С кирка и лопата... Марешки запрята ръкави: Ще запълвам дупки!

Политикът призова жителите на Варна да снимат кратерите по улиците
26 апр 2018 09:15, Анисия Иванова
77

"Уилям Гладстон" е една от улиците във Варна с дълбоки дупки. Оттук започва и кампанията на зам.-председателя на НС и лидер на "Воля" Веселин Марешки за запълване на дупките в града. Според него за оправянето на улицата ще са необходими около 1500 лв.

По негова преценка големите дупки ще отнемат материали за около 200 лв., по-малките - за около стотина.

Кампанията започна от социална мрежа през профила на политика, където той призова жителите на морската ни столица да снимат кратерите по улиците на града и да му ги изпращат.

В типичния си стил той отправи предизвикателство към различни политици.

"На всяко коремно на президента, аз ще запълвам по 10 дупки, на всяка заплата, която върне някой социалист ще запълвам по още 10 дупки, на всеки милион, който Каракачанов не вземе от пенсионерите за ремонта на железа, ще запълвам по още 100 дупки. Обявявам съревнование", отсече пред камерата на Bulgaria ON AIR лидерът на "Воля".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бах маму....,все си викам сме на дъното и оп ,и ме опровергава някой пореден *** от управляващата коалиция.
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствената дупка, която запълва Магарешки редовно е на онзи дърт пърхул от неговата група.Все пак запълва нещо човека.......
43
0
 
7
 
! Отговори
VM CLUB VARNA преди 5 години
Добре, че оправи дупките, за да може да си ходи човека по лесно в офиса -> VM CLUB Varna!
42
1
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Запълването на дупки, ми е любимо, но не по улиците;))) Иначе е хитро Магарето;))) Ще влезе пак в Парламата, скоро ще се наложи, след предсрочните парламентарни избори.
41
0
 
5
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Марешки тя Гладстон е за цялостно асфалтиране.Какви дупки ще пълниш
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До АнисияДобре, че е гугъл иначе и ти щеше да си пълен резил сигурно
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонименА НЯКЪДЕ ДА ПИШЕ ЧЕ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ДА ЗАПЪЛВА ДУПКИ - НО ТОЙ МОЖЕ А радев ?????????????? за него не ми се и говори дори.ЧЕРВЕНИТЕ - за вас който каквото и да направи все е лошо. Добре е само ЛЪЖАТА да дойде на власт и като се развихри......... ще ни "оправи" тотално и безвъзвратно. НЕДОРАСЛИ психически т рлочета
38
3
 
8
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
Тоя надмина и Бойко по популизъм и мазнене, но пък си му личи, че е леко ограничен. Е баце говориш, че въртиш стотици милиони, а па си се плеснал по средата на едно дупче с килчица и ръчкаш нещо там. Не трябва така, трябва да покажеш, че наистина управляваш милиони и да покажеш, че може да управляваш и ремонт на улица, А НЕ ДА МИ СЕ ДЪРВИШ С КИРКА ТАМ!!!!!! Малко ПР-а ти е много *** и посредствен. Намери си друг. А иначе приветствам дещо има олигархчета /ГЕРБ,БСП, ДПС.../да върнат пари на народа
37
2
 
7
 
! Отговори
дъртий преди 5 години
Ха-ха-ха, варненци си плащали данъци?!? Плащат друг път, нищо не плащате, правите ги гаражите на магазини и плащате данъци като за гаражи, а таралясниците ви трошат плочките пред блоковете "щот горкичките нямали къде да паркират". Даже ви мързи да осъдите общината за тези дупки и си мълчите като е-ни пее-си кога се спомене трибуквения собственик на града. Нале ве днес-а!
36
1
 
5
 
! Отговори
???? преди 5 години
Пък ако знаете колко е "сладко" да се запълват дупки.... То асфалта се рони, с пукнатини по цялата настилка, основата пропаднала .... те пълнят дупки. Ама дупките, при евентуална проверка, ходи ги проверявай ... кърпеж до кърпеж... и по лесно може да се "докаже", че "спестените" средства са уж вложени в ремонта, пък те за нова кола на синчето... Ай, стига с тази "технология", много по трудоемка е, има много ръчна работа, КПД-то на механизацията пада в пъти, издръжливостта - незадоволителна!
35
0
 
10
 
! Отговори
???? преди 5 години
Поредния "артист"... от трупата на НС. Направо няма ни един, от лидерите на партиите, които да се държи достойно, всички са циркаджии, начин на изказване, интелигентност, маниери... Защо ли всички дават вид на "селски тарикат"?
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Магарешки краде парите за дупките от данъците за бенизна.
33
1
 
5
 
! Отговори
ksarax преди 5 години
До АнонименОписанието е сравнително точно, но ти колко дупки запълни
32
3
 
15
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Е това не си ли е жив популизъм? А защо депутатите от ВОЛЯ, вкл. Марешки, не гласуват за предложението на БСП и не си намалят заплатите и отпуските, като са толкова "отворени"?
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
запрятам и запретвам са дублетни форми на един и същи глагол, мой човек. друг е въпросът, че на доста диалекти се казва 'запретай' или 'запрятни'. мен лично повече ме притеснява крещящата неграмотност със слагането на 'Ъ' в края на глаголите напоследък, например дадЪт, донесЪт...а все по-често го виждам в коментарите.
30
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато аз собственоръчно запълних дупките по улицата на която живея, кмета, изгерберастял комунист, подаде сигнал и ме съдиха за самоуправство. Въпреки че двадесет години няма кой пет лопати асфалт да хвърли. За марешки същите закони ли важат, защото оставам с впечатление че моята постъпка е престъпление, а на този е нещо добро и похвално.
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евалачка за г-н Марешки.Да не би да му се е явил Господ в сьня и да го е попитал, до кога ще седи с крьстени рьце!
28
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ПРЕДИ ДЕН ТОЗИ СЪЩИЯ ОПЛЮ ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ НИ ЩО НЕ ПРАВЕЛ ЗА ДА СЕ ОПРАВЯТ ПЪТИЩАТА В БЪЛГАРИЯ. ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ ЯВНО НЕ СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ И СТАНА СМЕШЕН. ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ТОЗИ НА КОГОТО ЛИЖЕ КРАКАТА - ПРЕМИЕРА ТОЙ Е ПО АСФАЛТИРАНЕТО, МАГИСТРАЛИТЕ, ДУПКИТЕ. А ПЪК Е МНОГО БОГАТ, ДА СЕ БРЪКНЕ И ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ГРАДА СИ. ЕДНА ПОЧИВКА В ДУБАЙ ЩЕ ИМА ПО МАЛКО НО ВАРНА ЩЕ ГО ЗАПОМНИ С ДОБРО.
27
3
 
15
 
! Отговори
Браво преди 5 години
на Марешки. След като общината не забелязва дупките, човека е решил да вземе делото в собствените си ръце. Няма нищо лошо в това политиците да вършат и нещо полезно
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мутропозьор, слуга на Суджуците.