Двойният стандарт в ЕС – зависим от руския газ, но санкции…

Трябва да бъдем критични към Европа, изтъкна Михаил Константинов
25 апр 2018 15:00,
132

Участието на лидера на партия "Атака" Волен Сидеров, придружен от зам.-председателя на Народното събрание Явор Нотев, на икономическия форум в Крим, предизвика немалко коментири у родните политически субекти.

Извънпарламентарната опозиция поиска оставката на Нотев, но по негови думи те нямат моралното право да изискват подобно нещо.

"Всеки човек има право да отстоява своите възгледи. В случая притеснителното е, че Волен Сидеров е представител на властта и всяко негово изказване е изказване на държавата.

Още по темата

Трябва да правим ясно разделение между ГЕРБ и избирателите им. Повечето от електората им не е твърдо против Русия", отбеляза социологът Кънчо Стойчев.

Според анализатора Михаил Константинов България трябва да се съобразява с общата европейска политика, но както трябва да бъдем критични към решенията на ЕС, така и не трябва да прилагаме двойни стандарти.

Искам да припомня двойните стандарти към Крим, тъй като там постоянно има евроделегати и евродепутати. Има едно очевидно нещо – Европа зависи от руския газ. Ако са толкова против Русия, да спрат да внасят. Или сме тотално против Русия, или не", подчерта той в предаването "България сутрин".

Досега нито една парламентарно представена партия не е поискала оставката на Явор Нотев, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Мария Папазова.

"Партия "Атака" не се е вляла в партия ГЕРБ. Ние имаме своите специфики и различия. Няма никакво основание, че това ще произведе катаклизъм в управляващата коалиция, тъй като нашата позиция е заявена от самото начало", категоричен бе зам.-председателят на НС Явор Нотев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
3
 
! Отговори
вечна дружба преди 5 години
До АнонименИ ВЕЧНА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСКИЯ ГАЗ И НЕФТ....................................
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ заеха позиция по казуса"Сидеров","с лудите не се спори".
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
19-годишен ученик изключен от гимназията уби 17 и рани 11 във Флорида при масова стрелба в училището!
100
3
 
4
 
! Отговори
Rust преди 5 години
Абе 102, С-500 още дори не са в експериментална фаза, ти вече бази охраняваш с тях и то в Сирия, дори не в РФ...
99
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бавария , Австрия , минават на руска страна . Сидеров и Валери все по често играят различно от колегите си от Герб и тактично ги критикуват . Президента е поел битката с досегашните капиталисти и бивши болшевисти . Така , че картината е ясна .
98
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тереза мей е комплексарка на която светът е крив.същите са тръмп и меркел.изобщо на запад нормални хора няма ;всичките страдат от някаква зависимост,защото обществото им деградира.то неса 30 и кусур пола ,то не са щизофрении ,то не са масови убиййства;УЖАС<УЖАС<УЖАС
97
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 103Във всички случаи много повече отколкото с напр. Обама, Тръмп, смешните женчета в администрацията, разрушителката на ЕС Терса Змей и други учебникарски примери за психическо състояние и аморалност...
96
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГеополитикаНе показвайте неграмотност, не защитавайте тоталитарни директивни комунистически нареждания. РУСИЯ НЕ Е АНЕКСИРАЛА КРИМ! КРИМ ВЪЗСТАНОВИ С РЕФЕРЕНДУМ СТАТУТА си на част от Русия. Поправи се нагла тоталитарна несправедливост, когато украинският селянин Хрушчов - първи секретар на КПСС, предостави Крим на съветската република Украйна. Който признава Крим за украински, признава директива на ЦК на КПСС, която дори НЕ Е ДЪРЖАВЕН АКТ, А ТОТАЛИТАРНО НАРЕЖДАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ВОЖД.
95
2
 
8
 
! Отговори
Геополитика преди 5 години
До 96 . Е, нали Макрон затова се вижда на няколко пъти с Тръмп. Именно за да се опита да го убеди да не се изтегля от Сирия? Или се бъркам. Ако си мислиш, че кампанията на Турция, ракетите изстреляни към Сирия, не са съгласувани с Русия се лъжеш много жестоко. Що не ударят военните бази на Русия в Сирия? Охранявани от С-500 и 400?
94
2
 
