Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!

За Нинова това е пълна излагация, гарнирана с алкохол
103
Голи танцьори на младежки форум за ЕС: Шамар за България!
Снивка: Булфото, архив

Тежък шамар за България и за държавата ни и то от младите европейци. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира провелия се през миналата седмица форум в НДК организиран от Министерството на младежта и спорта в рамките на европредседателството ни.

Част от младежите участници в конференцията обаче останаха крайно недоволни от различни организационни недоразумения, като например от безплатния алкохол и танцьорките в бара на партито след конференцията.

"Това с алкохола и полуголите жени – да, ужасно е, но по-важно е това, което казва президентът на Европейския младежки форум, че това, което се е случило в София, цитирам: "разруши работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко генерации младежи и показа пълно пренебрежение към младите хора изобщо", каза Нинова пред bTV.

Още по темата

Според нея "изобщо не се е говорило за политики за млади хора, не е имало нито един млад човек в панелите, в които е водена дискусията, явили са се официалните държавни лица да им държат речи и са ги карали по това време да стават и да пляскат".

"Няма политика за младите хора, има тотално разочарование. Срещу това – алкохол и полуголи жени. Това е такава излагация за България, такова петно и срам и то пред младите хора на Европа", настоя тя.

Нинова изтъкна, че БСП е предлагала алтернативи и политики за младите.

За случая с кметицата на "Младост" Десислава Иванчева червената шефка коментира, че има два изхода – или да има осъдителна присъда срещу нея в български съд, или да има осъдителна присъда срещу България в Страсбург – "поредната за нарушаването на правата на човека".

"Доказателствата не мога да коментирам, защото не ги познавам. По начина обаче, по който беше направено, мисля, че се минаха граници", каза Нинова.

Дано държавата да се бори с корупцията и това да не е PR, каза още тя.

За предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати и отпуски, заради което партията бе обвинена в популизъм, Нинова попита въпрос на популизъм ли е, или на законност да се спазват законите равно за всички в България, предвид, че Кодексът на труда казва кой колко ще почива, а депутатите си приемат отделен закон.

По данни на КНСБ 4 млн. българи работят под средната заплата, 400 хил. са на минимална заплата, а 400 души в държавата са на три средни заплати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
помните ли изложбата в Унгария през 2009 ? как беше изобразена страната ни ?нищо не се е променило .
2
9
 
56
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Е, па бившите ВИС- и СИК-аджии така ги разбират нуждите на младежта и начините за забавление. Чалгата и простотията са вече на всички нива на държавата.
1
41
 
22
 
! Отговори
младежки гербист преди 5 години
И къде видя тази дърта комуниска шамара?Този форум ако тя не знае е на европейски елит от ЕНП-то, на младите европейци с евроатлантически ценности, а не да дърти комунисти. Да си затваря устата и да ни оставя да си гледаме живота.