Радев на крака при Путин в края на май

Във времена на конфронтация трябвало да се поддържа диалога
239
Радев на крака при Путин в края на май
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев официално потвърди, че ще посети Москва през май.

Засега най-вероятно визитата ще е на 20 - 21 май, но конкретните дати все още се уточняват, съобщи държавният глава.

Още по темата

Посещението на руския президент Владимир Путин обаче засега само се обсъждало и заради това не можело да се говори за определени дати.

"Във времена на конфронтация трябва да се стремим да поддържаме диалога и да снижаваме напрежението", коментира Радев  в отговор на въпрос дали сега е моментът да се организира негова визита в Русия.

"Българският културен, световен и цивилизационен принос не може да става залог на политически конфликт. Точно във времена на конфронтация ние трябва да поддържаме диалога, трябва да търсим общите интереси в борбата с тероризма и как да снижаваме това напрежение. Така че в тази връзка мисля, че диалогът и каналите за диалог трябва да бъдат запазени. Основната цел на България е постигане на диверсификация – на газови и енергийни доставки като източници и като маршрути. В това отношение ние трябва да правим всичко възможно да получаваме отколкото може повече места и маршрути енергия – това означава по-голяма сигурност, повече опции и по-ниски цени. Затова България трябва да бъде активна в тези дейности", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
1
 
11
 
! Отговори
поет преди 6 години
Имаме си президент,Който е руски агент.Льотчик го наричат,В Кремъл го обичат.Посвещаврся престящему посешение Радеву!
146
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България всичко помежду си се мразят, за съжаление.....
145
1
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До 681. А бе, червендалест дъртак, ти като си се зомбирал от комунягитем затова пишеш глуппости. Какво ми абсолютизираш, че българите ходят на западм само за да мият чинии - ти изобщо интересувал ли си се колко наши сънародници са високо образовани, успели и работят на престижни позиции там. Пишеш си по опорните точки на русоробите, колкото да не умреш скоро от злоба и завист.
144
11
 
5
 
! Отговори
ГНЯВ преди 6 години
Жалки , анонимници , беснеете, че РАДЕВ Е С НАЙ - ВИСОК РЕЙТИНГ , ЧЕ Е НАД ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО НА Б Б , ЧЕ ИСКА ДА ПОДОБРИ ВРЪЗКИТЕ С РУСИЯ , НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА . ЗЛОБЕЙТЕ И СЕ САМОУНИЩОЖАВАЙТЕ - ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ
143
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее, жалко че дедо ти не е бил в тая църква, та е успял да зачене такива песоглавци като баща ти и теб.
142
1
 
9
 
! Отговори
Гумен при господаря преди 6 години
Путин: Славянската писменост е дошла в Русия от македонската земя.....ще празнуват ден на македонската азбука. Та нали нашите слуги(БКП) на Москва измислиха македонската нация и държава та още берем плодовете на това предателство.
141
3
 
8
 
! Отговори
до 147 преди 6 години
Точно така и може би затова след смъртта на цар Борис III целият български народ премина на поклонение пред тленните му останки! Комунистическите ви уста бълват само лъжа, след лъжа ! Каквото и да говорите, каквото и да пишете, вие оставате в историята като сатрапите на Сталин!!!
140
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каскет НИТО ГЕРМАНИЯ А ОЩЕ ПО-МАЛКО БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ФАШИСТКА,ФАШИСТИ СТЕ ВИЕ БОЛШЕВИКИТЕ-СЪЮЗНИЦИ НА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТА ХИТЛЕР!АЙДЕ МАРШ НЕГРАМОТНО ПЛЕМЕ.
139
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари днес е ден за ВАШЕ ПОКАЯНИЕ И ИЗВИНЕНИЕ-НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК 1925 ГОДИНА КОМУНЯРИТЕ ВРИВЯВАТ ЦЪРКВАТА "СВЕТИ КРАЛ"-"СВЕТА НЕДЕЛЯ"-НАЙ-КЪРВАВИЯ АТЕНТАТ НА 20 ВЕК В ЕВРОПА,САМО ИДИЛ СА ВИ "КОНКУРЕНЦИЯ"СЕГА И ТО ИЗВЪН ЕВРОПА!!Ама уститте ви една кола с ла...на не може да ги затвори!!
138
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 137Само дето съюзниците на Фашиска Германия са разстрелвали малолетни и нетръгнали на училище деца и са рязали партизански глави,палили са къщи на техни близки и роднини,нямащи вина,че роднините им са хванали Балкана. И една не по-маловажна подробност: Правили са това за пари,а не заради идеи!
137
0
 
4
 
! Отговори
Stoqn-Trenero преди 6 години
Da, s Rumen-Koremnoto sme na turnir w Maskwa posledniq wikend na mai.
136
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мажоретките от Козяк да не ***.
135
14
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Най-после си имаме свестен президент, а не *** като предишния.
134
9
 
11
 
! Отговори
до 137 преди 6 години
Ти разкажи как преживя съветската окупация, за да си сега на 89, защото стотици хиляди не я преживяха-бяха избити от твоите любими съветски другари!!! България е била съюзник на Нацистка Германия-за каква немска окупация говориш? Комунистите сте жалки творения на хора!!!
133
11
 
10
 
! Отговори
681 преди 6 години
......собствената си простотия ,аз виждам нещата както са. Огромна ще е ползата от посещението на Президента в Русия-според мен умно политическо действие, което аз приветствам. ? Хайде ,отивайте на запад, мийте чинии и тоалетни, бъдете слуги и втора ръка хора и си мечтайте за просперитет!
132
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 137 Дедии още малко, ще се разплача. Твоя кирлив паметник , неможе да върне хилядите избити Българи след 1944.Второ да построили са пътища ама С НАШОТЕ ПАРИ ? За сметка на гладните зими и празните магазини ? Има ли някой в тая глава ?Виж, къде е запада виж, кеде си ти с 200лв пенсия ...защото 70 години са опасали Държавата. Ти си просто слепец.
131
9
 
9
 
! Отговори
мухахах преди 6 години
До тцтцтцтцтцтцтцтТ.ъ.п..к.о, мнооооого отдавна не живея в тази "територия" БГ. Ако един ден се завърна, ще е само да раздам "правосъдие" на скапаните руски *** като тебе. *** рубладжийски!
130
6
 
8
 
! Отговори
ко каза, ко преди 6 години
До Анонимен 134Мдааа, по времето на Радев , в Долна Митрополия влизаха най- неуките , то какво им да учиш за един самолет- математика , физика и т.н , и едни неграмотни роми да ги беше хванал , щяха да го завършат
129
6
 
8
 
! Отговори
тцтцтцтцтцтцтцт преди 6 години
До мухахахми заминавай за САЩ , ще отидеш , ще поревеш малко в посолството , може и да те съжалят и да ти дадат виза , нали си върл американофил Уж сме ЕС , а пък сме с визи , що така бре , поне не може ли вас антибългарите ,да ви взимат без визи ????
128
8
 
8
 
! Отговори
681 преди 6 години
До Анонимен 130 Виж какво моето момче, аз съм на 89 г и съм преживял този период за който ти пишеш Преживял съм окупацията на немците срещнал съм руснаците в родното ми село,работил съм на национален обект с помощта на съветски инженери ,която беше не само техническа но и научна каквато не съм получил от никой друг!Това, което построихме в онова време сега вие не можете да ремонтирате камо ли да построите,а за убийство на сънародници -това са идиотщини които сега се редактират! Ако ти си роб на