Каракачанов с оценка: Без армия няма държава!

"Трудните моменти пред България не са приключили"
13 апр 2018 12:20, Красимир Ангелов
76
Каракачанов с оценка: Без армия няма държава!
Снимка: БТА

Без армия няма държава, въпреки илюзиите, че може и с малка армия, а някои смятаха, че може и без никаква армия, заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Военният министър присъства на тържеството по повод 106-ата годишнина от създаването на Военната академия.

"Военна академия обучи онези офицери, които победиха своите противници, които се осмеляваха да посегнат на българските територии и независимост. Трябва да отдадем дължимото на всички преподаватели и възпитаници на Военната академия, които отдадоха младостта си, а някои от тях и живота си за родината", посочи министърът.

Той пожела на Военната академия още повече усилия, защото по думите му "трудните моменти пред България не са приключили".

"Пожелавам да се работи все по-активно, за да може Българска армия да получава тези кадри, които да могат да я ръководят и да я възстановят в тази форма, с която цялото общество се гордееше", каза още министърът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и този умник откри топлата вода дайте му награда като хидроинженер
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другого, оказваше че pyckия министър. на отбраната , не е по образование никакъв военен (стр. инженер е, бил е техн. ръководител по обекти), а се води генерал !!!??? Същото важи и за половината от "генералите" в pyckия ген щаб - не са със военно образовение, много от тях са икономисти, но ... носят униформа и имат звания.Как е възможно това, кой ще обясни. Не се заяждам, а питам!
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
знае ли някой какво е писал Каракачанов като е бил офицер във Втори отдел? дали не е писал глупости, че разследваните се друсат с Кока Кола? без официален доклад - не може, но знае ли някой какво е пишело в докладите? ако знае, защо не ги е извадил досега?
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Армия и истински офицери сме имали преди 44г.След това всички са такива като този, който в момента се изживява като президент.Щом ченгето Каракачанов, който дори не е бил в казарма е мин на отбраната, правете сметка.
34
2
 
4
 
! Отговори
Един преди 6 години
Да беше купил Грипените овреме, тумбaк!
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кого е предал ако обичаш? И на кого? поименно! таак е много лесно да сипеш обвинения!Нетовиет думи бяха, бе че не е донасял срещу нито гражданин на Република България. можеш ли да доакжеш противното?
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанов, само с генерали армия не става.
31
1
 
5
 
! Отговори
не знаех преди 6 години
Охххо ,ама ние и държава ли сме имали !!
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петър Стоянов като бе много висок и строен, през ден ръсеше разни глупости - то не подарява История славянобългарска на гърцит, то не игра "рипни калинки да тропнеме да си пукнат душманите", засягайки етническите турци, то не викаше като президент на всичик българи - "аз съм седесар". да си висок и строен е хубаво но ен е решаващо. За министър на отбранаат е важно да си разбира от работата- Ако ще оценяваме някого по външия вид, да направи Николета Л. министър на отбраната.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агент Иван има добро познание в разузнаването , все пак е отговорен за предаването на най - малко 350 Български братя и сестри на масовите убийци негови господари от БКП! Щом е предавал братя и сестри , само си представете как ни предава сега!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29или като Русия ...но си прав де!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не знам защо се спекулира и че Каракачанов не е служил в армията? преди 1989 е служил във Втори отдел, т.е. външно разузнаване и се е занимавал с македонския въпрос. Това да си разузнавач и да служиш на родината е въпрос на чест.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Битува погрешно мнение, че министърът на отбраната трябва да е бил войник. Дълбоко неправилно. Министърът на отбраната е девоенизирано лице. няма лошо ако е бивш военен, но като цяло не се гледа с добро око- военните да не направят преврат, а и не е ясно доколко разбира администравния апарат. Има си Политически кабинет, има си и генерален щаб, нормално е министъра да е цивилен. ние нямаме имперски амбиции като САЩ, че да е важно да е минал през армията.
25
0
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
И за кой ще воюваме разни Свирколети, Джизъси Дрисковци, Тикви и подобна *** воювай си сам дрогарю рибата се вмирисва откъм главата, а тая риба стабилно се е вмирисала само не е ясно ти как им клекна.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко пържоли ядеш на ден агент Иван?
23
1
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
" Военните шквмбвта" се събраха за да констатират че от 25000 армия - имат 10000 генерала и 5000 чиновници и 10000 войска с 50% жени в нея - които са там за създаването на "ДЕТСКА ГРАДИНА" -- ГОСПОДИ ОПАЗИ НИ !!! ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ !! - Ние сме на дъното на всякакво военно самочувствие и войска - Една Македония може да ни завземе !! Ние сме загинали по какаъвто и да е било военнен конфликт !1
22
2
 
5
 
! Отговори
сланина преди 6 години
не се смейте, човека има проблем с обмяната на веществата. не е лесно да се яде по 5 кг. свинско всеки ден. Щял да минава на диета с агнета и телета.
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми що наливаш десетки милиони долари за ремонт на съветски батали, които нямат една спечелена въздушна битка за 40 години ?Кажи бе, другарю руска ***?
20
0
 
4
 
! Отговори
debel преди 6 години
на снимката всички стройни с едно изключение. срам. *** си прегледай лошия холестерол. вкарайте го тоя човек в болница. лекувайте го!!! тия килца не са от плод-зеленчука.има милиони, пък неще да даде едни 100 хил. за диетолог, уролог, ендокринолог и лабораторни анализи, за да се излекува.
19
0
 
11
 
! Отговори
Истина преди 6 години
Предлагам тия от парламента да бъдат на първа линия, за да гарантираме по-малко жертви при военни действия