Двойният стандарт в ЕС – зависим от руския газ, но санкции…

Трябва да бъдем критични към Европа, изтъкна Михаил Константинов
25 апр 2018 15:00,
132

Участието на лидера на партия "Атака" Волен Сидеров, придружен от зам.-председателя на Народното събрание Явор Нотев, на икономическия форум в Крим, предизвика немалко коментири у родните политически субекти.

Извънпарламентарната опозиция поиска оставката на Нотев, но по негови думи те нямат моралното право да изискват подобно нещо.

"Всеки човек има право да отстоява своите възгледи. В случая притеснителното е, че Волен Сидеров е представител на властта и всяко негово изказване е изказване на държавата.

Още по темата

Трябва да правим ясно разделение между ГЕРБ и избирателите им. Повечето от електората им не е твърдо против Русия", отбеляза социологът Кънчо Стойчев.

Според анализатора Михаил Константинов България трябва да се съобразява с общата европейска политика, но както трябва да бъдем критични към решенията на ЕС, така и не трябва да прилагаме двойни стандарти.

Искам да припомня двойните стандарти към Крим, тъй като там постоянно има евроделегати и евродепутати. Има едно очевидно нещо – Европа зависи от руския газ. Ако са толкова против Русия, да спрат да внасят. Или сме тотално против Русия, или не", подчерта той в предаването "България сутрин".

Досега нито една парламентарно представена партия не е поискала оставката на Явор Нотев, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Мария Папазова.

"Партия "Атака" не се е вляла в партия ГЕРБ. Ние имаме своите специфики и различия. Няма никакво основание, че това ще произведе катаклизъм в управляващата коалиция, тъй като нашата позиция е заявена от самото начало", категоричен бе зам.-председателят на НС Явор Нотев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХарушовИ какво ще прокопсаш с тези руски тръби? Едно голямо нищо и една мизерна заплата и пенсия. Ще прокопсат 50 мошенници русофили на които ще им платят под масата за да подпишат заробващи България договори. Това ще даде Русия на България, един още по голям хомот.
62
7
 
6
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Алоо, двойнствените от управляващите - границите са свещени и никой няма право да анексира чужда територия. Точка. Аннадънму?
61
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и искат да говорят предателите русофили в крайна сметка, бандата на Путин ще бъде пометена, редица народи които днес са поробени от Русия ще се освободят от вековното руско робство. Това е единствено възможната перспектива пред Русия. Путин проигра шанса Русия да скъса със средновековието и да стане нормална държава в която се зачита реда и закона. Русия си остана държава без законност разделена на помешчици и крепостни както преди 200 години. Мракобесието отново тотално заля Русия.
60
4
 
8
 
! Отговори
Харушов преди 5 години
Санкции, манкции, но керванът си върви. Трабъта от Катар още няма да се строи също като южния паток. Само северния паток е убав. Немцита пак предадоха четата. ЕС над всичко.
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 49По-големи престъпници от тебподобните няма в историята на България. Продадохте страната, рушите всичко, за да перете пари, доведохте българина до просяшко битие, до неграмотност, облъчвате наивните, лъжете за "равен старт", а децата ви учат в горнобанския лицей, карате хората да крадат, да мошеничестват, издигнахте извратеността и секса, не любовта, в еталон за младите, всеки ден "зов за помощ", умъртвявате хората без достатъчно пари, изгонихте ни от страната ни, проклети акули..
58
14
 
7
 
! Отговори
едно е сигурно преди 5 години
България няма да признае Крим за руски-ФАКТ!! Рубладжиите си правят проветрение на устата само...ха.ха
57
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахаха....коментарът на тази снимка е излишен...Ентелигент до Ентелигента...
56
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явор да си подава оставката и с волен да заминава на пачивка в Евпатория...
55
8
 
7
 
! Отговори
24/7 преди 5 години
Само не ми обяснявайте , че руската икономика не е зависима от европейският газов пазар. Търговията е двупосочна улица уважаеми есезнайковци.
54
4
 
9
 
! Отговори
То е като пушенето! преди 5 години
Всички знаят че е вредно, но никой не го забранява изцяло! Който можи си пълни гушата, а за другите е забранено!И с газа е така! За Германия може един поток, два потока, готви се и трети! Но за другите това е вредно, забранено и води до зависимост от Русия....!
53
10
 
11
 
! Отговори
Хи хи преди 5 години
Раша няма как да врътне кранчетоЩото не в само тя доставчикДаже и Путин не е толкова *** да о направи;))
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на снимката само интелегенти
51
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 43Няма страшно, ще спрем европейските помощи за българските социално слаби, където такива като теб уредихте родителите си и нашите предатели говедаролюбци ще останете без муфта. И поредно ще се подмазвате на глупаво доверчивата Раша да ви подхвърли коматче. Ама дано е поумняла, а не като в Германия 1945 г. първата и работа да е да нахрани изпълзелите от мазетата зверове, които избиха децата и.
50
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ние на село не точиме от лукойл а от тракттора. Така че може да "минем без руско гориво"
49
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шайка престъпници Радев, Нинова, Борисов, Каракачанов, Сидеров и още стотици депутати и управляващи русофили доброволни слуги на още по-опасна световна шайка престъпници от Кремъл начело с главатаря Путин.
48
11
 
13
 
! Отговори
До 44 преди 5 години
До АнонименИ какво точно печели нормалния гражданин от Русия, ако можеш да обясниш?Скъпата газ и скъпите горива от Лукойл??Наложения олигархичен модел на Москва?Платените партии като Атака, ВМРО, Гоце и останали?Какво точно печели нормалния гражданин от Русия?
47
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Крим не е рускиПовтаряй си ко-о-олкото си поискаш, дано това те успокоява. Реалността драги, обаче е коренно различна.
46
16
 
10
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
за руските слуги и предатели-куфар,гара ,Сибир. "Или сме тотално с узурпатора и терориста- Русия, или не"...България е в ЕС и НАТО!!!!
45
13
 
7
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
РадеФ и той има да получава ПАРСА, но той е през Май.... може би!
44
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, каква е тази истерия? Константинов се прави на индиански шаман - "Или сме тотално против Русия, или не", що за приказки, откъде накъде казва "сме". Ако някой печели от това идиoтско противопоставяне спрямо Русия, то не са обикновените, редови хора, а разни играчи, които изобщо не ги е грижа за България. Въртят опашки на държави, които безсрамно ни ограбиха, а сега ни унищожават, и цинично се правят на доброжелатели. А в математикта 2+2 не е = 4, професоре-е-е.