Двойният стандарт в ЕС – зависим от руския газ, но санкции…

Трябва да бъдем критични към Европа, изтъкна Михаил Константинов
25 апр 2018 15:00,
132

Участието на лидера на партия "Атака" Волен Сидеров, придружен от зам.-председателя на Народното събрание Явор Нотев, на икономическия форум в Крим, предизвика немалко коментири у родните политически субекти.

Извънпарламентарната опозиция поиска оставката на Нотев, но по негови думи те нямат моралното право да изискват подобно нещо.

"Всеки човек има право да отстоява своите възгледи. В случая притеснителното е, че Волен Сидеров е представител на властта и всяко негово изказване е изказване на държавата.

Още по темата

Трябва да правим ясно разделение между ГЕРБ и избирателите им. Повечето от електората им не е твърдо против Русия", отбеляза социологът Кънчо Стойчев.

Според анализатора Михаил Константинов България трябва да се съобразява с общата европейска политика, но както трябва да бъдем критични към решенията на ЕС, така и не трябва да прилагаме двойни стандарти.

Искам да припомня двойните стандарти към Крим, тъй като там постоянно има евроделегати и евродепутати. Има едно очевидно нещо – Европа зависи от руския газ. Ако са толкова против Русия, да спрат да внасят. Или сме тотално против Русия, или не", подчерта той в предаването "България сутрин".

Досега нито една парламентарно представена партия не е поискала оставката на Явор Нотев, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Мария Папазова.

"Партия "Атака" не се е вляла в партия ГЕРБ. Ние имаме своите специфики и различия. Няма никакво основание, че това ще произведе катаклизъм в управляващата коалиция, тъй като нашата позиция е заявена от самото начало", категоричен бе зам.-председателят на НС Явор Нотев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то ако Русия спре нефта и газа за Европа, наште предатели русофили трябва веднага да се заемат със събиране на помощи за бедстващото руско население.
42
4
 
11
 
! Отговори
123 преди 5 години
Сега олигарсите, ако са истински руснаци ще спрат газта на цяла Европа. Ама едвали.
41
13
 
10
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Волен отиде в Москва да се подкове и най-вече да си получи ПАРСАТА.
40
5
 
17
 
! Отговори
Филма преди 5 години
Крим е руски, каза го Путин и грешката никога няма да се повтори. Край
39
6
 
14
 
! Отговори
до 33 преди 5 години
До АнонименФАШИЗЪМ=КОМУНИЗЪМ!
38
16
 
10
 
! Отговори
да ама не преди 5 години
Лъжливите овчарчета отново се проявяват.Европа НЕ Е ПРОТИВ РУСИЯ .САНКЦИИТЕ ЗАСЯГАТ САМО РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ УЧАСТВАЛИ В АНЕКСИЯТА НА КРИМ.Техните сметки в европейски и американски банки са блокирани и не им се издават визи за западни страни .Става въпрос за 150 души които в никакъв случай не са Русия.
37
12
 
30
 
! Отговори
Гобелс преди 5 години
България и Русия са братски страни и това е доказано от историята. Другото е пропаганда.
36
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно тези хора които бутат България всекидневно в руския коловоз и нарочно позволяват на Русия да дои от българския бюджет всяка година милиарди левове, питат постоянно защо България била последна в ЕС. Просто е, заради вас господа русофили, заради вас България винаги ще бъде последна в ЕС, а в най-скоро време и последна в Европа.
35
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вица на деня: Макрон е наложил вето на руската газ в ЕС. Ще я спират на границата. Иначе имат 52 атомни блока, и по-стари от нашите в Козлодуй. Те това е двоен стандарт.
34
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия е провинция на Киевска Рус, както Щатите са провинция на Англия !
33
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фашистите пак ще бъдат поразени. Денят не победата идва.
32
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Киев е Руски град, временно окупиран от превратаджии. Никаква Украина не е имало и няма да има, това е творение на враговете на Русия. Укараинците над 80% са руснаци, ще им трябва малко време да се осъзнаят, че са сгрешили.
31
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стържем дъното, ровим по кофите, пенсиите започнаха да взимат по 100 евро на месец и им казват, че трябвало да се радват, щото им ги били вдигнали с цели 20 евро.Направо си живеем в рая.При соца след пенсиониране /на 55 години/ българският пенсионер запретваше ръкави и започваше да строи вила докато е по-млад.Но много страдаше, че не може да яде банани.
30
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е водещата икономика през 2030?Отновор: не е кравария и това е добре така.
29
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ниските цени на шистовия газ са за сметка на нашите деца, които ше пият вода по-съпа от ракията.
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бензиновата колонка е в Русия. УСА искуствено държат цените ниски без данъци. Опазване на природата е чуждица при краварите.
27
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ са агресори а не газоснабдители. Газпром е в Русия.
26
12
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Двойния стандарт - зависими от европейските пари, пък анексират територии на европейски държави.
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ се свалят на Макрона. Ако си разменят жените ще са в същия семестър. Никва газ няма да дойде от там. Само томахоци ще летят.
24
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руската газ е най- евтината, дори и в БГ.