Ново обединение вдясно, нови политапетити...

"Демократична България" щяла да е алтернатива на ГЕРБ
64

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Виж други галерии »

Нов десен политически проект се обяви за алтернатива на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов.

В "Демократична България" се обединиха три от досегашните десни партии - "Да, България", ДСБ и "Зелените".

"Борисов не се притеснява от БСП, защото те са му полезни, но се притеснява да не се роди автентична десница, защото тя ще му спука балона. Затова сме се събрали", обяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, цитиран от "24 часа".

Бившият правосъден министър Христо Иванов отсече, че новата политическа сила започва да дава управленски алтернативи.

"Знаем, че това обединение не е достатъчно, но то е арматурата, този съюз трябва да се разраства", посочи той.

В експертни екип на новата коалиция влезе икономистът Георги Ганев, ексдепутатът Мартин Димитров, Радан Кънев, дипломатът Стефан Тафров, Мануела Малеева, Велизар Шаламанов, Тома Белев, Антоанета Цонева.

За официалното обявяване на новия проект се събраха много от старите десни активисти.

Сред тяхбяха Екатерина Михайлова, Веселин Методиев, Асен Агов, Стефан Тафров, Александър Йорданов, Евгени Чачев, Трайчо Трайков, Юлия Берберян, Радан Кънев, Николай Ненчев, Методи Андреев и много други.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
Нов бардак с старите ! Докопали са оъ някъде спонсор някакъв сякаш.
48
1
 
4
 
! Отговори
Калин преди 6 години
Не ги виждам тия в управлението , каквотоо ще да става
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навсякъде зелените са леви, само у нас са десни. Шизофрения БГ.
46
2
 
7
 
! Отговори
Христо И.ПОЯЛНИКА преди 6 години
До П.Петров-33КОИ СА ТЕЗИ:Екатерина Михайлова, Веселин Методиев, Асен Агов, Стефан Тафров, Александър Йорданов, Евгени Чачев, Трайчо Трайков, Юлия Берберян, Радан Кънев, Николай Ненчев, Методи Андреев и други комрометирани измамници.Вълкът козината си мени, но политикът нрава не.За предизборните обещания, кебапчетата и безплатната студена вода.
45
1
 
1
 
! Отговори
запишете ги за MRI преди 6 години
моно-мерните ЕГНета най-лесно се фитват в ква да е дупка или кукичка само и само да седнат по-охолно на софрата. Диполният момент на такива еднотръбни млекопитаещи сложено под окото на еМаРАЙя се онагледяват като мътна мигрираща маса която е личена от всякакво чувство за принадлежност, лоялност или какъвто и е да е отблъскващ или привличащ магнетизъм. местата в човешкото тяло където липсва и капка почтенност (магнетизъм) са обагрени в снимките, като сива отблъскваща метатстазна ракова структура
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези глад не ги тресе. Те са на голямата хранилка. Ама понеже са умни и красиви за толкова време не разбраха, че трябва трохички от голямата лапачка да се дават и на народа. Освен това може и да се изисква някаква отчетност за големите грантове.
43
4
 
3
 
! Отговори
сбор от 0 = кенеф преди 6 години
Името на Стефан Тафров(отличник и основател на Отворено общество) е напълно достатъчно. Повече няма смисъл, какво да се чете или обсъжда.
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как сбор от наследници на бивши величия на БКП могат да се вплетат и да образуват дясна(център) коалиция. Това е nonsense.
41
4
 
4
 
! Отговори
Todor R преди 6 години
Тома Белев затова прави протести от няколко месеца, че да облъчва електората, ама предвид, че е кръгла нула, няма кой да му се върже.
40
0
 
4
 
! Отговори
Дясноцентрист преди 6 години
Търся автентичното дясно, но като гледам Иванов, Атанасов, Методиев, нещо не ми вдъхва доверие... Дано да се появят алтернативи, то е здравословно. Само да не е за доприватизация и нови комисионери...
39
0
 
5
 
! Отговори
Великият Плевнелиев преди 6 години
Липсва ни , и то ама много ни липсва харизматичният хорноносец.Смелият воин срещу руските мераци да ни си ни присвоят без даже да гласуваме, референдираме или изказваме техно мнение от наше първо лице.Далновидния политик и общественник който в една създадене обстановка без да има понятие от президентсване се зае мъжки с дадената му задача.Щастие е да имаме идиоД от чието чело стърчат клоните на чуждата лебовОт както Росен влезе под прожекторите спрехме да ядем тиква
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам ги и се опитвам да видя нещо ново, а в резултат само до болка познати муцуни и извода ми е, че от тия както преди така и сега нищо не става .
37
1
 
3
 
! Отговори
Чезоидни Чезераси преди 6 години
Съкратеното название на новата пласмасова молекула е ЧЕЗ (4ега ЕБNъМ уGазо),новата молекула непритежава енергия а краде такава, и за да печелище дига цените според потребностите на потребителитенихнио закон е "колкото по-ти трябва, толкова по-нирадва"
36
4
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Анонимен 39,Много бъркаш позицията! Има нюанс! В "бардака" работещите сме ние - народът на България, а тези, които ни работят са същите БКП_ДС селски тарикати и "тъпкачи"Жокери: Охранител на първия секретар на БКП - министър председател; Партийна секретарка на БКП - министър на правосъдието; Внучка на партизанин на регионалното развитие; Син на шефа на първо управление на ДС и сам агент на ДС - дипломат в Москва и т.н. Понимаеш ?
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със стари ....нов бардак не става и Дио ти.
34
7
 
8
 
! Отговори
ужасТ преди 6 години
За какво ще се борят:за грантове, за субсидия, за влизане в парламента, за доброто на хората.Пффффф най- много 2-3%
33
0
 
10
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
32
0
 
12
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
31
7
 
7
 
! Отговори
умнокрасивите преди 6 години
Тези са като ракетите на Тръмп, нови, красиви и умни. Опа, грешка нито едното не е вярно.
30
8
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Христо И.Поялника,Какво са те излъгали ? Христо Иванов е единствения, който предложи реформи в съдебната система, които я правят независима от политически натиск, за да може да се води реална борба с корупцията по високите и средни етажи на властта.И какво сатна ? ГЕРБ, ДПС и БСП дружно го бламираха ! Христо Иванов си подаде оставката, а ДСБ напуснаха правителството на ГЕРБ. Нещо безпринципно виждаш ли ?