6
 
! Отговори
Пазете Европа преди 5 години
Европа няма нищо общо с наркоманите на власт в Европейския съюз.Обратно заради тези нагли престъпници стотици милиони водачи на МПС увреждат тежко и завинаги Европа Азия и Други континенти..Атмосферния океан над Дунава е увреждан до 430 км над повърхноста..Исключително жестоки до стратосферата повреди се отчитат от нагло престъпни холограмни скенери инсталирани на BG автомобили..много жестоко в редни са новите стикери за тех прегледи ..
93
2
 
3
 
! Отговори
Срочно арести преди 5 години
заради тези нагли наркомани и ПИАР негодници в момента отчитаме тежки увреждания на Атмосферния океан.След 13 часа всеки ден имаме остро слънце ..Включени са нови жестоко вредни съоръжения вкл радари контролирани от извънземни терористи и масови убиици..
92
1
 
8
 
! Отговори
арести за бандитите преди 5 години
Искайте арести на наглите престъпници от Лондон опитали се да скарат тежко и жестоко Москва и страните членки на Европейския съюз.както знаем всички в Лондон сатаната провежда тн Брек зид.цел бастисване както на Велика Британия така и на останалите членки на Европейския съюз..Без никакви доказателства тези терористи набедиха най голямата страна на света и основен стратегически партньор на Ес и NATO ..
91
5
 
4
 
! Отговори
мизерници бяха преди 5 години
още преди санкциите , а сега направо са в плачевно състояние !В ютуб има достатъчно клипове за глобалната руска мизерия още преди санкциите !Напишете - жизнь в России ! Ще се появят доста клипове качени от самите руснаци ! Гледайте за какво става дума !
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СатаНАТО 88Да, така мислят елементарни, злобни, примитивни, нищо не създали мързеливи пияници с увреден от алкохола мозък. Озлобени от всичко, към всичко и всички. Те не произвеждат нищо друго освен тъппа злоба и тор. Зловонна, отровна тор.
89
1
 
11
 
! Отговори
Геополитика преди 5 години
сатаНАТО. Не им се получава. Свалиха про-руския Янукович, но Русия анексира Крим. Предизвикаха бежанска криза в Сирия, която е по- страшна за ЕС от колкото за Русия. Извиненията които си намериха за да нахлуят в Ирак 2002 година се оказаха лъжи. Следствието от инвазията - Ислямска държава. Путин си го върна и на Хилъри заради протестите които му спретна 2011 (мисля, че бяха). Америка се изтегли от Сирия в крайна сметка.
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8030 % от българите живеят в тежки материални лишения.В Европейския съюз този процент е около 7 на сто.Според европейските показатели, човек е изложен на риск от бедност, когато не може да плаща сметките си навреме, ДА ОТОПЛЯВА ЖИЛИЩЕТО СИ, да се справя с НЕОЧАКВАНИ РАЗХОДИ (заболяване, не дай Боже, б.м.), да има телевизор, пералня, кола (не 20 годишен секънд хенд, б.м.) и телефон, и да си позволи почивка далеч от дома.(Уважавана българска медия)
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Газта е лукс на запад, иначе палиш дърва и нафта. Пушеци като в София, е не чак толко, но пак. Това е, няма да спрат газта щото им се диша още въздух, а не като нас пушек.
86
3
 
10
 
! Отговори
Дойчо преди 5 години
Санкциите помагат на Русия да произвежда в собствената страна и е принудена да прави търговия с Китай, който ще стане господар на света, нещо което се знаеше много отдавна. Просто правят грешка немците както винаги до сега при опитите за световно господство
85
10
 
5
 
! Отговори
хванахме ги на тясно преди 5 години
Руските алкохолици нямат избор долари им трябват и ще продават нефт и газ на цени каквито ние предложим ! Цените на нефта и газа постоянно падат ,тоест ние ЕС и САЩ правим така цените да падат и руските алкохолици да са най-уязвими от това ! От глад няма да умрат ,но и хубаво няма да живеят , ще им изкараме Крим през носа !
84
12
 
5
 
! Отговори
само изгодни санкции преди 5 години
Ще налагаме на руските диваци и агресори санкции само изгодни за ЕС ! Русия е мноооого зависима да изнася газ за ЕС ,както и ние сме зависими от това поне 50 % ! Русия и да иска не може да спре да изнася газ за ЕС защото руските алкохолици хептен ще умрат от глад ! Санкции ще налагаме в други области ,които също ще засегнат руската икономика и ще я сринат ! За руския газ за сега санкции няма да налагаме !