Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!

За Нинова това е пълна излагация, гарнирана с алкохол
103
Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!
Снивка: Булфото, архив

Тежък шамар за България и за държавата ни и то от младите европейци. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира провелия се през миналата седмица форум в НДК организиран от Министерството на младежта и спорта в рамките на европредседателството ни.

Част от младежите участници в конференцията обаче останаха крайно недоволни от различни организационни недоразумения, като например от безплатния алкохол и танцьорките в бара на партито след конференцията.

"Това с алкохола и полуголите жени – да, ужасно е, но по-важно е това, което казва президентът на Европейския младежки форум, че това, което се е случило в София, цитирам: "разруши работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко генерации младежи и показа пълно пренебрежение към младите хора изобщо", каза Нинова пред bTV.

Още по темата

Според нея "изобщо не се е говорило за политики за млади хора, не е имало нито един млад човек в панелите, в които е водена дискусията, явили са се официалните държавни лица да им държат речи и са ги карали по това време да стават и да пляскат".

"Няма политика за младите хора, има тотално разочарование. Срещу това – алкохол и полуголи жени. Това е такава излагация за България, такова петно и срам и то пред младите хора на Европа", настоя тя.

Нинова изтъкна, че БСП е предлагала алтернативи и политики за младите.

За случая с кметицата на "Младост" Десислава Иванчева червената шефка коментира, че има два изхода – или да има осъдителна присъда срещу нея в български съд, или да има осъдителна присъда срещу България в Страсбург – "поредната за нарушаването на правата на човека".

"Доказателствата не мога да коментирам, защото не ги познавам. По начина обаче, по който беше направено, мисля, че се минаха граници", каза Нинова.

Дано държавата да се бори с корупцията и това да не е PR, каза още тя.

За предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати и отпуски, заради което партията бе обвинена в популизъм, Нинова попита въпрос на популизъм ли е, или на законност да се спазват законите равно за всички в България, предвид, че Кодексът на труда казва кой колко ще почива, а депутатите си приемат отделен закон.

По данни на КНСБ 4 млн. българи работят под средната заплата, 400 хил. са на минимална заплата, а 400 души в държавата са на три средни заплати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
ннн преди 5 години
Не е проблема в танцьорките, хората ни го казаха, в тази държава не може да питаш или да мислиш, допуска се само да ръкопляскаш!!! На какво ви прилича това!
82
0
 
15
 
! Отговори
До 85 преди 5 години
От сърце благодарим на БКП/БСП, че направи минималните пенсиите ни 1000 лв., а минималните заплати 2000 лв. Толкова много направихте за нас, докато бяхте на власт, че това никога няма да го забравим!!! Пак ще гласуваме за вас!!! Да не забравим и че вдигнахте и пенсиите за хора с увреждания на 2000 лв. А пък ГЕРБ взеха, че ни намалиха доходите. Няма да гласуваме за тях, така че се надяваме да ни върнете предишните заплати и пенсии.
81
12
 
2
 
! Отговори
Tit преди 5 години
Аз не зная да ли има някой който осъзнава какво се е случило всъщност.
80
5
 
16
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Шамарите на България ги удря Путин- той е разпоредил на червените фирми да правят саботажи всяка седмица,та това е един от саботажите. Нинова не знае всичко разбира се- Путин може да й плаща,но не й докладва всичките си планове за да бъде реакцията й истинска.
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЯ стига бе - само лимонада пиел - НЕ НА МЕНЕ ТИЯ. МНОГО ДОБРЕ знам как беше - по лагери, бригади и т.н. Не ми се прави на светец.
78
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но,чалгата е запазена марка на БКП/БСП,те я доведоха в България,от Сърбия.От сръбските им съпартийци.
77
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС не е мерило за ценностна система - прогнила от корупция и деградирала джендърска организация с двойни стандарти.
76
14
 
18
 
! Отговори
Нямаше да преди 5 години
Нямаше да има проблем, ако червени бабички потанцуваха. Това иска Нинова. Може и голи, но то ще е страшна гледка !!!
75
11
 
16
 
! Отговори
Да бяха преди 5 години
Да бяха извикали Нинова да потанцува -- всичко щеше да звучи по иначе !!!
74
18
 
25
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
Ами то на всички им се повръща от комунистите - нагли, нахални и лъжливи популисти. Назначили са си троловете по всички сайтове и бълват едно и също. Какво да правят - опорните точки трябва да се спазват. Не разбират колко са прозрачни и никой не вярва на писанията им. Те си пишат, те си се харесват и те си гласуват за написаното. Жалки!!! Единствено червените бабички (да не се обиждат) им вярват, но за жалост те не влизат в Интернет. Иначе троловете много се стараят, но е напразно. Хи-хи!!!
73
17
 
24
 
! Отговори
щши преди 5 години
То и без това европредседателството ни се провали,поне да му ударим един кючек!Жалки и смешни напъни -западни балкани,мостове с Турция е Русия,дигитализация без специалисти и накрая :бедност до шия,миграция,ц,ганизация,турцизация,пазар на чужди стоки,дупка до дупка,калпаво саниране.....Продължете!Искрено казано,много ми е тежко да пиша тези неща,но не бива да мълчим и понасяме повече!Нужно ни е интелигентно управление от съвременни млади хора!
72
1
 
1
 
! Отговори
Jenniepa преди 5 години
Can i ask you about this?
71
18
 
16
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Еми да види светът, че сте чалга-нация. Да значт с какви пpимати си имат работа.
70
21
 
23
 
! Отговори
Домашна птица преди 5 години
***, пак търси под телето вол - голите танцьорки не са на форума, а на дискотека след събитието. Аман от манипулативните гадости на бесепарите.
69
8
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
По-добре полуголи жени, отколкото полуголи евроге*ове с близалки.
68
15
 
30
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Ами ще танцуват, млади са. Нема да яздят конье?!
67
10
 
19
 
! Отговори
хахо преди 5 години
до aman....абе ти от коя землянка изко4и бе . зна4и луканов виденов ов4аров нищо не са продали тия и много други другари закопаха българия.явноотскоро сте в бг .по добре сипиите хап4етата редовно
66
7
 
24
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Дядото на Христо Иванов от "Да,България" е създател на терористична комунистическа фракция във Берлин още през 20-те на 20 векИво Прокопиев е от семейство на членове на БКПШефът на ТВ Европа Емил Стоянов е живков номенклатурчик подписвал се в подкрепа на БКП срещу обявилия гладна стачка десидент УвалиевБоко е от БКП,Цецо е от БКП,Цецка е от БКП а за партизанката да не говоримЩе се върнат 90-те на 20 век и още как ама без червеното СДСДе що има комунист в затвора
65
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не знам. Наистина, *** имат опит в организирането на младежи за псевдополитически цели - някога всички бяхйме комсомолци. Ама да има претенциите да организират съвременни младежи си е странно... В крайна сметка тея забраняваха дискотеките...
64
23
 
35
 
! Отговори
Танцьор преди 5 години
Другарката Нинова явно се е обидила,че не са я поканили за танците. Как пък не я почетоха поне с такавапокана? Това на нищо не прилича,така да я пренебрегнат!