Сидеров: Санкциите към Русия – антиевропейска политика на САЩ

Евроатлантическият свят нищо не ни е дал, смята лидерът на "Атака"
Обновена: 25 апр 2018 06:40 | 24 апр 2018 21:49,
69

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров посети Крим. Той твърдо отстоя позицията си, че Крим не е анексиран и че санкциите срещу Русия са нелепи и скоро ще паднат. 

Посещението му накара немалко родни политици да вземат отношение. Чуха се слухове за разрив в коалицията "Обединени патриоти", а дори и в ГЕРБ-ОП.

"Няма никакви обструкции от страна на моите коалиционни партньори от ОП. Референдумът в Крим беше законен. Крим е част от Руската федерация! Няма как да има забележки за визитата ми. Това е моя политика от самото начало. Аз не правя нищо ново. Коалицията е стабилна", категоричен бе Сидеров.

Според него в "Денят ON AIR" истерията покрай Крим е към своя край, тъй като обществените нагласи в Европа се променят.

"САЩ се опитват да наложат антиевропейска политика със санкциите към Русия, тъй като фирмите в Европа страдат от тях. Има американски фирми в Русия, но някой във Вашингтон е решил, че ние не трябва да търгуваме с Москва", посочи гостът пред Bulgaria ON AIR.

"Продуктите, които се внасят от Запад, са с двоен стандарт. Така Брюксел казва, че сме второ качество хора. Имаме възможност да ядем първо качество храни от търговия с Русия, но това ни е отнето. Защо да играем по тази игра? Не трябва да воюваме с Русия, а да поддържаме икономически взаимоотношения! Вече 30 години се водим част от този евроатлантически свят, а той не ни даде нищо", заяви лидерът на "Атака". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Национален предател. Службите какво още чакат?
35
6
 
1
 
! Отговори
Неможедабъде преди 5 години
Не знам дали знаете в България - каза този господин. Чухте ли го? Е, това надмина всякакви граници!
34
5
 
1
 
! Отговори
Коментар преди 5 години
А, стига обяснения. Казал си както си съгласувал с ГЕРБ. Само защо си говорил на руски?
33
3
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
До 34-А ако Хитлер беше завладял целия свят-то тогава нямаше да има славяни,роми и евреи.Всички щяхме да бъдем сапунчета.
32
1
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Правилно.
31
2
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Сидеров е прав, че тук ни считат за втора ръка като стоките , които се внасят са с двойни стандарти, но на едни и същи цени; за Източна Европа с ниско качество, за Запада с нормално. Някой политици като Орбан се усетиха и вече не подгъзуват толкова на Запада, както нашите. Но българина си го знаем, той винаги е със силните на деня, независимо, че го наритват и го считат втора категория.
30
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-големият срам за България са такива гъзoлизци, като СидеровЗа съжаление като нация сме доста жалки, щом допуснахме в народното събрание да влязат 240 предатели, обслужващи интересите на средновековна азиатска монархия-Русия.
29
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Русия беше завладяла целия свят каквито амбиции има тази недодялана империя, днес целият свят в най-добрия случай щеше да прилича на Армения, а понеже щеше да спре всякакъв човешки прогрес в световен мащаб най-вероятно човечеството щеше да се върне към средновековието и крепостното право по руски образец.
28
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До рускиня до 44Ами като е толкова лошо госпожо рускиньо в България, защо не си заминаваш в *** ами си натискаш парцалите тук. По лъжлив народ от руснаците няма на земята. Погледнете се какви дрипльовци сте, а сте тръгнали да завладявате света. Ако можете да се видите от страни колко сте жалки щяхте да се намразите сами.
27
12
 
17
 
! Отговори
рускиня до 44 преди 5 години
"Какво общо има азиатската *** Русия с Европа"??И това казва човекът в чиято столица още пъплят каруци и на централни улици се мъдрят цели гета от картон и ламарина. Покрайни квартали на столица още с външни тоялетни. Я бре Ивропеец
26
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Санкциите към Русия антиевропейска политика на САЩКакво общо има азиатската *** Русия с Европа, та санкциите да са антиевропейска политика. Горко на България управлявана от такива дoлни пpодажници като Сидеров.
25
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров току що подсигури за себе си и семейството си,забрана да посещават САЩ.
24
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров работи усилено по падането на визите за САЩ,за българи.Той вече"подсигури своята".Добре,че никой не го слуша и заблязва.
23
12
 
20
 
! Отговори
Уви! преди 5 години
Проблемът е че Крим ще е Руски-поне докато я има Русия...
22
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжна гледка....
21
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ БКП ЧЛЕН НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРИЯ А НА РУСИЯ!! ИСКА ДА СМЕ КАТО УКРАЙНА ДА НИ ИЗБИВАТ РУСНАЦИТЕ ЗА ДА НИ КРАДАТ ЗЕМЯТА!
20
7
 
10
 
! Отговори
българин преди 5 години
До малоумния Анонимен 1Освен Каталуния , към Крим ще се присъедини и Чукотка с всичките умни чукчи там !!!
19
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...докакто русия ни даде...Сидеров :)
18
31
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е Волен Сидеров............................скоро ще го разберете.................продажници заради долари и евра....................утре няма да има България!!!
17
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мое му се смеете, ама да ви питам аз - къде ни е изгодата на нас? Загубихме икономически от санкциите. Да ни бяха компенсирали някак "съюзниците" ли? Компенсираха ни, като ни нахакаха да се занимаваме с "бежанци". Еми ние само тупалки отнасяме, морков няма. Пък вие сляпо блеете.