Радев на крака при Путин в края на май

Във времена на конфронтация трябвало да се поддържа диалога
239
Радев на крака при Путин в края на май
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев официално потвърди, че ще посети Москва през май.

Засега най-вероятно визитата ще е на 20 - 21 май, но конкретните дати все още се уточняват, съобщи държавният глава.

Още по темата

Посещението на руския президент Владимир Путин обаче засега само се обсъждало и заради това не можело да се говори за определени дати.

"Във времена на конфронтация трябва да се стремим да поддържаме диалога и да снижаваме напрежението", коментира Радев  в отговор на въпрос дали сега е моментът да се организира негова визита в Русия.

"Българският културен, световен и цивилизационен принос не може да става залог на политически конфликт. Точно във времена на конфронтация ние трябва да поддържаме диалога, трябва да търсим общите интереси в борбата с тероризма и как да снижаваме това напрежение. Така че в тази връзка мисля, че диалогът и каналите за диалог трябва да бъдат запазени. Основната цел на България е постигане на диверсификация – на газови и енергийни доставки като източници и като маршрути. В това отношение ние трябва да правим всичко възможно да получаваме отколкото може повече места и маршрути енергия – това означава по-голяма сигурност, повече опции и по-ниски цени. Затова България трябва да бъде активна в тези дейности", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 173Радев отива в Сибир, не върви напред:)
166
1
 
6
 
! Отговори
До 171 преди 6 години
Щом сменяш темата на "Искренно и лично":И във Виена ми е дабре! Стабилна фирма, добри бенефити, близо за сноуборд. За Америка не съм се провал, затади немската гимназия, но ми харесва да пътувам до там.
165
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 172,168Браво на Путин!
164
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шорошшоидите си лаят, Радев си върви. Напред.
163
4
 
16
 
! Отговори
До поет преди 6 години
Хареса ми! Кратко и ясно:Имаме си президент,Който е руски агент.Льотчик го наричат,В Кремъл го обичат.
162
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си толкова умен и кадърен що не си отишъл в сащ или Канада ами лаеш по форумите. Аз познавам момчета които с труд успяха в сащ, въпреки че дядовците им бяха комунисти. А тебе те изгониха и от най-жалките кабеларки и сега само виеш по форумите като бременна вълчица. ***.
161
4
 
14
 
! Отговори
до 167 преди 6 години
Където е стъпил червения ботуш - няма оправия
160
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Призовката му бе връчена от патриарха с пагони навръх националния ни празник. Мина се не мина седмица-две и льотчика е готов.Грустно как то...
159
4
 
13
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Преди 3 ти март,никой хал хабер си нямаше за подобна визита на Радев.Мина празника,руският Дедо Поп се прибра в Русията,и така е наклепал нашият Президен,че сега ще има на червения килим в Кремъл-СТРОЙ се ПРЕБРОЙ се !
158
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На калпав и негоден за живота човек комунистите му пречат и са му виновни. Факт.
157
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 163не фантазирайте
156
1
 
5
 
! Отговори
до 159 преди 6 години
Като не знаеш-чети, гледай и слушай внимателно, за да се научиш!
155
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля че вече разбрах кой е турбоболния антикомунист. Това е онова лаййно и лекее дето се подвизаваше по разни телевизии с Ифандиев и накрая отпадна отвсякъде и най-вече от живота, щото си е болен човека. То си му личи че главата не го слуша и всяка втора дума му е антикомунизъм произнесена с обилно запенване и плюнчен безсилен гняв. Скоро може да му се случат некои неприятни неща.
154
2
 
11
 
! Отговори
до 154 преди 6 години
Прав си! От моите познати и приятели работещи в EU, Щтатите и Канада всеки работи по специалноста си. Сигурно има и миячи на чинии - ако са влезли и завършили висше по линия ДКМС:)
153
0
 
3
 
! Отговори
хей бай преди 6 години
До Бай Хейне се притеснявайте моля....
152
1
 
10
 
! Отговори
153 преди 6 години
Пътят ти към Русия е отворен! Не се гневи-утре хващай самолета и след 2 недълги часа си в твоя "рай"-Русия! Но май, май не ти се иска, а?
151
1
 
4
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До гняв. Споко, бе човек, ще получиш удар. И не пиши с главни букви - признак на комлексарщина е.
150
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 150Няма лъжи колега,има документи!Не знам дали и за какво "целия" Български народ е преминал на поклонение пред цар Борис,но видяхме какво направи синът му! Дойде си и първата му работа беше да си търси наследството,което баща му и дядо му сигурно от Германия го докараха,или мазоли им излязоха на ръцете,та да спечелят пари и да го закупят!
149
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е за мен да ти кажа МОИТЕ ПРАДЕДОВЦИ ПРО..АКО СА УБИТИ В ГЪРЦИЯ ЗАЩОТО СА БИЛИ БЪЛГАРИ .НЕ КАТО ТЕБЕ *** НА ТИЯ С ЧИЯТО ПОМОЩ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ВЕЧЕ НЕ СА ТАКИВА А ДЕДОВЦИТЕ МИ СА ДОШЛИ ТУК ОЩЕ В "ЛЮЛКА дЕца"и бяха скромни и трудолюбиви хора с феноменална земеделска пенЦия от 30-иисе кинта от един такъв мал'умник"каттебе,,,,,,ЯСИЕПМнещастник
148
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гумен при господаряГордостта и тъпота - това си ти!