Борисов се видя с Туск, обсъдиха срещата за Балканите

"Успяхме да покажем на Европа, че без Балканите не може да има стабилност"
Обновена: 27 апр 2018 18:34 | 27 апр 2018 18:11, Красимир Ангелов
13
Борисов се видя с Туск, обсъдиха срещата за Балканите
Снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет Доналд Туск обсъдиха подготовката на срещата на Западните Балкани, която ще се проведе на 17 май в София, съобщиха от правителствената пресслужба.

Двамата разговаряха в рамките на срещата на лидерите на страните от Процеса "Бърдо-Бриони" в Скопие.

Доналд Туск поздрави българския премиер за усилията, които страната ни полага за успешното провеждане на срещата на върха в българската столица. "Успяхме да покажем на Европа, че без Балканите не може да има стабилност, нито в Европа, нито в региона, затова трябва да им бъде дадена ясна европерспектива", посочи още Туск.

Бойко Борисов също благодари за подкрепата на председателя на Европейския съвет в евроатлантическия път на страните от Западните Балкани.

"Не съм мислил, че председател на Европейски съвет ще тръгне и ще обиколи Балканите, за да придобие лична представа за тях. Мисля, че заедно с теб може да предадем нашите очаквания за европейска перспектива на Балканите", посочи българският премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
оберфелдкурат Лацина преди 5 години
А спрете с тоя Борисов,бе, дръжки на микрофони,не журналисти, друго нищо важно ли няма за вас, все едно всички пишман жрналисти сте си плюли в устатата и като се срещна с оня ***, който и поляците дори мразят, какво от това!?Смешна държава, с премиер с тъмно престъпно минало, настоящ национален предател и престъпник, жалки и неработещи институции, сулгински медии, наведени и купени жрналисти и тотално опростачен народ, търкайки билетчета и търпейки този еднокнижен *** от Банкя!!
9
1
 
12
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Туск ще присъства ли на Гей-Парада в София? Май, Май ревнува от баба Меркел,тя обича да гали по главата наш Бойко, затова на снимката Туск намръщен и не се прегръща с Вожда. Или го ревнува от Цветанов или Ердоган? Тоя път няма ли да се целунат, като на предната среща. Толкова един ядосан затова стиска пръстчета да не шамароса Бойкоо. Туск: ,, Ти ми изневери Бойко..."
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Доналд Туск поздрави българския премиер за усилията, Бойко Борисов благодари за подкрепата на председателя на ЕС.---Нашият тиквун САМО ЧАКА да го поздравят, за да благодари наведен.Като се сетя как Боко му смени фамилията на Доналд във Варна (направи го на ТРЪМП)...Няма ли сега за това да го погали по главата като тримата папи? :)
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Западните Балкани се командват от албанската мафия.Територията България се командва от ПП ГЕРБ.Сами открийте аналогиите и приликите !!!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Западните Балкани са една политическа дъвка и задънена улица. Тази тема е за симулиране на дейност.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка, искаме Нинова премиер
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов оправи България, станахме Швейцария на Балканите............тръгнал да оправя Западните Балкани!!!
3
1
 
19
 
! Отговори
Писна ми от тоя, преди 5 години
Няма ли най- после да погледне и разсипаната си държава? Чий премиер е? На ЕС,на Западните Балкани? То бива егоцентричност,ама толкова.....ГНОЙНИЯТ ЦИРЕЙ НА БЪЛГАРИЯ......Цели села и градове се обезлюдяват,хората мизеруват и умират,той тръгнал да оправя света. Тюююю...
2
0
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Ми то реколтата в Европата е законна. Само тук е незаконна, та мутрите да не обеднеят.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде, братчедът на Заев чака да паднат границите, да пласира реколтата. Било легално, каза. По-бързо. И албаносите чакат, че ги чака Черно море и Бяло море. Да приемеш тези е все едно да се думнеш сам в крака. От глупост.