, мнения, но все от тяхната гледна точка...А българският народ кой го пита?
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тази грешка на природата и титан на подлостта, преподава на студенти????
14
24
 
10
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
"Ако си крал и си станал несметно богат за сметка на обикновенните хора,"Крадоха комунистите (БКП/БСП), в тях търсете суджукът! Те са го налапали и нещат да го пуснат. И сега Борисов оправя техните бакии! Милионерите от Позитано са безброй, всички висши партийни акционери са милионери в долари и продължават да лапат. Младото крило в БСП, гледайки богатите си каки и батковци почват да точат зъби за апетитен пай от тортата и стигат чак до озлобление. Но иде края на целият комунистически панаир!
13
6
 
30
 
! Отговори
Прав път???!!!! преди 6 години
Ха, Борисов бил на прав път! И кое му е правото на пътя, все по-голяма бедност и по последни данни масова задлъжнялост на населението към банките заради нисйите доходи! Ниски доходи умишлено държани от бизнеса не без участието на Борисов!Всеки ден хора напускат България, половината завинаги! Борисов излизал ли е от София да види малките населени места? Разруха, изоставени къщи, стопански сгради, земи и училища! Минавал ли е по магистралите си? Всичко е на вълни и дупки заради кражба от стандарт
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас,и това го казва,Ментето Професор,който си сменя мнението,според интересите!Неговото мнение,не е валидно,този тип,няма стойност,този *** е кукла на конци!Защо бе хора го публикувате тоя,със неговото мнение,не могат да се решат,проблемите ни,народа го ненавижда този ментаджия.....
11
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой го казва?!! Герберската изтривалка Близнашки!
10
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този мазньо от къде цъфна пак?
9
1
 
28
 
! Отговори
Ергено преди 6 години
Е какви трудни Времена ?Ако си крал и си станал несметно богат за сметка на обикновенните хора, какво трудно те чака.Само Господ може да ги накаже всичко друго са си откраднали и осигурили чрез политиката.
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това безформено ме(((котело, бъдеш активист на БКП/БСП, изритано от там за подлости и гадисти, намери пристан при Шайкаджиите, и поради целуване на ръце, крака и меки макарончета, Рапона го сложи служебен премиер. Толкова му беше гот на този главок, че е готов на всякакво фелацио. Като повечето изритани от БСП, намерили пристан в ГЕРБ, без достойнство и чест, важното е да има лапачка.
7
1
 
28
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
За НАРОДА времената са трудни,за политиците е рай !!! Крадат си безнаказано,а хората мизеруват...
6
16
 
2
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Ami dobro veli ... Bojko e dobar....... arno ama Bolgarite ne cinat mnogu se mrzlivi....